this shit is bananas b a n a n a s

vi tittade på greys och allt var finfint. sen blev en viss zack uttråkad och the shit went dow. illskrek och var förbannad på elaka tråksystrarna tills jenniemamman kom hem och räddade honom igen.

tråksystrar och tråkhelg. jobb och jobb och jobb- skola- och lite jobb.


vardagsrealism på hög nivå

när man måste använda blixten på mobilkameran för att kunna fota sin gigantiska tvätthög vet man att det absolut är för tidigt för att tvätta.

//A

csn kom och gick.kvällens schema innehåller ett jävligt jobbigt spinningpass och vatten och bröd till kvällsmat. försoning med mig själv pågår-

har i vanlig ordning botat helgsångest och total misär och tristess med att äta på lyxresturang med matilda och lägga alldeles för mycket pengar på dyra hårprodukter, hej då femhundralapparna, det var trevligt att råkas. men måste göras. inte ens en hårborste har jag längre.

den kom bort tillsammans med min softaste svarta slappa t-shirt, lite smink och resterande värdighet på harrys i lördags. istället får jag nya blåmärken och betydande mentala ärr. upptäckte ett nytt fint blåmärke på armen nyss.
hujedanemej.

//A

lördagkväll. you cut me open and i

i olivias lägenhet. vi dricker hutlöst många daiquiris och lyssnar på the wombats minst tre gånger för mycket.


HUR MAN FÅR I FEM BRUDAR TVÅ RESPEKTFULLT STORA ROMFLASKOR:
1. krävs ganska mycket engagemang. först måste man mixa alla jordgubbar som tog en freaking evighet! sedan i med en flaska rom och lite fruktsoda


2. hitta den störta tillbringaren olivias lägenhet kan uppbåda


3. servera och låt alla hänföras.


bild: severina


bild:harrys


bild: harrys

dagens soundtrack.

när man har lust att vara anywhere:

New York I love you but you're bringing me down

london calling


MY HEART IS DREAMING WHEN PARIS IS SCREAMING


Better late than never dear.

dsferefasd

Idag har jag bara ätit ost. Förutom när jag gick och handlade osten. Det är ungefär vad vi gör här på Wahlbersgatan, Göteborg. Vad jag borde ha gjort är att läsa ut min kurslitteratur men inför detta skrek mina tinningar av avsmak  - så det blev ost i brist på annat. Snart är det helg.

You feel like home .
And You - go make someone else feel dead instead.

/ M

istället för hårnålar.allt är slut. smink, mat, tidningsprenumrationer, rena kläder, inte ens hårnålar.. hej och hå csn, jag väntar på dig!
tills dess får man leva efter "man tager vad man haver!" äter väldigt mycket billiga rofrukter, gör tvivelaktiga frisyrer och längtar till lördag. jordgubbsdaquiuris, matilda, alma,  olivia och  borås som back in the good old days.

skolan tar btw guldmedalj i att försöka suga all livslust ur mig. JÄVLA REDIGERING! sitter från nio på morgonen till sent sent sent framför en dator och pillar med detaljer som; nämen den här fonten kan ju inte vara här! och bilddiagonalen blir ju helt vajsing om jag placerar mina lamadjursbilder på den kanten. har aldrig vart bra med detaljer och nu sitter jag i DYGN och petar med skiten. deadline fredag för hemtenta, rubrikinlsag och mina två feta featuregrejer. sen. sen är det fint igen.

//A


söndag. severina. slottsskogen.


barn. rom är till för vuxna och bör hanteras varsamt.rom är fina grejer. så fina grejer att jag igår hade en livlig debatt med vakten till kings head och inte fick komma in igen. det sög ju lite. inte för att jag var för full, för det medgav den jävlen att jag inte var. anledningen var att  jag,  quote: "uppförde dig provocerande".

ursäkta?

har aldrig träffat en så envis dörrvakt. men han mjuknade på slutet. jag fick komma tillbaka och göra ett reportage om dörrvakternas otrevliga arbetsmiljö sa han. ja du , ahmed, anställd  och portvakt till kings head, det tänker jag!! och jag tar med mig min inspelningsapparat.

