Lunch med pappan!

På resturant Bara. Beställde fransk skaldjursgryta, hur gott som helst! Sedan insisterade pappa på espresso och panna cotta, och det säger man ju inte nej till. Mätt mätt mätt.

//A


Not kidding

En kvart in på arbetsdagen och så här såg mitt skrivbord ut. Måste få det här post-it-andet under kontroll. Samt köpa balsam. Mitt hår är freaky.

//A


of.course.

somnade jag mitt i vad som skulle vara den mest effektiva tiden att få saker gjorda. ingen träning, ingen skoluppgift gjord. måste skärpa mig - och sluta sova. oooooch kände  i samma stund mina fingrar träffade tangenterna att det var en uppenbar lögn. jag kommer aldrig sluta powernappa. det är vad som får mig att fungera och är typ dagens bästa stund. MEN ska skärpa mig och börja planera tiden lite i alla fall.

förutom mitt kroniska behov av powernapps, har jag även fallit in i gamla ovanor under tiden jag jobbar på radion den här veckan. ett tungt beroende. post-its. jag kan använda slut på ett block på mindre än fem dagar. hela mitt skrivbord är fyllt av små gula lappar med svårtolkade meningar, namn, tankar och telefonnummer. och listor. dessa listor. på saker som ska göras, saker som ska kollas och ibland saker som ska handlas. för att jag så praktiskt hamnat i listtänket på jobbet  och inte kan sluta och därför bara kör på och går igenom icas sortiment i huvudet medan jag febrilt skriver på mina post-its...

det är så här mitt arbetande liv kommer se ut. powernapps och post-its.



på den här post-iten har jag skrivit vad jag ska skriva till skoluppgiften. i listform. vad annars?

//A

är väl medveten om

att jag som kvinna, och framförallt som MÄNNISKA inte borde gilla den här låten. den är ju ganska förfärlig ur alla genusaspekter som finns, men jag kan inte låta bli. den är rooolig! och väldigt nynn-vänlig. om man bara kommer ihåg att inte våga sig på att nynna texten i offentliga sammanhang. som på bussen. eller i icakön. eller ja, överallt faktiskt.

hursomhaver; den här lyssnar jag sönder just nu;

Lloyd – Dedication To My Ex (Miss That)

Yey!

Vann biljetter till P3 guld idag! Tar med godingen och går på gala i januari! Hurraaaa!

Idag är det förresten tisdag och jag bloggar dåligt. Har ägnat helgen åt massa mys, i lördags alldeles för mycket shoppingkassar, utgång och ofantlig glädje åt att ha sparat en halv kebabpizza att äta på natten. Söndagen ägnades åt adventsmys, och måndagen åt jobb och pizzabakning på kvällen. Och idag är det alltså tisdag. En helt vanlig tisdag. Ska ta igen lite skolarbete och sedan träna om jag hinner. Yäs Yäs.

//A


Hade två bröder på besök i lördags

En är väldigt kort och en är väldigt lång. Men lika söta båda två!


Självmordsuppdrag

Att bestämma sig för att åka till systemet en kvart innan stängning en lönelördag. Det var alltså stopp och långsam bilkö i Knallelandsrondellen redan. borde vi ju förstått. Fick kasta oss hals överhuvud ut och panikspringa. Men sprit fick vi! Och nu är det lördagkväll. Yey!


Jag undrar

Om jag fortfarande har en pojkvän ifall jag kommer med de här i öronen?

//A


I make them

Nu är det helg! Och lördag! Och pengarna har kommit! Jag kan inte använda tillräckligt många utropstecken för att det ska göra denna dag rättvisa. Anyhow, nu pälsar jag på mig, knaprar två Ipren så att man kan ignorera febern, och beger mig ut på en shoppingsväng på stan med Olivia!

//A


Hardcore

Bevakning Kulturhuset i Borås som återinvigs. Tre timmars program och jag är stand-by för små inhopp på plats live i kulturhuset. Synd bara att det nästan är folktomt för det är paus. Nästa happening är inte förrän fem så här sitter jag och insuper atmosfären så länge. Hej och hå.

//A


Storm!

På väg till jobbet! Förbereda hf-sändning och invänta stormen som ska komma. Fredag it is.

