DA weekend


FREDAG himla planerande och hej och hå. blev världens bästa och mesta strandfest och sedan tillbaka till stugan för fortsatt firande av fabulösa midsommarafton.

(foton: Alma Holmén)LÖRDAG
ut i stora halmstaden.


(foton:Alma Holmén)

SÖNDAG rekreation på stranden all day long.MÅNDAG
systrarna p ensamma i stugan, och passar på att glömma solskyddet och bestämmer sig för att skita i det och vara på stranden ändå. rött är sexigt. har även inhandlat diverse rockytidningar och ligger och skrattar rått på klipporna så alla barn blir rädda.TISDAG
alla ärenden är fixade i rekordfart. upp tidigt som aas sa hej då till stugan, flängde vidare till göteborg för att hämta fulmobiler att slänga till rånare  så dom blir nöjda medan man har  sin fina iphone säkert nedstoppad i bhn hela resan. passade även på att äta second breakfast på italienskt fik.  sedan till borås och hämta pass. kaching!
adiós
ser f.ö. ut som freaking malibubarbie i håret, när blev det så LJUST?! till och med lilla pappan som inte märker mycket frågade när han stapplade upp imorses, nämen, är du vithårig igen?  inte riktigt bekväm med att se ut som någon av småtjejerna från valfri utekrog som smitit in och och fnittrar gällt i artontusen decibel. well. nu tar den här maliboubarbien sitt pick och pack och flyttar till stranden ett par dagar för att leva bohem/dålighetsliv.

HIPPIE HIPPIE SHAKE SHAKE

stugannu är det tredje sommaren sedan de här fotona togs. mamman i stugan för sista gången. då var casper kortare än mig och matilda lyssnade mest på kent och satte trender i skolan med håliga strumpbyxkor. och jag gick runt och var nervös för att jag skulle börja juristlinjen på handels och trillade runt hela sommaren i leriga gummistövlar på festivaler. tre somrar, en evighet och ingen tid alls. och mest av allt känns det som att lyssna på en bitterljuv sång som man vet att man aldrig kommer få höra igen. försöker komma ihåg melodin, men för varje dag som går glömmer man fler och fler toner.


hela stugan andas mamma. det är mest skönt och bara lite svårt i början att vara där. därför måste man stanna ett par dagar minst. så det är vad jag gör. imorgon åker jag klockan åtta på morgonen prick. sjuk eller inte. så ska jag och matilda dansa och leva dålighetsliv på stranden där vi lekte och lärde oss simma när vi var små. vi ska rita hjärtan i sanden och ha picknick. precis som det alltid varit. det är konstigt att bli äldre när man egentligen bara vill vara liten en kort stund till.

Shout Out Louds – Impossible

//A

misär dag 3.mitt i misären och inne på tredje dagen som levande död. fuck fuck fuckelifuck. jag har bokstavligen inte rört mig ur sängen sedan jag la mig här i tisdags. vansinnigt tråkigt. pratade nyss med syster som packade väskorna och stack till stugan snabbt som attan när ajg började jämra. har aldrig sett henne springa så fort. jagvillinteblisjuksåjagåkernumenhoppasdublirbättrehejdåååååå lät det när hon kastade sig ur huset. svikare. så nu ligger hon på stranden och jag hörde fiskmåsarna i bakgrunden och jag blev bitter på livet. försöker dessutom hafsa ihop ngn slags fest, för jag räknar kallt med att jag kan åka ner imorgon och vara absolutely faaab, så planerar därmed fest från sjukbädden 10 mil bort. blir tydligen fler folk än beräknat vilket är kul, men kom samtidigt på att det inte finns vare sig grillar, mat eller ens toa. fast det vet ju inte dem. alla gillar överraskningar!


ska snart ta tag i mig själv och sluta gnälla. jag lovar. börjar med att göra några fruktansvärt bra spotifylistor. för man mår alltid bättre av nya låtar. true story.