//A

radio

som vanligt var det fredagsmys kl 15 med helgstart!
här hittar man programmet: http://www.k103.se/program/helgstart
senaste bilden härifrån

//A

wild wolves in my eye

Nu hoppas jag amanda blir helt ubernöjd med mig. ETT BLOGGINLÄGG! Har ju faktiskt inte något vidare fungerande internet hemma i lägenheten så det blir inte så imponerande mycket att dokumentera med. Vad det nu skulle vara att dokumentera. Sammanfattningsvis så drar jag mitt ganska så skrynkliga jag från punkt a - sängen till punkt b - kaffe på linnégatan till punkt c - skolan och sedan tillbaka till punkt b för att sedan stanna på punkt a. Här emellan tillkommer diverse punkter X som består alltifrån emelie, diverseaffärerjagönskarjagintegickinimenalltidgör, öl, och framförallt sushi vs filmuthyrningar.
Tadaaaa gott folk.
Nu befinner jag mig dock på punkt T, punkt Tranemo, men den mentalitet som kan benämnas med ett siffervärde på -3. Planer på barnsligt enkel och skön höstvecka hemma byttes undan för tur och retur resa till gbg över en natt för över 500 kr, för att därefter hamna i total feberkoma/ gossipgirlkoma på soffa hos pappa. Lillebrushan jag tänkte umgås med bestämde sig för att vara ball statsbebis istället och åkte på vilda äventyr till Borås med sin fagra moder.

Terroriserad av diverse horder av möss under kylskåpet , no fuzz - de slår helt seriöst volter. Och  anticimexkillen som överlämnade två kilo råttgift,  tvekade helt seriöst i säkert 4 sekunder innan han överlämnade påsen till mig och frågade med en granskande blick - allt väl? Jag antar att jag ser helt BEDÅRANDE ut . Förståeligt ville han väl inte bli medskyldig till det hypotetiska självmordet med råttgift den bistra bleka post-blondinen såg ut att vara redo för. Inte som langaren iallafall.

Råttgift har jag absolut inte lust med - utan att bry mig om HUR mkt rosa färgämnen de stoppar i det. ( vilket ju vanligtvis får mig och amanda att stoppa i oss vad som helst ) Här hade anticimexkillen fel! Inte visste han att fina höstdagar drar gnistan ur mig totalt.De jävlarna.  Särskilt när man inte har sökt något att göra för våren och sista dagen är idag.

Hela dagen känns som ett FETT antiklimax.

Men. Jag råkar ju ialllafall inte befinna mig ofrivilligt i en björnkostym som vissa andra:
sdf

Och han verkar ju vara ganska så glad ändå.
Prioriteringar liksom.


I know your love
My soul is a dark place


Wild wolves always stare me out
I'm not running

Athlete – Wild Wolves

/ M

severinakväll!jag lagade mat. bakpotatis och massa gottitgt. synd bara att det blev så väldans mycket kött att bjuda en veggovän på. men så går det om man går och handlar hungrig! hej skagenröra, bacon och grillad kyckling.  mkt flashig lunchlåda till idag blev det dock!efter att ha installerat severinas iphone, det viktigaste var att hon kunde ladda ner appar, "apparna amanda, apparna hur göööör man??!", hade vi as us myskväll. utan ostbågar den här gången, tack och lov.  och något vi absolut inte gjorde var att ligga i sängen och sjunga disneylåtar. nej nej, hemskt mycket nej.amanda & severina, egentlig ålder 10 eller max 11.

kaxig tå.snaaart dags att köpa nya strumpbyxor kanske? särskilt eftersom min väster tå konstant ger mig fingret.

ikväll kommer severinan och vi ska ha crashcours i hur man använder en iphone 4. hon fick sin i veckan efter oändligt längtande och trånande.  eftersom severina aldrig hållt nåt så fint i sina små nävar innan, behöver hon tuktas lite. ska lära henne allt jag kan. som att inte lägga den i byxfickorna för någon gång kommer den trilla i toaletten. när man minst anar det. och som att absolut inte förska jonglera/använda som drillpinne på krogen för att imponera på motsatta könet. och som att inte ignorera att köpa skydd till den. trots att man vet att man har händer värre än olja och smör på en och samma gång så fort man får hålla i diverse dyrbarheter. efter tre år har jag iaf lärt mig mycket. har nu både kantskydd och plast på. very hardcore.

