igår


var jag och danielle och fikade med emelie på viskan. jag var trött och somnade halvt om halvt i obekväma soffan.


tittade på fina armand på fait. söta fåniga fågelarmband. och ändå köpte jag inte. ångraaaaaaar!

idag ska jag och danielle på yoga/pilates halv sju. har inte tränat på cirkus ett halvår. får se hur detta går...

//A

hundmänniska som får vänja sig vid katter. som dessutom tycker datorn är det bästa som finns.HAHA, ser det inte ut att vara den suraste mest besserwissigaste katten i hela världen?? hej och hå baltazar, ett litet leende kunde du väl kostat på dig?

den andra katten alice är glad men pussas. jag är INTE vad vid så sticksiga pussar.
i alla fall. vi har vant oss vid varandra nu, jag och katterna. vem trodde det?

//A


danielle bakar amanda smakar del 2

http://www.heavenlycupcake.se/


mums! kommer banne mig sakna danielle och hennes bakning när jag flyttar härifrån! LYXIGT att komma hem till nybakta chokladmuffins. efter skamlöst utnyttjande av kontakter ska hon dessutom komma till radion på fredag och prata om muffins och baktrender. finemang! win-win i det här samboförhållandet!

//A

blackblackeliblack.

thaaank you gina tricot för att ni tagit in min favvoring igen! fast svart den här gången. får vi se om den här håller bättre eller också går sönder i tusen bitar. hej och hå nu hör jag att åskan börjar mullra utanför. åska eller inte, så hade vi planerat utgång ikväll. sitter och väntar på syster med vänner som ska rulla in med bussen till borås. kuligt. ser dock hiskeligt mörkt ut på himlen utanför. får se vart denna kvällen tar vägen.//A

r r r radiohttp://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3194&artikel=4610142


//A
hungrig så jag dör!

men nu är det bara att genomlida. tänker vara hungrig i två timmar till, sen är det tapas med brudarna på babbel! gott gott gott. bara det att jag har varit hungrig sedan halv två nåt. men tänker ICKE slösa bort det på nån tråkig macka eller frukt. jag ska vara så svag av hunger när jag kommer till resturangen att allt automatiskt kommer bli helt sinnesjukt gott. it's a plan.

//A

helgenroadtrip ner till stugan med livan! tog oss bara tre timmar att komma iväg och sedan tre timmar på vägen- var tvugna att stanna och äta någonstans, men sen så!

jennie den kreativa människan har byggt en djurpark åt zacken av stenar och trä. tyärr visar zack inget större intresse, wille desto mer. han gillar att vakta ormen.


premiärbadade i havet!och åt världens godaste suhi på mings i halmstad. hade picnick på altanen i solnedgången. sedan drack vi varistt glas vin och somnade kvart i tio. alla 23 år börjar ta ut sin rätt nu kom vi underfund med..


sov ända till halv tolv. välförtjänta nästan 14 timmars sömn, under vilka man inte bara har fått trängas med träbjälkar som slår i huvudet i den pyttelilla avsågade 90-sängen, utan också trängas med wille som tycker att han har en självklar plats i sängen. det är tur att man är van att sova i kringelform.

fin helg! och ska bli bättre på att blogga, i promise! imorgon händer det dessutom grejer. först blir det att rapportera live från gothia cup, ironin i det hela har inte gått förlorad nej. kan verkligen INGENTING. vi får se hur det går. sedan ska jag på spåtantsbesök på kvällen med olivia och julia. lite skeptisk än så länge men kan bli intressant ändå. yäs oh yäs.

//A

mcmurphys lag!goddamn. jag har peppat för veronica maggio i TRE månader. och nu är det katastrofväder och jag känner mig sjuk och ynklig. har utekläder på mig under myskläder. vi får se hur kvällen blir. DAAAAAAAAAAAAAMN!

//A

dålig dag.

Your back's against the wall
There's no one home to call
You're forgetting who you are
You can't stop crying
It's part not giving in
Part trusting your friends
You do it all again and I'm not lying

Oh oh oh

Standing in the way of control

I'm doing this for you

Because it's easier to lose
And it's hard to face the truth
When you think you're dying
It's part not giving in
Part trusting your friends
You do it all again but you don't stop trying

Standing in the way of control

We live our lives
Because of standing in the way of control
We will live our lives
Because of standing in the way of control
We live our lives
Because of standing in the way of control
We will live our lives, lives, lives, lives on

Your back's against the wall

There's no one home to call
You're forgetting who you are
You can't stop crying
It's part not giving in
Part trusting your friends
You do it all again, you don't stop trying

Gossip – Standing In The Way of Control

//Ahär är man borta en vecka och plötsligt har lillebror fått helt nytt hår!

älskar severina. dels för att hon fortfarande skickar vykort när hon är på resa, och dels för att hon är en av få som stavar mitt namn med två t i pettersson. som det ska vara.  
i paris har hon varit på sin tågluff, och avis som tusan är jag!


kolla värsta lockhåriga sommarbäbisen!!lillgrisen.

så mysig dag igår. från början till slut. efter jobbet slängde jag och danielle oss uppe på almenäs. hon hade packat picknick, världens bästa! sedan tog jag fiaten hem och pussade på zicke-zacken tills han vrålade av trötthet. han somnade sju, jag somnade två timmar efter. helt otroligt att man kan somna så tidigt! but i did. fint fint fint.

//A

zooliv och live!
vackraste teknikern caroline vimsade runt tillsammans med mig på djurparken i livesändning idag. lite rörigt men mest roligt.
http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3194


nu ska jag och danielle laga mat! hon fixar laxen och jag ska göra min specialsås med massa dill och gräslök. och sedan filmkväll med alice i underlandet. mysigt värre att ha sambo i borås! hade för övrigt också en väldigt mysig helg i borås. tänk, inte så dumt att bo här ändå.

//A


god morgon god mooooooorgon!att vakna hemma hos danielle är som att vakna hemma hos madicken. himla överdrivet att jag just idag råkar ha flätor, men det är hemmasydda påslakan, smidessängar, hembakat och blommor överallt. väldigt fint! jag försöker hålla mitt icke-madickenleverne- kaos till ett minimum och allt som oftast bara lägga alla grejer under mitt täcke och sen låtsas att jag har bäddat. känns lite som att man infekterar och blommorna på väggarna bara vill lägga sig ner och dö när jag placerar tequila i skafferiet, cola i kylen och drösar med cdskivor på tvbordet. tur att danielle är en snäll och rar tös.

idag är det ledig dag! himla skönt. skulle åkt en sväng på auktion, men avsaknad av bil och trött efter-istanbul-flygning-olivia gör att det blir en sväng på stan istället. också fint! stan. powernap. dusch. till olivia. ut. LÖRDAG!

//A

RSS 2.0