//A


Kvällkväll

Och är inte så ledsen som jag ser ut på bilden. Är mätt och belåten (fortfarande lyxig falukorv), har kollat på grey's, och ska snart iväg på kvällspromenix med Olivia och glada labradoren Lennox! Helt lagom onsdagskväll. Tänkte gå och lägga mig tidigt tidigt för att vara pepp och pigg tills imorgon då det är dags att radiojobba igen. And that's that!

//A


det här med borås och mode

har insett att jag faktiskt tycker om borås efter att ha flyttat hit. radion, spice&rice, viskan, mysiga stadskärnan, friskis, alla fina vänner, bästisen som granne, billig hyra, världens bästa andreas som finns här, ja. listan kan göras längre.

men har också allvarliga identitetsproblem med borås ibland. som nu;

jag letar efter en jacka. och tänkte naivt att när jag nu bor i sveriges textilmecka, kan det inte vara så svårt att hitta något acceptablet att ha på sig från boråsaffärerna. fel fel FEL. tog bussen från göteborg idag efter att ha valt bort en sväng på stan (fortfarande i naiv tanke att borås nog funkar) och gick istället och kikade i borås. modefabriken, face, jolina, var typ överallt på mitt jackuppdrag, men det enda som finns är ju pälskragade puffjackor! ÖVERALLT! jag vill inte se ut som en fjortonåring vars enda klädreferenser kommer från grupptrycket i skolan . varför är borås så boråsigt? ska man inte kunna få köpa en jacka utan att behöva känna att den hade funkat alldeles utmärkt som outfit tillsammans med ett par primeboots och den där dumma pälsbollsmössan som ALLA har på huvudet -ser dom inte hur det ser ut? seriöst? JAG VILL JU BARA HA EN JACKA SOM INTE FÅR MIG ATT SE UT SOM EN BORÅSBRUD DAAAAAAMN IT! är det för mycket begärt?

och okej. jag gillar ju primebootsen. antingen dom eller ett par hilfingerskor jag kikat på blir det när första lönen kommer. men ändå. primebootsen ihop med en fladdrigt vitt linne, jeansshorts och pilotglasögon. mer sommarborås blir det inte. vinterborås är istället pufffig jacka med päls och bollmössan.

och nu gick mina svarta byxor sönder också. klädkharmat blev förbannat på mig antagligen. jag blev för hatisk.

//A

Lagar mat

Det var så här folk tinade sin falukorv innan microvågsugnar fanns. Det är jag övertygad om. Och jag i nutid trots att jag har en micro. Men lyckas alltid få den att börja koka eftersom jag aldrig vet hur länge den ska micras. Därför går man old-style.

//A


Mys!

Suttit inne hos grannen Olivia och ugglat hela kvällen. Druckit upp sista vinglöggen tillsammans med förtärande av både popcorn och lussebullar. Kombon där-oslagbar. Också suttit och planerat helgen med diverse konsert/releasefester/shoppingrundor/lördagsutgång/söndagsadventsstök. Så mycket att göra, så lite helgtimmar. Också kommit underfund med att jag måste köpa vinterjacka! Helt perfekt planerat i den minst ekonomiska månaden på hela året. Har både el, försäkring och telefonräkning på nästan 2000 pix sammanlagt att betala. Men man kan ju inte frysa. Det löser sig! Får se om man hittar någon först och främst...

//A


Tues

Ja kära nån. Efter jobbhelgen var det skönt med ledig måndag. Stannade inne och övade på julmys. Drack glögg, åt pepparkakor och bakade lussebullar! Men idag var det skola igen, har verkligen INTE saknat 100-bussen. En månad till kan man nog stå ut. Fast blir väldigt trött. Ligger i sängen och funderar på att orka gå och göra en macka. På den nivån är det just nu. Vojne.

//A


Sömnig

Och är på jobbet. En ostknäckemacka, en kopp te och hejdlöst mycket teknik. Ska snart iväg och göra inslag om Borås djurparks zoo-skola. Mysigt! Men hade varit ännu mysigare att ligga kvar i sängen med älsklingen istället för att gå upp kvart i sju en söndagsmorgon. Men men. Tur att man har fler mornar! Och ska verkligen inte klaga, för radiojobb är ganska kul.