//A

finthade lugnt kunnat leva på 1700-talet. trots att det fanns en risk för halshuggning.

om att spejsa upp en onsdagkväll.

nä. den här bloggen har inte förvandlats till i wish i were a groupie. det låter ju bara sorgligt. andra systerns ofrivilliga frånvaro beror delvis på helt och hållet avsaknad av internet i lägenheten, just för tillfället att hon är störtsjuk. och resten är total lathet. ifall nån undrade.

matilda är sjuk ganska ofta, och det är väl okej. men inte ikväll! för vem ska gå med mig på föreläsning om marie-antoinettes garderob? här öppnar man morgontidningen och vad ser man inte, om inte en föreläsning på stadsmuseet om det mest fantastiska som finns? hurra tänkte jag! sen tänkte jag, gudars vilka är det egentligen som går på sånt här? sjukt nördigt. men ändå. här är kvinnan jag och matilda beundrar och högaktar, när alla andra avskyr henne:ja. jag vet att hon är lite lik kirsten dunst just på de här bilderna och att färgkameran tekniskt sett inte var uppfunnen än. men whatevvah! konceptet är detsamma. kvinnan hade som jobb att pösa runt på sammetskuddar, äta bakelser, strö hundratals klänningar och diamanter kring sig, ha älskare till kors och tvärs, och springa på baler och dricka champagne på slott tills det blev morgon igen. vad inte att beundra?

Ons 13 FÖREDRAG Marie Antoinette och den sociala maskeraden 18.00
Vilka klädkoder gällde under 1700-talet? Emma Fälth, från Textilhögskolan i Borås, berättar om 1700-talets mode ur stilistiskt, ekonomiskt och socialt perspektiv. Pris 40 kr.

så. jag tror att jag accepterar min nördighet och kilar iväg nu. ensam och nördig. ta taaa!

//Ahelgen.

nu är vi hemma i tranemo för att jobba. jobba jobba jobba. både dag och natt.
det är så skönt att komma hem! till en skrattande zack, sötnos casper,  hysteriskt glad wille,  till en jennie som står och rör intesivt i nån gryta full med mat och en allmänt virrig pappa.

får mat och får sova! och jobba lite. fina grejer.hej och håidag har det varit en seg och långsam dag. har suttit i skolan från klockan nio och väntat på stormen och kaoset som med all sannolikhet lär komma. väntat och väntat och väntat. sen äntligen blev klockan halv fem och jag begav mig till Parken för att intervjua The Pipettes. kommer in i logen och möts av klingande engelska skratt och "how niiiiice to meet you, love the tattoo" kände mig ball. i tre sekunder ungefär sen började jag fumla med micen och inspelningsknapparna. gick bra ändå. förutom att jag la mig till med den fulaste oproffsigaste engelska accenten jag hört under frågorna.

men nu sitter jag här i skolan igen och väntar och väntar och väntar igen på att klockan ska bli åtta så jag kan sticka ner och lyssna på konserten och spela in lite ljud. sen kommer paniken. och redigeringsångesten eftersom deadlinen är klockan nio imorgon bitti. har fått skjuta på den lite, tack snälla producent madeleine. men ändå. lär väl sitta och svettas från klockan sju imorgon bitti till lunch nångång och sen är det sändning minsann!

här hör man klockan 14.00 på torsdag, i alla fall om  universums krafter låter mig blir klar i tid:
http://www.gnf.nu/

94.9

på fredag leker jag programledare. samma tid samma kanal. vi ska diskutera tvångsvanor och fixa idéer. jag har en del...

//Asöndag.

urk. idag finns tydliga likhetstecken mellan bruden i den här låten och hur jag och matilda  mår:
Sonic Syndicate – Turn It Up

jävligt skabbigt och ovärdigt helt enkelt. vaknade av att matilda låg väldigt nära och luktade så illa att jag faktiskt var tvungen att gå upp för att komma ifrån. 

igår var det väl ungefär en tequila och en våldsam strokeslåt ifrån att det blev katastrof inne på sticky. gränsland.
finns obeskrivbara filmklipp men vågar fan inte lägga upp dom. gud. dumma shots. men,  som matilda så vist uttryckte det på den sliskiga kinakrogen vi har suttit på i två och en halv timma i eftermiddag för att vi ville få valuta för pengarna på buffén.; "jag ska aldrig dricka mer! den här veckan.."
RSS 2.0