fääääääzt

kan man ha en måndagskväll om man är pensionerad hyresvärd med en förkärlek för dansbandsmusik på en miljard decibel, och som inte ska upp i tid morgonen därpå. seriöst, det vibrerar i hela mitt golv. OCH i mina trumhinnor. snälla partyglada pensionerade hyresvärd, tänk på de utsatta.

MVH trött 23-åring.

//A

ägnade söndagskvällen åt att hänga upp alla tavlor som stått på golvet i tre månader.











utom två. mammatavlan i köket fick stå kvar. och en gigantisk tavla som är för stor för att jag ens ska nå upp på väggen för att sätta spiken. ibland är det bra att ha en konstnär till far. det blir liksom aldrig tomt på väggarna.

//A

Yäs oh Yäs

Fredag fredag fredag

//A


Nytt

Måste man så måste man. En liten kavaj och en topp. Tog ut svängarna idag och gick från my beloved black till något mycket mer sprakande och färgglatt. Grått.

//A


Det här med att ställa om klockan

Fungerar inte jättebra. Istället för att njuta av första sovmorgonen på läääänge och dessutom på en måndag, ligger jag här i sängen och är pigg pigg pigg. Ändå sedan halv sju. Jaja. Helgen var mysig. En sväng hem till Tranemo för lunch i lördags, och ett helt onödigt besök på lager. Sedan inflyttningsfest för fina Sanna på kvällen, och mysig söndag med the Office och brownies. Peppar redan till nästa helg med Sahara Hotnights! Men tills dess fortsätter jag ligga här och vara vaken. Lite mysigt ändå.

//A


krossa alla fönster



sitter vid köksbordet, lyssnar på spotify och fixar en deadline, väldigt långsamt går det. men det är faktiskt fredag.

gillar verkligen maskinens nya låt! även om det inte låter som maskinen. här säger man gör en lisa left eye lopez, säg att han är ett jävla as och utför diverse våldsamheter på kvinnomisshandlande otrogna män. helt annat än mjäkiga sara vargas spring för livet-låt. samma tema men fruktanvärd skillnad. tönt-sara sjunger om att springa därifrån, maskinen sjunger om att ge en rak höger. hade jag haft ett otroget svin till pojkvän hade jag fan lyssnat på den här låten till döden. nu har jag ju som tur är inte det, utan istället världens bästa lilla gris. men ändå. bra låt.

anyhow, har varit duktig på gymmet, rensat i kylskåpet och städat ytterst lite. nu tycker jag det är dags att ta helg!

//A

well well

jaha. här var det fruktasvärt dåligt bloggat den senaste veckan. ska bättre mig, lovar. men för att sammafatta, det här är vad jag har pysslat med: deadlines/träning/myst med godingen/zackevakt/lagat god mat/druckit vin -samt insett behovet av en ny kaffebryggare efter tredje morgonen med sumpigt äckelkaffe...ungefär så har dagarna gått hittills. och helt plötsligt blev det torsdag och nu är det tarantinofilm på sexan. samtidigt som jag läser elletidning samtidigt som jag förlorar i wordfeud samtidigt som jag äter clementin. massa saker att göra här på kvällskvisten när man är helt slut efter spinningpasset på friskis. that's that.


imorgon:
-gymma med danielle (woho!)
- hälsa på radion en stund
-storhandla (medan jag har pengar, hej på dig nyanlända csn!)
- göra telefonintervjuer
-återigen överraskas av hur mycket kläder jag har när jag väl städar min garderob, för att återigen få tillbaka lite golvyta.
- äta fredagsmiddag och PHETmycket tzatziki på oliven på kvällen

och försöka skaffa sahara hotnightsbiljetter till xoy nästa fredag!

gillar nog minsann lediga fredagar!

//A

<3


Uuuut!

Världens softaste lördag! Inte gjort nåt vettigt alls, skönt skönt skönt. Och nu ska jag ut med systrarna ejervall! Första gången på hundra år blir det lite 60-tals vibbar på kvällsutstyrseln. Fin lördagkväll på er!