//A


woha

FREAKY; det var ganska länge sedan jag var ensam en fredagkväll. kommer inte ens ihåg senaste gången, med andra ord behöver jag antagligen öva på det! traskade hem från jobbet, hoppade in i mysbyxorna och fixade i ordning delikat fredagmiddag i form av fil och flingor. min matlagning den här veckan har varit under all kritik. men så är det när man först är sjuk och sedan slänger sig direkt till jobbet. har en känsla av att det kommer bli frukost till alla tre mål imorgon också. så blir det när man slutar sent och ska upp tidigt direkt dagen efter. legat i sängen och gnagt på lite ostbågar och kollat generation kill i nån timma nu, och funderar på om man ska vara äckligt duktig och fixa stöket i garderoben eller ligga kvar i sängen och läsa nya ELLE. kanske göra båda och sedan slockna runt halv tio. orkar ju inte hur mycket som helst,  man är väl liksom inte 19 längre...den här 23-åringen ska ju upp och producera radionyheter tidigt imorgon bitti. men lite good music kan man väl unna sig ändå;


fredagslåtar!
Drake – Make Me Proud
Lana Del Rey – Video Games
Still Pee & Ru – Done Did It (feat. LaPuma)
Adrian Lux – Alive

//A

Hard work work

Första feberfria dagen och jag jobbar! Och det är så kul! Har saknat radion som tusan. Sitter och dricker kaffe och lyssnar på mitt nyklippta inslag om textilhögskolan som sänds i nyheterna nu. Fint!

//A


och klockan är bara halv två

läst ut min keplerbok, tittat på fyra modern familyavsnitt och kollat mejlen 700 gånger. livet.

//A

sjuk

och det är så tråkigt. inne på dag två, och har fortfarande inte rört mig ur sängen. förutom febern, det halsonda, lite lätt yrsel så finns det absolut nåt som är värre. all time. repriserna på tv. ser ett program på eftermiddagen och sedan samma nästa förmiddag. och nej, det är inte bara att byta kanal. nu är det sjunde himlen. jag kräktes igår och jag kräks idag. det här programmet är det värsta som producerats någonsin. slår till och med kungarna av tylösand och nya kär och galen på femman. jaha, nu gifte dom sig innan dom fyllt 20 ja. jaha. bara att fortsätta titta. någon måste ju skaffa inomäktenskapliga barn och bli präst innan 23 årsstrecket.

//A

huvva!

hela kvällen har jag lidit av p.t.s.s. - posttraumatisk städstress. eftersom jag gillar att ha fönstrena öppna och särskilt när man städar, får jag inte bara en helt genomvädrad lägenhet - jag får också en helt genomkall lägenhet. det börjar ju bli kallt ute nu och definitivt inte läge för öppna fönster. men det glömde jag bort i städyran. så har därför spenderat kvällen ungefär som jag tänker mig soldaterna gjorde i finska vinterkriget. typ. okej, inte riktigt så kanske, men det var KALLT! låg och huttrade och mådde dåligt i två timmar innan jag gjorde något åt det. hade en weirdo eftermiddag, kroppsligt sett. mår inte dåligt så himla ofta, men har mått illa hela dagen idag. kanske blev lite värre när jag började frysa, who knows, nu är det iaf ganska okej. för det är ju så här man ska göra;




tända massa ljus. särskilt ljus som luktar gott, yankee candle är ju helt oslagbara!



samt duscha varmt som ett kokande ägg, därefter bädda ner sig i en nybäddad säng med prickiga lakan och smörja in sig med body butter från victoria's secret. tack älsklingen för direktimport från usa! och blåsa håret i ungefär två timmar tills all varmluft sakta men säkert tinat upp kroppen. och in med lite kérastasemojs till håret för att kompensera upp all slitande hårblåsning.



varm igen! tack och lov för det. nu kryper jag ner igen med en kopp te och lite mackor i sängen.

god kväll!

//A

just because i can

så tänker jag fortsätta skrytet om mina fantastiska syskon. men kära hjärtanes, man har ju en alldeles FANTASTISK syster! eftersom hon har planerat en usaresa till våren betyder det att hon sliter som ett djur med att spara ihop pengar. vilket också innebär att hon jobbar nästan 30 dagar i sträck utan ledighet. på dagis och på korttids och jag vet inte allt. tufft har hon det i alla fall.

men eftersom jag inte heller tror att hon är menad att arbeta på dagis i en evighet, är det bara att hurra när såna här grejer händer. hon ska börja jobba lite helger för oddbirds och börjar med att få åka en vecka till stockholm för att arrangera showrooms, hjälpa till att hänga skyltfönster och helt enkelt bara vara awesome. så går det när man är en sjukt duktig illustratör eller bara helt enkelt så snyggt kreativ som hon är. då blir man upplockad av andra asballa kreatörer. DUKTIG SYSTER!!!


illustration hon gjorde när jag slet med min c-uppsats i våras.



en till. använde båda till magasinet som blev c-uppsatsen. handlade om bloggar och framförallt modebloggar. och har man en syster som kan teckna fashionbrudar är det ju bara att tacka och ta emot.