//A


i got bitten.ynklig och väldigt sjuk. bajs bajs bajs. hemma nio med feberfrossa och en heshet som inte är av denna värld. vore ju förfärans om jag är sjuk på midsommar. förfärans. har dessutom diverse fina blödande bitmärken på delar av min kropp som inte bör ha bitmärken, om man inte specifikt har bett om dem just på det stället. men inte annars. no sir no sir. misstolkade en kramattack för en argattack och tog emot det snälla lilla barnet som kom rusande med öppen famn och tänkte åhå vad mysigt, en kram! icke sa nicke. ska numera alltid ha höghalsat och stålbh på jobbet. aldrig mer tunn spetsbh och sommarlinne. varför jag hade mina mest sexiga underkläder på jobbet kan jag inte förstå, det måste varit det som låg närmast på golvet imorses.  aj aj aj. fina tandmärken där ja.

får tillbringa de kommande dagarna med att fortsätta gnälla, vara sjuk och läsa alla böckerna som tack och lov kom idag. so long.

Empire Of The Sun – We Are The People
The Black Ghosts – Repetition Kills You

//A

saker jag hatar del 3

att vakna med ont i halsen

särskilt när man ska jobba 9-21 varje dag på hela veckan. sweeeet. sjuk och trött, det finns ingen ände på de här bitchgnällfasonerna jag lagt till med de senaste två dagarna. det är ju förfärligt. jag som är så trevlig annars.

så nu är det dags att ta sig till jobbet med alla barn. får se vad de har för klokt att säga idag, emellanåt sjuder de av visdom ska ni veta. igår var det en liten kille som stannade av i sitt ätande av fikabröd, gav matilda en lång och granskande blick och sa " du måste gå upp några kilo. annars finns det ingen man som vill gifta sig med dig". jag satte min kaka i halsen av skratt. sen vände han sig och och sa " som du. du är lagom rund." vi dog lite. bristande impulskontroll, noll koll på sociala regler och oerhörd fantasi är mkt spännande.  senast förra veckan  var det en annan liten filur kom springandes in i köket och sa, "duuu jag hittade inte ditt kort att sätta upp ( vi har en anslagstavla med foton på personal, mat och aktiviteter som ett schema) men jag satte upp en bulle istället!" så nu sitter det ett foto på en  kanelbulle på schemat varje gång jag ska jobba.

världen, vi hörs ikväll. //A

matharsaaarse.

asd sdfasdsdfdsf


Före Tequilarace-
Under Tequilarace-
Dagen efter ett tequilarace.


I'm longing for the time when I turn off and....

...Party with my pain. I got fluids in my brain. You don't seem to come around.

none of them.

None of these boys can dance
Not a single one of them stand a chance
All of them girls a mess
I've seen it all before, I'm not impressed

None of them get my sex
None of them move my intellect
None of them work for me
None of them make me feel anything

Step on it, step on it
Step on it, step on it

I'm so bored in this town
Take me away from here
Play some kind of new sound
Something true and sincere
I've got a little girl singing on repeat in my head
Take me far away from here

None of dem get my stance
None of dem do it like I can
None of these chicks got style
None of these drugs get me high

None of these beats are raw
None of these beats ever break the law
None of them kicks go boom
None of them bass lines fill the room

Robyn – Dancing On My Own
Robyn – None Of Dem Featuring Röyksopp


SÖNDAG. bara en enda stor jävla trötthet.  känner att paris gärna får komma ganska snart. i paris alors on danse på riktigt.

//A

it's aaaall happeningBYE!


nöjd vs. onöjd.