//A


Segt

Åh herregud. Sitter på världens segaste föreläsning som vägrar ta slut. Har gjort allt man kan göra. Kollat facebook, läst bloggar, scannat Aftonbladet trehundra gånger, lagt alla brickor i Wordfeud, och spelat plants vs. zombies. 40 minuter kvar på en föreläsning som bara handlar om facket. Jag är redan med for crying out loud. Och nu har min mage börjat kurra så det ekar i hela föreläsningssalen. Snälla söta rara låt den vara klar snaaaart!

//A


?

Funderade innan på om man skulle träna ordentligt eller gå ut ordentligt. Så då gör man båda, fast inte så ordentligt för att tidskompensera. Mot wisers,öl och pubquiz!

//A


scouter och scooter är så långt ifrån varandra man kan komma...

jag gillar att man kan blogga från iphonen. vad jag inte gillar är iphonens rättstavning i kombination med att man inte kan ändra inlägg. därför står det scouter när det uppenbarligen var scooter som menades. dumma iphone. //A

Det som göms i träda

Kommer fram när man ska städa. My maaan påpekade torrt när jag var exalterad över min nya ring, att jag redan har tillräckligt med ringar. Efter att ha städat i en timma och hittat både det ena och det andra,samt lagt alla ringar jag har i en hög kan man genast konstatera att han har fel. Jag har lagom många. Nästan för få.

Ska fortsätta städa. Men kids där ute, här kommer ett husmorstips; det funkar INTE att ersätta såpa med diskmedel för att skura golven. Inte ens när det är kris och man glömt köpa såpa, man har hamnat i ett cleaningmoode och ens lägenhets golv står för svaret på cancerns gåta. Jag lovar. Det ser ut som ett tacky skumparty i mitt kök nu. Det enda som saknas är chalmerister och scouter i högtalarna. Sätter såpa på inköpslistan asap.

//A


MSTRKRFT

Fina ringar på stan idag. Den maffigaste fick följa med hem.

//A


hepp hepp!



äh va fan, tagning två;



vad jag skulle skriva innan alla bilder var; tadaaaa! jag har limmat ihop mitt älskade monkihalsband igen! det gick sönder nångång där i juli och sedan dess har det legat på en hylla alldeles sorgligt och söndringt. men nu så - limmat och lagat! bra det, använder det här halsbandet praktiskt taget jämt. monkis höstrea drar btw igång idag ifall det är någon som har ett par hundringar att spendera. finns så mycket fint! typ den här. själv tänker jag hålla mig låååångt ifrån alla göteborgsbutiker tills csn har kommit nästa vecka.

för än är det bara torsdagar, men torsdagar är oftast bra dagar. bevisligen -nu blir det lunch på eest med olivia! löööööve deras sushibuffé. åt visserligen sushi igår, men å andra sidan - hur gott är det inte då? efter det en liten sväng på stan, sedan hem och skriva så man fixar deadline tills imorgon. och till kvällen måste det bli gymmet. inte eftersom jag är så himla glad i att gymma. nej nej.  mer eftersom jag har en 400 grams toblerone brevid min säng som börjar försvinna i farlig takt. och tänker INTE sluta äta den. vilket resulterar i fler gymbesök för att kompensera upp lite.

just det, ny musik!
Wolfmother – Woman (MSTRKRFT Remix)
Rebecca & Fiona – Jane Doe

//A

hunger & hår



jaha. ju mer det regnar desto lockigare blir mitt hår. inte fina lockar. oregelbundna vinklat i alla håll och kanter-lockar. härligt att man bestämt sig för att bo i borås. där det aldrig regnar. no sir no. hursomhaver; idag har vi haft brainstorming om frilansidéer i skolan. jag var väldigt okreativ och sömnig klockan tidigt på morgonen men fick fram lite iaf. ska sätta mig imorgon och börja skriva. och hoppeligen sälja. men det tar vi imorgon! för idag ska jag äta sushi (om mannen bara kommer hem nångång så jag slipper börja gnaga på en fot eller dylikt, för nu fasen vad hungrig jag är), samt stanna inne hela dagen och mysa! sånt behöver man också göra. särskilt på en regnig onsdag.


//A


Huvva!