OBS. hon är snyggare i verkligenheten men det här kortet var det enda jag hittade i mobilen där hon inte gör ännu värre grimaser. äh. hon är snygg i alla fall.

//A

jorrå

när man saknar förmågan att städa undan allt eftersom det bli stökigt under dagarna, och istället ignorerar stöket och bara skapar små högar med grejer i lägenheten tills golvytan inte längre existerar, DÅ har man ett problem senare. eftersom det kommer att komma en dag då ALLA tråkiga grejer inte längre kan ignoreras. då allt har klumpat ihop sig till en enda gigantisk städdag. den dagen är idag. fy fasiken vad tråkigt! kan inte ens välja vilket av tråket jag ska börja med.

-byta sängkläder
-tvätta
-diska
-dammsuga
-städa garderoben
-fixa återvinningen
-rensa i kylen

JAHA. det här kan vara den tristaste listan jag någonsin skrivit. och jag har skrivit många listor. det kommer krävas något alldels fabulöst för att kompensera upp den här dagen.

//A


aj

var pepp på livet så jag gick glatt och tränade cirkelpass (där ledaren står i mitten och vrålar, citat; nu KÖR ni! muskelerna väntar, SNABBA BYTEEEEEEEN!" under tiden som jag svettas som ett djur) på friskis ikväll. var inte så pepp på livet när jag släpade mina cementtunga ben hela trandaredsuppförsbacken hem. ännu mindre pepp på livet nu när jag känner att jag har svårt att vända mig om i sängen p.g.a. fortsatta cementtunga ben. det här med att vara pepp på livet kan ge helt fel konsekvenser ibland.

//A

Stay Young go dancing

Klockan är snart elva och jag är klar för dagen. Frukost i sängen till grey's anatomy, ringde ett säljsamtal i pausen och kanske fick sålt en artikel till Friskis och Svettis-tidningen! Ibland går det bra. Så nu ska jag skriva klart mina säljrapporter och sen ner till stan för måndags-sushi med andypandy!

//A


lördagen

kan sammanfattas med massa zackebus, secondhandsväng i tranemo med severinan -inklusive en fika på fiket där det var fullt och vi fick knöka oss in brevid barfönstret med vår latte, och till sist kom världens bästa andreas och vaktade hund, hem och bror med mig på kvällen när resterande familj var på fest.


besök på oddbirds.


severina impulsade nääästan en kanna. men bara nästan.












hon tar mycket bättre bilder än vad jag gör den där snärtan, så därför snor jag skamlöst massa bilder från hennes blogg.



härligt att zacken är lika fascinerad av fotboll på tv som andreas. i am not. där satt dom i alla fall tills jag slängde zacken i säng under endast milda protester. myshelg!

söndagen var precis lika mysig. lyxfrukost med färska frallor, en ta-det-lugnt-eftermiddag, en kall kvällspromenad till maxi för att köpa glögg och pepparkakor och sedan spelkväll med olivia och gustav. blir alltid väldigt hetsiga diskussioner, men slutar alltid med att jag och olivia vinner ändå. hehe.



//A

Kan inte hjälpas

Jag är sjukt stolt över lillebror Casper. Var och kollade när han spelade ikväll på tre trappor. Förstår inte hur de där awesoma gitarrsolona kan komma från min 17 åriga rangliga lillebror. Jag och Matilda bestämde genast att han överglänste alla andra och tryckte oss längst fram för att kunna filma. Tillräckligt gammal för att inte tycka det är pinsamt att slänga sig på golvet framför all publik bara för att få vinka, säga hej till en lillebror som bara skäms lite, och sedan ligga kvar på golvet tills man fått alla de där 300 suddiga korten med dåliga vinklar. Insåg efteråt att set var något min kära mor hade kunnat göra. Men fine, då får man väl vara gammal då! Casper var hursomhaver bäst.