NOTE TO SELF: att inte skriva trötta/bittra/suicidala blogginlägg på mornarna. särskilt inte jobbmornar. heter det mornar? jaja. livet är INTE riktigt så dött som jag upplever det under dygnets most evil hours. det finns ju faktiskt mycket att vara lalalaglad över. eller som dom säger i amerikanska tvsändningar 24-7- i'm soooo blessed. nä det är jag inte, men ändå.till exempel är jag extremt happy happy över pappas antagligen stundande impulsköp. en bil så stor att den kräver lastbrygga för att komma upp i. känner mig som queen over all of tranemo. typ. för det är då ingen jävel som vågar köra ut framför en nu minsann, nähärå. nu stannar både fotgängare, mopeder och ilskna tanter på cykel och väntar snällt tills man har kört förbi. alternativt tagit en kvart på sig för att försöka backa ut fanskapet ur den pyttelilla parkeringsluckan vid ica.även mkt tillfredsställd över dagens lyxfrukost. parmaskinka och melon framför how i met your mother.OCH även mkt nöjd med mig själv då jag redan införskaffat kvällens öl. i tid. behöver inte dricka skabbigt rosevin eller matildas fulöl från förra året för att jag aldrig kommer ihåg att gå till systemet.fortsätter med lyckopillrerna ett efter ett; jag ser inte längre ut som trejde gradens brännskada alternativt valfri statist ur greys anatomy, har nu fått en fin fin solbränd nyans, ser nu mer california ut än tysk. yeah.

en mycket onöjd syster. hon hamnar på den andra listan; onöjdlistan. där hittar vi även KAOSET över att det är två veckor tills vi åker och läget är inte under kontroll. på något plan. no sir, no sir. inga resväskor, fotriktiga skor, pengar, eller vinnande attityd. endast en förtröstansvärd det-löser-sig-säkert-anda, skyhöga omöjliga klackar och plastglas till rödvinet finns än så länge. vidare på onöjdlistan finns även det faktum att spotify inte kommer finnas i paris, och att vi kommer ha en timma, om vi har tur, att göra i ordning oss inför kvällen. finaste evelinan tar examen och ska givetvis firas. och sedan firar vi lite mer genom att åka till borås ikväll. The Wombats – Let's Dance To Joy Division


evan wright, du är min enda ljuspunkt!

klockan är alldeles för tidigt. igen. och här sitter ajg med mitt kaffe. igen. tråkig skit. om exakt sju minuter ska jag infinna mig på jobbet. det enda jag ser fram mot nuförtiden är att mitt feta adlibrispaket ska komma med rolling stone författarens bok. generation kill. da book. beställde även john lennons egna memoarer om kreativt skrivande. tänkte att man får balansera upp kriget med lite peace love and understanding.

PEACE. //A

When it is about you - i will stand my ground.

hgj


You talk about me like you own me - baby that's not fair.

c'mon baby, we get along, LETS GET THOSE CLOTHES OFF BEFORE I AM GONE.
And now you try to make me to some kind of a square.


There aint no boy in this world i won't let go.

/M

hustle and cussidag har jag varit bästa dottern ever. rusat runt i hundratolv kilometer i timmen i borås alla affärer och samlat presenter till lilla pappan som fyller fler år än vad han vill låtsas om. och fått tre kilo gratisgrejer från mkt trevlig expedit på åhlens, handdukar och svindyr hårinpackning och hej och hå. hann med att träffa livan, dricka kaffe och reta henne för det faktum att hon ska spendera helgen i en kanot i vildmarken. jag frågade hur i hela friden hon kunde föredra den hårda kalla naturen istället för att dricka drinkar med mig en lördag kväll, och då sa hon att hon minsann skulle dricka massa sprit ändå. i kanoten. håller tummarna och hoppas hon överlever.

kaos och katastrof igen efter upptäckten av att generation kill endast är sju ynka avsnitt. fy fan, här hade jag gottat mig åt tanken att ha minst två säsonger av blod och pansar att se fram mot. BESVIKEN. tre avsnitt till, sedan återstår endast tomhet.

för övrigt kan livet sammanfattas i: spotify, försök att blidka en galet avundsjuk hund som inte får någon uppmärksamhet pga bebis, bebisen själv i fråga, jobb, sjukt mycket kaffe för att orka jobba, generation kill, panik över avsaknad av kontroll inför paris, och allmäna strider med syster över vem som ska få den bekväma kudden när vi sover, och ett mkt påträngande tatueringssug. ungefär så. livet alltså. men det finns ju små guldkorn också. särskilt spotify.

