finfin måndag!



idag började vi med webbjournalistik. aftonbladet på storbild minsann. vår lärare hade totalglömt vintertidsbytet på klockan och insåg att han hade sagt sitt när klockan kvart i elva, och inte alls tolv som han trodde, vilket innebar en hel timma till. han suckade och skickade klassen på tvåtimmarslunch istället. det gillar man.


gick den långa vägen trehundra meter till egg&milk och åt lyxig måndagslunch.


sofie & emy ♥


namnamnamnamnam!










sedan blev det intensivt grupparbete på hög nivå. med intensivt arbete menar jag att sofie jämförde våra mobilkameror, ifånen vann mot emys firegrejimoj. yey! med intensivt arbete menar jag också åt att vi tittade på delfiner som gjorde konster på webbtvn istället för att analysera tidningar.


imponerande!





sedan råkade jag gå in på hm och sånt blir ju aldrig bra. men fyllde på alla förråd av diverse skönhetsunderhåll. och en liten kofta..



bytte också nya fina parfymen, mot ett paket med exakt samma mängd paryfm fast med lite lotion och duschkräm också. hade totalmissat det i affären förra veckan. man ska väl ha valuta för pengarna! så nu doftar det väldigt mycket flowerbomb överallt.

varför är inte alla måndagar så här trevliga? väldigt skönt för omväxlingens skull.

lykke lis nya superhypade låt:

Lykke Li – Get Some

Like the shotgun needs an outcome

I'm your prostitue, you're gonna get some


//A



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0