severinas tankar del 1.




saker som severina ogenomtänkt hasplar ur sig, av någon anledning oftast på svidande svengelska, och sedan blir motton:

life is too short to be ugly! kvittrar hon elakt när vi pratar om fula människor under sminksessionen imorses i badrummet.

chubby and happy! and lööööving it
, fortsätter hon när vi retar oss på bikinireklam när vi sitter framför tvn och äter tre kilo pannkakor med grädde och sylt. och med vetskapen om att vi timmen innan köpt ostbågar, chips, lösgodis och choklad. eftersom vi inte visste om man skulle bli sugen på sött eller salt helgarderar man sig självklart. och då vill man ju inte se vältränade oljiga bikinibrudar anser severinan som tycker att det är synd och skam att modellerna självdör efter 25-års åldern då de inser att de varken har utbildning eller är på framsidan av elle längre. verkligen synd om dem tycker hon. verkligen. så då skrattar hon rått åt deras framtidsutsikter och hugger en pannkaka till.

nu är det matkoma i soffan som gäller. stackars severinan stapplar hem sent på dagarna efter att ha jobbat hårt, hårt i nya affären och då måste man ju trycka i henne lite mat. väldigt trevligt med en liten husgäst. sitter och dricker kaffe på mornarna, blir sorgsna tillsammans när vi tänker på hur extremt lite pengar vi har, kollar på dålig tv och äter massa onyttigheter. helgen blir nog ungefär så, skulle jag gissa på. har inte ens råd med tågbiljett hem, tråktråktråk.
men mys med severinan iaf <3

//A








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0