The Black Keys – Tighten Up

//A

i could just spread you on a cracker!

nu ska jag och zach/arthur/edward/lennon/fabian/elis kolla på generation kill. och lite snatch om han har tur. sånt som alla pojkar borde know by heart. kanske inte generation kill. men ändå, han får nog inte men för livet än. vi tittade ju på sex and the city tillsammans hela fredagskvällen. matilda höll visserligen för både öron och ögon på honom under samanthas maratonsexscen. han ska ju inte förtappas än.
stapplade hem trött och ful från långa helgpasset och såg fram mot att krama sönder min nya minikärlek, jag ska fan älska honom så mycket att ingen kvinna någonsin kommer duga!, och då kräks han i min urringning. it's the beginning of a beautiful frienship tror jag,
//A

anonym. petersson.den här stackars ungen råkade födas mitt i familjens john lennon period. och han har fortfarade inget namn. vi röstar för lennon så är det ju klappat och klart sen! typ.


lalalalala
Screaming Jay Hawkins – I Put A Spell On You

idag har jag/vi lust att inte göra något förutom att låtsas att det är rökigt 50-tal utanför en bar i london, lyssna på smutsig blues och vara allmänt dekadent och hopplös. istället går vi på studentfirade. med alldeles för bara ben och höga klackar. hoppas det finns champagne.

//A

väntar, väntar, vill kräkas, väntar , väntar.

Vad gör man om man redan mår hysteriskt illa och klättrar på väggarna ?


- Man gör det värre.

sdv
Vi hysteriska brudar klarar situationerna bäst.

/ M

NY LILLEBROR PÅ GGGGGGGG!

-hunger överstiger allt, säger jennie och fortsätter hyvla ost under värkarna.

muchos spännande. och ungen har lyckats pricka in de två dagarna då både jag och matilda jobbar 24 timmars pass. jennie får helt enkelt knipa tills vi kommit hem igen.

lillebror
casper har brat-dag i skolan idag. familjen tycker att han smälte in i rollen skrämmande fort. dessutom ska han läsa samhäll-ekonomi i höst. förvandlingen har börjat.

one california roll, please sir!

kan man inte komma till sushin, får sushin komma till oss. synd bara att man hade munnen full med rå fisk under värsta splatterscenen i daybreakers. hyfsad vampyrer-har-tagit-över-världen-än-en-gång-och-människorasens-öde-står-på-spel-film med kasst slut. sedan ville casper kolla på remember me. han fick kritiska blickar med tanke på att han precis såg klart den. bokstavligt talat för en kvart sen, och han vill se den igen med motiveringen ööh den var ju jävla bra ju. han är så söt den lille filuren. verkar så stencool med sin gitarr men helst vill han bara mysa med sina elaka systrar i soffan och kolla på robert pattinsonfilm. så kan det va.

The Hit Girls – Bad Reputation

fikafikafika


sötnosar i regnet!busy busy days numera. jobbar, jobbar och jobbar lite till. känner mig som en klyscha på någon halvsvettig tonårsmorsa när jag knuffar barnvagnar upp och ner för tranemos backar med mysbyxor och knut på huvudet. nu vet jag varför de ser ut som de gör...gick av nattpasset imorses lite lätt yr och luktade barnsnor och blöjor. myyys.

tur att det finns lite tid att fika iaf. fortfarande lätt yr efter hundra timmars helgpass, trött och osminkad vågar man sig fram på gatorna för lite kaffe och macarons med fina flickorna. franskt fika i tranemo minsann. det börjar arta sig. och närma sig paris. vaknade fyra imorses och kom på att vi glömt  viktigheter igen. csnpapper skulle ju skickas in så tidigt som möjligt. fick dem i mars. de ligger fortfarande här. fan fan fan. SKIT SAMMA. i värsta fall får vi väl vara lite hungriga. vi kan äta macarons och spara smulorna till dagen efter.

/A

Repetition kills you.

