puss



sängkompisar. när man sover hemma brukar man få slåss mot wille som är en slug hund. på kvällen lägger han sig i fotändan men ju längre det går på natten desto högre sniglar han sig upp, tyst och lite lite i taget så man inte ska vakna och märka nåt. man bara flyttar sig i sömnen. tillslut vaknar man runt fyra av att diverse armar och ben har domnat bort och man ligger i en kringla för att få plats. då har hundjäveln tagit över hela sängplatsen och sover på kudden. och sen brukar någon slänga in zackepacken runt halv åtta. har man inte vaknat av wille vaknar man definitvivt när zackens hårda små bebisfötter och knän träffar en i magen. inga sovmornar direkt, men skulle inte byta bort det mot något annat.

saknar hemma. ska uthärda tunga skolveckan bara. vi börjar med projektarbetet/c-uppsatsen imorgon, får liten ryyys bara jag tänker på det. huvva. kommer bli mycket att göra. tur att det är med sofie och emy. men som sagt. stå ut med tung vecka och sen är jag hemma! ska pussa ihjäl zacken, sno caspers burkcola, och försöka uppfostra wille. mycket att göra. och på lördag är det dags för olivia och adams stora kalas i borås! yey! längtar. saknar borås.

var förresten huslig idag och lagade mat. gött att man tappar halva flaskan med chilisås rakt ner i köttfärsen när man ska göra paj. den där sabla ketchupeffekten. så det blev inte köttfärspaj. det blev chilipaj. fast ganska gott ändå.

//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0