//A


OBS

vill bara påpeka att jag INTE missade 11-11-11 kl.11.11. jag har sedan år och dar haft en besatthet vid likadana siffror på klockan. råkar alltid pricka in den helt rätt när jag kollar klockan. typ 13.13, 15.15 osv. , önskar självklart något varje 22.22. därför var det idag EXTREMT tillfredsställande att råka kolla på klockan och se att den var 11.11 den 11/11. //A

Fredag!

Och jag packar väskorna och åker hem till skogen. På väldans gott humör. Gårdagens pubquiz-VINST kommer hålla i sig alldeles för länge än vad som anses okej skulle jag gissa. Väldigt mysigt igår med alla fina vänner och fina godingen på wisers. Spräckte dock min redan åtstramade budget genom att köpa två öl. Nu blir det nudlar ett tag framöver. Hursomhaver, hittade även en svart skjorta som jag inte använt på fyra år från merci som genast åkte på. Hemtentan inlämnad, och har kanske sålt en artikel till gravid-tidningen. Det är dom små sakerna som tillsammans ger världens bästa fredagskänsla! Yey!

//A


vad jag har gjort istället för att skriva hemtenta:

- pysslat om mina blommor samt tvingat in min pelargon in i vintervila med ny plats på toan där den kan stå mörkt och svalt och sova tills våren kommer igen. 

- klistrat upp foton på mitt kylskåp, hittade ett foto på mig och olivia när vi är sex år och går på lekis. rosetter i håret ska tilläggas. det var tider det.

- diskat mitt diskberg. fanns faktiskt en erövringsflagga överst. säkert någon bergsklättrarmuckla.

- fortsatt dregla över marc jacobsklockan

- hittat en tång i en låda, blev så glad att jag genast satte den i användning  och bände upp min peace-ring så att den går att använda igen. den var sorgligt platt efter wayoutwest med hårda applåder.

- styrt upp pubquizkväll imorgon på wisers med brudarna

- lagt en falukorv på upptining. delikat, exlusiv, framför allt dyr, lunch.

- satt upp håret i en ful pluggknut. precis samma som tränaknuten,  diska-knuten, orkar inte-knuten eller fan vad man ser ut -knuten.

- tittat på när min granne gått ut och in ur huset för femte gången på en timma. vad GÖR han?

suck.



gud. vad fult.
//A

wantzzzz it!



MARC BY MARC JACOBS "Rivera" Gray Logo Watch, 40mm.

//A

På väg till bibblan!

Tidigt tidigt tidigt

//A


Lycka är

När man vaknar av ett sms 07.04 en onsdagsmorgon- från Borås stadsbibliotek som informerar om att man kan hämta boken som behövs till hemtentan, för att den sega jäveln som inte lämnat in den på en vecka TROTS sju försenade dagar med böter, äntligen kommit till sans. Vilket innebär att jag INTE behöver gå upp halv åtta för att åka till götet och hämta boken där idag vilket annars hade varit dagens mission. Hade förlorat en hel förmiddag. Borås in my <3. Det tog bara lite tid.

//A


Är man på tant-gränsen

Om man blir exalterad för att bankdosan till icakortet kom med posten idag? Jag känner ju själv att det är på gränsen till tanteri, men struntar i det- för nu får jag dubbel bonus och massa billigt toapapper och pasta! Hurra! OH how the mighty have fallen...när jag börjar jobba ska jag bli exalterad över skoinköp och biljetter till NY. Nu nöjer jag mig med snålsparade gnocchis.

//A


Söta Bella-bus på viskan!


show me your fangs



skulle inte säga vampyr riktigt än, men vinterblekheten börjar bli påtaglig. himla härligt nu den här delen av året när man börjar misstas för gothare eller bara väldigt inne på twilight. är ju ingetdera. bara väldigt blek.

än så länge har dagen varit fin. haft mysig sovmorgon, sedan iväg till gymmet med danielle. gick segt idag. fuskade och hoppade över en axelmaskin för jag var på väg att tappa livslusten när jag skulle träna armarna. mjölksyra efter typ tre lyft. då är det inte bra. så besparade mig själv ett sammanbrott och hoppade över en maskin helt enkelt. efter det kloka beslutet fuskstretchade jag i en halv minut för att spara tid och möta bella på stan för en fika på viskan. de har tapetserat om igen. himla fint! och nu är jag hemma och ska börja skriva på den där hemtentan. sjukt dålig motivation. vill hellre att olivia ska komma hem så vi kan baka börja med vår bakningskväll! ska göra nåt gottigt! men okej. först lite tråk-tenta.

