söndag

hej hej. igår var det söndag och bloggfritt. mestadels för att det var en bra söndag att fixa grejer! kunde gå upp ganska tidigt eftersom det blev en lugn lördagkväll med räkor och vitt vin ( otroooligt vuxenkonstigt det låter) hemma med mannen. allmänt mysigt och fint. sedan kom supereffektiva söndagen. gick upp ganska tidigt och åkte till både jysk (MÅSTE ha en rullgardin så man slutar vakna klockan fem när solen går upp), blomsterlandet (andreas fick välja och nu ska vi försöka att inte döda efter en vecka) ittala (vitvinsglas och muminmuggar- vi köpte inget. än.) och mediamarkt. hej och hå.
sedan en sväng till viskafors och fick smaskig mat, gott med grillat! packade ihop andreas sista grejer, inklusive tv och xbox-herreminje nu bor han verkligen här. sedan ägnade vi resten av eftermiddagen och att städa och fixa lite. tills det var biodags! älskar att gå på bio, igår såg vi dark shadows. nya tim burton filmen. mys! till sist blev det te framför game of thrones.
fick världens största yankee candle av andreas snälla föräldrar som varit i usa och hälsat på hans syster. pink blush, luktar som vanligt så gott så jag dör och hamnar i dofthimmeln. jag tror att regnbågar luktar som det här ljuset ungefär. det får stå brevid nyplanterade luktärten som vi köpte! den kommer tydligen växa helt galet åt alla håll och kanter, och snabbt som tusan. ska bli kul att se hur den tar över fönstret.
kvällsmys. bästa som finns att sitta i vardagsrummet och se alla mörka moln flyga förbi över himmeln när man sitter inne med en kopp te.
//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0