i work out only because i know i would have been the first to die in the hungergame

kunde inte varit mer sant. idag - träningsvärk i armarna. ajajaj. tur att det kan botas med en bit chokladtårta. sista kvar från helgen. fint att ha en hel födelsedagstårta att knapra på innan det ens är the big b-day! fint också att ha tränat lite så man inte får total rå-ångest över att ha ätit typ tretton kilo choklad. men imorgon är det födelsedag! hela långa dagen! älskar att fylla år. särskilt när man får en hel födelsedagsvecka. i helgen firades det hemma, imorgon här, och på lördag blir det babbel och wisers med fina vänner!

började för-födelsedagsmysa lite ikväll med andy-pandy. vi hade vår vanliga take-away-tuesday. en helig veckodag som instiftades eftersom båda är sjuuuukt trötta och hungriga när vi båda har långa tisdagar, och inte lyckas uppbåda kraft att tänka ut nåt att äta och sedan laga det. därav take-away-tuesday. ikväll blev det spice'n'rice. mums.

nu är det lite lätt uppfräschning. dusch med kerastaseinpackning, bodyshop butter, och nytt rosa naggellack så fingrarna känner sig födelsedagsfina!

//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0