//A

Kan inte nog understryka

Hur BRA serien the walking dead är! Massa zombies och så sjukt nerviga scener att jag oftast inte kan sitta still utan måste gå ett varv i rummet och titta samtidigt. Huvvaligen. Ligger i sängen och har kollat på fyra avsnitt i sträck. Precis börjar på säsong två och det är så fruktansvärt! Kanske hinner med ett avsnitt till innan andypandy kommer. Jo det gör jag. Ett till!

//A


En två tre fyr fem sex

Sex stycken läppstift/läppglans i en väska. EN väska. Jag tänker ignorera det eftersom jag är på väg ner till stan för att inhandla ett läppglans åt olivia eftersom fulla dåtids-amanda så smart la hennes på bardisken på xoy i fredags och sedan lämnade det där. Ja, universum. Jag uppfattade ironin i det hela. Tack tack.

//A


nu äreeee söndagsmys!

haft en alldels finfin helg. sahara hotnightskonsert i fredags, med alldeles för många drinkar. sedan lugn och skön lördag. sov lääänge och ägnade eftermiddagen åt att vara hejaklack när godingen bytte däck. med andra ord, satt och tittade på utan att förstå så himla mycket mer. testade att skruva lite på en mutter men det var ju inte hysteriskt roligt så han fick göra det i fred. lördagskvällen spenderades på wisers. efter två öl mådde jag mycket bättre än vad jag hade gjort resten av dagen; det var alltså det min lite lätt bakfulla kropp cravade, mer öl. vem kunde anat..och idag har det varit söndagsmiddag i bollebygd! mycket mysigt. vinkade sedan hej då till mannen som skulle spela söndagsfotboll och har nu mojsat ner mig i sängen med lite glass och how i met your mother på tvn. fortsätter mysa med andra ord.

//A

nerves



plattar håret för första gången sen gymnasiet. better be worth it.

//A

Snaaart

Ska jag masa mig ur sängen och börja fredagen! Bara äta lite frukost och kolla på nya big bang theory först. Ska på shoppingsväng med livan på hennes lunch, samt ett besök till systemet för att köpa bubbel. Ikväll ska vi fira en herrans massa saker! I eftermiddag blir det artikelskrivning och en sväng på gymmet tror jag. So far so good.

//A


Torsdagstips!

Är en liten app till iphonen som heter Music-id. Den identifierar musik som spelas. Brukar använda den när jag kollar på serier och soundtracket visar sig vara alldeles awesome. Då startar man bara sin lilla app, håller upp den mot musiken och sen talar den om all info om låten. Himla praktiskt om man är lite musiknördig. Det var dagens tips!

//A


Nu jäklar

Hemma efter en lååååång fika på stan med Erika och Sanna. Gillar verkligen att alla börjar flytta från Göteborg till Borås. Som ett litet lämmeltåg. Blir så himla mycket enklare att ses i lilla Borås. Hursomhaver, kom hem med en påse full med grejer från fikaflickorna. Liten inflyttningspresent i efterskott i form av två söta muggar från Erika, och typ två kilo ljus från Sanna som Lisa köpte på Ikea åt mig. Och fortfarande inte fått betalt för. LISA! Påminn miiiiiig! Så nu ska här tändas ljus! Blir lätt väldigt sömnig och opepp på livet när det är så här mörkt ute- enkel lösning-tända en herrans massa ljus. Det är för övrigt också min hyresvärds lösning på att lamporna utanför huset inte funkar. Massa små lyktor med ljus i finns på plats istället! Vilket är väldigt mysigt och fortfarande mörkt och livsfarligt när man snubblar upp för trappan. Men mysigt! I påsen finns också två paprikor. För att jag är sugen på soppa och det var det enda som behövdes handlas. Och för att det är gott med paprika.

