au revoir.


(pic från BIZAROUS CIRCUS).

The Big Pink – At War With The Sun

Young hearts
Know nothing but say it all
Celebrate no control
But is it enough to realise your love
And miss us when we're gone
Live for the words that we sung
And don't let go


imorgon säger vi hej då och bosätter oss i göteborg inför hösten. som andra små mucklor.
känns långt ifrån paris just nu. lånade skåpbilen är fullastad med diverse stolar, konstiga bord och pappas bisarra
tavlor. undrar bara hur man ska kunna köra fanskapet ända till göteborg utan att något går sönder eller exploderar.
det finns ingen backspegel eller egentligen fungerande säkerhetsbälten. men okej.


mordor.

MEN JÄVLA SKITCSN, GE MIG BARA MINA PENGAR NÅNGÅNG!!!

det här en mycket dysfunktionell bipolär relation som jag helst hade avslutat och inte behöva ha något mer att göra med. lömska slampa till instutition.

mysdag!

SÅ HÄR SÅG DET UT I STUGAN:

det var storm och regn och för att överleva var man tvungen att ligga i sängen med tre täcken och en varm hund. när strömmen gick, blev det berserk. så vi åkte hem.

ISTÄLLET GJORDE VI IDAG DET HÄR:
som den elliott smith nörd hon är, tatuerade severinan in " a distorted reality is now a necessity to be free" på sin lilla arm. jag och matilda dog av avund bakom tatueringsdisken, den var snyggsnyggsnygg.
mkt trevlig sista semesterdag. synd bara att bajscsn inte vill ge mig några pengar, de säger att jag inte ansökt för höstterminen, men jag vet nog minsann att det bara är en lam ursäkt för att de har slarvat bort min ansökan. säger vi. fortsätter leva på misärens rand och tycker det är bra att ha en syster som sparat ihop ett fett bankkonto tills csn slänger ut livbojen.

åt på eest namnamnamnamnam. både thai och sushi på samma ställe, blir ju inte mkt bättre. även hämtat hem min stackars misshandlade maccis. så nu har man dator igen, yey! på felbeskrivningen stod det uttryckligen att den var för repig, var sne och hade sprickor. men vadå. ska inte såna här saker hålla tänker jag. uppenbarligen inte så iphonisen sakta men säkert dör. kommer NJUTA av att få tillbaka min rosa motorola ifall den dör. NJUTA säger jag.

imorgon blir det jobb för hela slanten. både dag och natt. och på lördag ville olivia och hennes misshandlade tå ut och fira sitt singelliv och vara allmänt dansant och sånt tackar man ju inte nej till. även om man ska jobba klockan åtta på söndag. taxi hem någon?

//Any tidning weowey!


är det fel att bli lite exalterad över att man numera kan köpa en bilaga om levande historia till aftonbladet varje torsdag?
jag och matilda pratade om det här, men kom inte fram till något tillfredsställande svar. har man gått lite för långt i sitt nörderi, eller kan man skylla det på en aldrig sinande kunskapstörst? tycker faktiskt på allvar att det är intressant att veta hur långa alla diktatorer var när det begav sig. hitler var bara 1.73 cm och stalin var ännu kortare! fascinerande.

http://blogg.aftonbladet.se/janhelin/2010/08/aftonbladet-skriver-historia-levande-historia

//A

22 augusti 2010.

22 augusti 2008.
idag är det två år senare.  och vi ägnar den åt att plantera strandblommor och rosor. och att lyssna på musik och äta marängsuiss i mängder. och ligga på soffan och inte tänka på något eller allt. igår dansade vi till en teddybearslåt bara för att vi vet att mamma fnissade hysteriskt när hon hörde den på radion i stugan en sommar. sedan började hon skuttdansa i köket hela låten igenom och sjönk till sist ner svettig på en stol och mumlade något om espresso.
varje 22 augusti härifrån är det nya dagar att leva, nya låtar att lyssna på och nya espressos att dricka. nytt, fast ändå samma som alltid.

Bon Iver – Skinny Love

lördag.severina har ögoninflammation. och skäms minsann inte för att visa.

severinan appropå ostbågar: "how can it be so wrong when it feels so riiiiight??"
ägnar dagen till ovannämnda, skrot från piratebays topp 100 lista, och att se hur många som får plats i soffan. matilda slängde utan samvetskval precis ner stackars wille på golvet.. kvällen ägnas åt annat antagligen lika onyttiga saker. billighetsvinet är införskaffat.

heartbreaking night

fg

sdf
Nobody broked your heart. You broked it yourself cause you can't finish what you have started. Shine on me baby. Cause it is raining in my heart.

/ M


en jeep full med brudarCRUISA I TRANEMO!

ja kära nån. hela dan alla dar. nuförtiden hänger vi mest på fiket och eller i jeepen. så också ikväll. mkt trevligt. diskuterar kluvna hårtoppar och vad man ska ha på sig imorgon. för ibland är det faktiskt så brudigt. toppat med en latte.