Sitter trött och bakis som en jävla gnu helt dressad i samma ton av grått. Gråa mysisbyxor och tshirt och känner mig allmänt het/on top of the world/drop dead gorgeous/osv osv. Blir i princip aldrig mer än slö efter en förfriskad utekväll - men nu när jag kände att jag höll mig på rimliga nivåer igår vill jag bara skjuta mig/ lägga mig på 27 an / ta 56 alvedon osvosv såhär dagen efter. så ocharmigt allting är.
Vaknade vid elva trött och sur av Alma som ringde - vi konstanterade snabbt att man börjar känna sig för gammal för en hel del skit. Inte är man en rörlig 17 åring med hormonproblem längre, no sir no sir - jag är på mitt tjugonde levnadsår och Resorb är min bästa vän. Jag tänker flaxa iväg till pizzerian och somna halv nio som det neurotiska uttröttade vraket jag är. HA.

asddfg

Och lyssna på :
wer


Veckans söndagslåt: Anya Marina – Satellite Heart - Soundtrack Album Version

I'm a satellite heart, lost in the dark
I'm spun out so far, you stop, I start
But I'll be true to you

/ m.

come clarity.

Fina bilder från fina fredagen med fina och äldsta vännerna.
asdhfj
b

Vad jag har saknat dem.


/ M

aint shaping up

önskar verkligen att jag var partypepp. but i aint. lyckas pricka in den enda dagen då hela jävla bekantskapskretsen är vild och galen med alldeles för många öl att förtära. kvällen lär väl ägnas åt att alternativ 1, det mkt sunda och förnuftiga- somna framför tvn och ta igen förlorad sömn från igår natt då jag kom hem samtidgt som morgontidningen ungefär, eller alternativ 2, mkt mer korkat men roligare och aningens mer ansträngade - följa med till diverse konstiga parker mitt ute i skogen och se på när lokalbefolkningen försöker ha roligt och dränka sina sorger i hembränt. what to choose, what to choose? påpekas bör att jag är freaking superwoman med tanke på att jag jobbat hela dagen idag med tre timmars sömn, och ska jobba hela dagen +natten imorgon. superwomaaaan. kan ju ändå inte sova nuförtiden så fan, då kan jag ju lika gärna göra nåt annat...

mkt trevlig kväll igår med livan, hon lyckades med bedriften att bli lullig på en öl på viskan, ingen lunch sa hon, och spenderade sedan resterande timme med att vara orolig för att hon skulle bli nekad service på systemet. men hon skärpte till sig minsann, och mer öl fick vi. sedan världens kö till trägårn. tänkte att vi inte är såna som köar och gick till franks istället. där kom vi på att vi nog visst är såna som köar och gick tillbaka till trägårn. stod i kön i en evighet, bevittnade ett finfint gripande av mkt drogpåverkad ung herre som vrålade, "SYSTEEEMET alltså, jag rökte ju bara lite grääääs", medan poliserna kopplade på handklovarna. väl inne på trägårn stod jag och orkade inte ens titta i speglen, och då kommer en nybliven kaxig 18-åring med förfärliga slingor och taskig faketan fram och säger" duu tjejen ditt smink har trillat ner, du är lite mörk under ögonen". HA. stackars tös. helt  desillusionerad. det är inte smink.  jag förklarade mkt pedagogiskt att så blir man i verkliga livet efter studentens glada dagar.

bittert.

ny spellista:
i love you but you're bringing me down

//Aiskalla lillasyster och tokgråtande storasysterigår natt när jag kom hem var det ljuva välkomstscener som utspelade sig i huset på kalvängsvägen. KAOS.  dumma lillasyster hade gjort något som fick mig att tokgråta i en kvart. pappa hade väntat med spänning hela dagen sa han för att se exakt hur mycket jag skulle gråta. känner att det är mer fel på mina tårkanaler än mig faktiskt.

sen grät jag lite över hur bränd jag har blivit i solen. inte sexigt brun. nej nej. väldigt osexigt röd. tänker manifestera mig själv som dåligt exempel alternativt reklam för solskydd ikväll på trägårn. sista shanty town. ever. och den här gången blir det göra om göra bättre som gäller på trägårn.. åker till fina olivia om exakt tre timmar. uteservering och stan!
//A

Getting fond of the madness in hearts like ours.