//A


varför sparar jag alltid inläggets rubrik till sist, när jag är färdigskriven och inte kommer på fler ord? do not know...



det är ett i-landsproblem av rang när internet segar. frusterande till den graden att  man vill kasta något i backen, inser sin överreaktion och sedan sätter sig och trycker frenetiskt på uppdateraknappen. vad jag ville säga var; MITT INTERNET ÄR SEGT! vilket är ett helt världsligt problem. särskilt när man tänker på den tiden då man var tvungen att koppla upp sig, hörde bibloppljudet och sedan fick tillgång till sin skunksida i max 15 minuter (och bara efter klockan 18 -för då var det billigare). det var tider det!

idag har jag under förmiddagen varit hos en frilansare i borås och gjort en intervju till en artikel. väldigt spännande faktiskt. sedan kom jag ihåg att posta en stipendieansökan där jag vädjar till tranemopolitikernas hjärtan och samveten att hjälpa mig med bidrag till en ny dator eftersom min är i ständigt förfall. måste alltid ha tejpen nära. och snart funkar inte ens spotify på den för den är för gammal. himla sorgligt! åldersdiskrimenering är vad det är!

hursomhaver, åkte sedan hem och försökte börja skriva. det gick inte jättebra. sjönk ihop på sängen och satte nya zombieserien the walking dead på nedladdning. det var för tre timmar sedan. jag ligger fortfarande kvar i samma ställning och väntar på att den ska bli klar. men får släpa mig upp snart. ska möta erika och sanna nere på stan för en fika. mysigt!

//A

oh happy day!



jag brukar inte gilla onsdagar. men den här onsdagen, YÄS. this one i like. först löste sig ångestklumpen i magen, med ett fint telefonsamtal, och livet blev lite lättare. och roligare! sedan ringde jag pappan vilket jag alltid gör när man behöver lite pepp och råd om stort och smått. han upplyste mig om att jennie och zackis är nere på stan idag, så nu åker jag snart ner och möter upp dem för lunch! och för lite pyjamasshopping. inte till mig. till zackepacken. fick också sms av tildan som också ska till stan i eftermiddag så blir snabbisrunda med henne och alma. och för att avsluta en redan kalasbra dag blir det bio med godingen ikväll! mys mys mys!

fin låt:
Deportees – Islands & Shores

//A

seriööööööst

- grekland, LÄGG AV! och börsen; snälla sluta rara SLUTA KRASCHA!!! jag blir ruinerad! börjar ångra att jag tillät pushnotiser från aftonbladets app. nu kommer alla oroande alarmerande nyheter direkt som ett sms i telefonen. "BREAKING NEWS:Europas börser faller kraftigt efter beskedet om en grekisk folkomröstning. Stockholmsbörsen backar med nästan 5 procent."  tack aftonbladet. tack för att ni snarast möjligen upplyser mig om stundande personlig ekonomisk kris. tack. kanske dags att börja fila på den där stipendieansökan...

//A

nej jag vill inte komma på en rubrik!



musik, B&J, (ej att förväxla med BJ), och finaste anteckningsblocket från oddbirds som bara får användas till särskilda viktiga viktighetsanteckningar...



..samt en småsömnig amanda som nyss tappade sin klocka i toastolen och bittert fick fiska upp den - sjukt ovärdigt- och ett humör därefter. JA, det borde väl vara nog med faktorer för att skapa en harmonisk miljö för att fatta livsavgörande beslut för massa år framåt. för och nackdelarlistan har påbörjats. har dock en känsla av att den inte kommer avslutas. känner snarare att det kommer sluta med att jag tappar sugen, går och avreagerar mig på friskis -dödar låren med IW, sedan går hem igen och fortsätter våndas. jamen där har vi tisdagens planer spikade hörni! excellent...låter för övrigt mycket mer bitter än vad jag är. tror jag. mitt inre har inte bestämt sig än.

//A

morgonstund har uppenbarligen allting annat än guld i mun

ååååååh. vaknade supertidigt för att ringa massa jobbiga samtal. tänkte få det överstökat- effektiv och snabbt på morgnen, men what do you know? personer är på möten hela dagen, och totalt okontaktbara. så nu sitter jag här och våndas. igen. en dag till. igår var ingen bra telefondag heller. fy. och det sämsta är att man inte kan koncentrera sig på något annat heller förrän man fått jobbiga saker gjorda. FAST I LIMBO! tidigt på morgonen i ett virrvarr av sängkläder, frukostflingor och absolut ingenting att se på tv. jag skulle inte dra det så långt som ångest, men frustrerande rastlöshet i magen - check.

//A

RSS 2.0