IMORGON ÄR DET JU PARTY!! någonstans i borås. tänker inte avsluta imorgon med att ligga i random buske, no sir, no. göra om göra bättre! pepp pepp pepp. och först seconhanda i tranemos ofantliga utbud av vintage. får väl se om vi hittar något. trevliga lördagsplaner måste jag säga. att kontot visar skrämmade -88 kr är framtidsamandas problem. yes.

min vän fotografen.

idag spenderades större delen av dagen med severinan. som alltid har sin kamera med sig. så nu kommer en bildkavalkad!


alltså. älsklingsfettot!

här försöker wille döda kossorna. märk startspåren i gruset. här får man vara stark i händerna serni.

man hittar severinans blogg och alla hennes bilder här


dagens lillebror nr.2

casper kom precis instövlande och berättar om sin första dag i gymnasiet. jag chockeras vid tanken att det var SEX ÅR SEDAN (!!!) jag började gymnasiet. blev svag av åldersnoja men fortsatte lyssna som en engagerad storasyster. han har alla mina gamla lärare och försöker förklara dem och deras små egenheter, samtidigt som han undrar vilka som är dumma i huvudet på riktigt,  vet precis. och ger honom alla tips jag kan. gudars. när jag började gymnasiet var jag ju vuxen. tyckte jag. och lilla lillebror som är så liten. <3

nu cyklar jag iväg för fika med finaste severinan! hallå snickerskaka! och ja, cyklar gör man när jeepen bestämde sig för att lägga sig ner och dö i förrgår när jag var på väg till jobbet kvart över sex på morgonen. happy happy amanda!


om lagom tjocka bebisar och raggsockar.

ja för här ligger vi och degar! bara sådär medan alla andra har börjat skolan igen. kaxigt.

stört omöjligt att fototräna den här ungen. och att få till ett kort där han inte ser lite lätt korkad eller alldeles för tjock ut, samtidigt som jag sjäv inte vill se ut som att jag har jobbat ungefär tre dygn i sträck och att klockan är på tok för tidigt på morgonen för att ta några halvspexiga bäbisbilder och vara käck och söt och glad. urvalet av bilder var inte stort. trots att jag faktiskt HAR jobbat ungefär tre dygn i sträck, och att zack väger ungefär stadiga 2 kg mer än andra bebisar i hans ålder.

idag är det ledighetsdag. är ledig en heeeeel veckan nu. och idag tänker jag inte göra annat än att dega runt i raggsockar och skitigt hår, pussa på zacken, ha djupa konversationer om livets förgänglighet med willehunden, titta på alldeles för många avsnitt av valfri serie, läsa agatha christie och antagligen somna klockan åtta. tack och lov att det regnar ute. på lördag kanske jag tar mig i kragen och sticker ut en sväng. men det är långt kvar.


//Awow dag 2


The Stooges – I Wanna Be Your Dog - Soundtrack Version


ölpengarna är snart slut! vad göres??? strunta i att äta nästa vecka antagligen. och inte betala min tvavgift. jävla skit.
snart på väg till THE DRUMS iaf. namnamanam. sen SHOUT OUT LOUDS. älskart.

på vääääääg

bara två timmar efter planerad tid lyckades vi slita oss ur bakfyllesoffan, borsta bort chokladsmulorna och stänga av sex and the city, och nu är vi på väääääääg! igår var det blött men roligt. hutlöst flörtande med vakterna och vi fick studsa mellan våningarna. samlade tillsist ihop oss och kom hem allihopa.

så nu håller vi tummarna för att det inte regnar. vi packar varken stövlar eller regnjackor. bara opraktiska men väldigt snygga kläder. ciao!

/A&O

känn ingen sorg för mig göteborg.

hemma. bland alla mina böcker, gitarrer och konstiga föremål. hittade bland annat något som jag antar en gång i tiden var en påse med potatis, numera en blöt hög av något som oefterhärmligt påminner om smetiga inälvor komplett med flugor och larver i skafferiet. jag tog inte ens av mig bootsen innan jag började skura. och nu sitter jag här. med skurat och omorganisrade köksskåp. vem sa att städa skafferiet var tråkigt. hittade de mest underliga saker där inne.

nu är det seriöst dags för WAY OUT WEST pepp- olivia har anlänt. men en vinflaska i handen genast nynnande på the plan. SWEEEEEEEET. tänker att kommande tre dagarna återgår ajg till dekadensen. fast med olivia och severinan. sätter alkolås på mobilen, införskaffar regnjacka, inhandlar öl och förbereder mig till max. börjar ikväll. yey!
When the thunder will strike

Well it's the season of thunder
And the season of rain

You bring me down, oh child
I ain't gonna walk the line
.

fuuuuuuuuuuuuuuuuuck

ja. jag tycker det är fruktansvärt roligt att vara hemma igen. fruktansvärt roligt. ännu roligare blir det när jag faktiskt inser att jag ska vara på jobbet igen om en halvtimma. från awesome parisnätter till journätter på jobbet. fruktansvärt.

matilda är i schweiz, och jag har apatråkigt. visserligen finfint att få sova på diagonalen i sängen, och inte för att jag saknar henne, intensivt samboende en månad på tjugo kvadrat utan privatliv är ju onekligen trevligt men inte helt nödvändigt. men det vore trevligt att få tråkgnälla lite och dela resångest med någon. jaja. ska nu spendera sista veckorna med att jobba nätter, för att se om man lyckas få ihop lite pengar till nästa projekt london. bartender. jobba. skitig lock stock and two smoking barrelsbar, blir också way out west. åker till götet på torsdag och ska festivalfesta med olivia och severinan precis som när vi var 17 igen. fast lite äldre, fattigare och vildare den här gången. sedan stugan en vecka och till slut börjar skolan igen. wo freaking ho.zero zero. favoritbar i paris. orkar inte skriva om vad som hände. kanske en annan gång.

off to inte paris iaf.

//A
RSS 2.0