Idag har jag varit produktiva tjejen . TjejeN. Hunnit med att dra igenom Borås i alldeles för stora - men heavy boots. Kirrat pass och anmält mitt försvunna till den inte helt klipska damen på polishuset. Å andra sidan kände jag inte att jag visade min mest klipska sida då jag mycket dramatiskt förklarade hur passet helt enkelt hade försvunnit under flytt. Helt ok tyckte hon - sånt händer ofta.
- Var i från och vart till flyttade du? Jag behöver adressen.
-Alltså ööööh nääää, serrö - jag bytte bara rum till rummet bredvid serrö. Jävla jobbigt var det.
- Jaha du lilla vän.

Men nytt pass fick jag. Ser ut som en hysterisk 30 årig dam. Förutom mina iphonelurar som fortfarande är i öronen. En mycket HIPP 30 årig dam.

Flaxade sedan iväg och karvade in några impulstatueringar på stackars redan ärrade kroppen. Det är inga balla tatueringar om man inte kommer på dem i bilen in till stan.

Åter i Tranemo blev jag inbjuden in i bilen till fyra säkert charmerande unga herrar från okänt urpsrung. Hade säkert blivit mycket trevligt - men jag sade tack men nej tack.

Nu är dagen slut och jag ska dricka min femte smoothie för dagen - trots att jag är smått laktosintolerant.

sdf
sdAvslutar så även dagen men att sitta och titta på en bild av Jack Black. Och. ..drömma mig bort.

sdf
mwhi purrrrrrrrr/ M

GOT A CURSE I CANNOT LIFT, SHINES WHEN THE SUNSET SHIFTS


typ såhär: The Dead Weather – 60 Feet Tall
...och såhär: The Black Keys – Psychotic Girl

but i can show you tricks that'll blow your mongrel mind


Pretty kitten - fuck ya

sdfsdfsdf

1. Naturliga hårfärgen börjar vare sig jag vill eller inte avslöja mig. utväxt på en dm och jag funderar på att att bara ge upp svår blondinlooken och återgå till den misära brunettlooken.
2. Jag i en naturligt kommen heroinchiclook.
3. Kate Moss i heroinchiclooken. Jag slås inte handlöst av likheterna. Är nog hellre heroinchic a la moss.

Primal Scream – Can't Go Back - Kick Ass film version (inc' dialogue)

/ M

om bettskenor

efter severinas råelaka skratt i en halvtimma orkar jag fan inte försvara min stackars bettskena längre. den kanske inte är världens sexigaste nähä, men hon kommer vara så sjukt tacksam inatt för att hon inte behöver vakna upp skräckslagen av zoombie/grudge ljud. så det så. dessutom har jag den bara när jag är extra stressad så det sambandet kan hon ju fundera på när hon går här och spatserar runt och vrålar "PLÄÄÄP, haha jag fick dig att lyssna" och spelar MJ.

//A

SEVERINA BLOGGAR

Oh. My. God.

Nu ska jag krypa ned bredvid Mandan i hennes jättebreda säng.

Vi står och borstar tänderna och Amanda säger PLÖTSLIGT: "Vänta, jag måste bara sätta in min bettskena så jag inte låter som hon i The Grudge".

Det här är det roligaste jag har varit med om. Amanda sover med bettskena.

Allow me:

HAHAHAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHA.

Hur ska jag kunna sova bredvid henne? I can't handle all this sexyness.


Sex on legs.

 

 

 

 


you painted a song

severina min hjärtans gris! hon är ju alldeles fantastisk att ha som husdjur. igårnatt när jag kom hem stod det världens pastasallad och väntade i kylskåpet. hallelujah, jag slängde genast bort mina sorgliga pågenskivor som jag hade rotat fram. och imorses när jag stapplade upp alldeles för tidigt har den lilla människan gjort smoothies. gottgottgott. vinkade  hejdå när hon gick till jobbet och nu sitter jag här och myser i mitt soliga köksfönster och dricker smoothie. och funderar på om man ska överraska henne när hon kommer hem från jobbet trött och hungrig med att ta med henne till liseberg och bjuda henne på inträdet så hon får se sin älskade salem al fakir.

jo det gör jag nog.den här låten spelar severinan på repeat. all day long. och nu har den fastnat.
Hot Chip – Alley Cats

//A

RSS 2.0