Det här med att gå upp tjugo i sex... Vad är meningen? Har inte stressat så på morgonen sedan jag jobbade på radion. Och det var ändå inte så farligt för där såg ju ingen hur man såg ut ändå. Prioriterade ofta bort hela smink och fixa hår-proccessen. Men imorses alltså, fick lämna frukost på köksbordet, upptäckte på bussen att min skjorta är ut och in (tänker inte försöka åtgärda på odiskret sätt på bussen) och är ganska säker på att jag bara har ett eyelinat öga. Winning.

//A


gjort idag:

HAFT ONT:

-extremt sårad stolthet efter att ha trillat hela trappan ner i 100- bussen (vilket har varit min största skräck sedan de införde dubbeldäcksbussar med höga trappor) , studsat framlänges sju trappsteg ner och landat på magen på bussgolvet. alltid lika graciös.

-ont i skenbenen efter att ha studsat sju trappsteg ner och således använt skenbenen som stötfångare.

- ont i kroppen efter att ha varit på friskis två dagar i rad. hade bokat indoor walking idag, men blev extremt trött och träningsvärkig efter cirkelpasset igår och försökte avboka. vilket givetvis inte gick eftersom jag var för sent ute med avbokning. ringde till friskis och fick reda på att man får böta om man har missat tre gånger. jag har missat två hittills. så fick bittert packa ihop mina grejer och bege mig. en jag-vill-inte-ha-böter-träning. peppen var sådär...

-förberedande ont i själen av vetskapen att jag ska gå upp 05.40 imorgon för att skolan har bestämt att på veckans segaste dag börjar vi 08.00. som enda pendlaren i klassen som behöver byta buss tre gånger innan jag är i skolan, var jag förfärad.

aaaaaaaaaj.

//A

Ååååh

Hade gett en halv arm för att få ligga kvar i sängen den här morgonen med en varm sovandes man, lyssna på regnet och somna om. Men nej. Släpade mig ur varma sängen, pussade på mannen, tog bussen och hamnade i regnkaoset på väg till Göteborg. Livet.

//A


10.40





vitt idag. ska se till att inte spilla; mitt mål den här måndagen. annars blir eftermiddagsföreläsning om skillnaden mellan a-skatt och f-skatt (ryser redan av förväntan)  sedan cirkelpass på friskis ikväll! det känns som att eventuella muskeler som hann känna liiiiiite tillväxt under min duktiga träningsperiod sa tack och hej för oss och försvann under mina sjukveckor. så kommer göra ont ont ont ikväll. tur att man har träningsbuddies som peppar. nu; dags för andra frukost! namnamnamnam!

//A

Frulle nr.1

ANTM och c-vitamin. Har man sovmorgon så har man! Och eftersom det nu är sista veckan innan CSN slänger ut livbojen, tänker jag idag vara pengaeffektiv -spara dyra lunchpengar (och kött i frysen) och istället äta frukost två gånger innan skolan. Det är så man klarar att konstant leva över sina tillgångar. Sorgligt nog...


OBS

Väl medveten om att jag börjar missbruka ordet "fint" i samtliga inlägg. Ska sluta. Får skämmas som journalist om man inte kan mer än ett adjektiv...

//A


Oh lord...

Någon försöker spela cüül i bakgrunden och någon annan försöker vara så ocüüül fisheye-aktig det går i förgrunden. Gårdagens horribla bildserie i telefonen är ett resultat av fem timmars vinsörplande och genomgång av alla världens problem och icke-problem, sittandes på vardagsrumsgolvet. Det är underligt hur man fortfarande kan ha så mycket att diskutera med någon man umgåtts med i 23 år. Vilket vi självklart också diskuterade. Herre min je. Igår hamnade vi först på Vinci, sedan på bränneriet och sist Harrys. Ett tellusbesök på det, klockan blev sent, vi tog våra män och gick hem. Typ så. Fint är det!

//A


Typ världens bästa

Ibland blir det ju så rätt när någon kommer hem med presenter. <3


sour cherry

s

idag lyssnas det på the kills. och så var det med det!

//A

Finfredag!

Idag är det en bra dag! Lite sovmorgon innan skolan, lunchdejt och pannkakor på egg&milk med fina tjejorna. Sedan vroooom på bussen hem och säga hej till godingen som varit borta i två år. Eller två veckor. Fredagar in my heart! Och förresten är det svinkallt ute nuförtiden! Fick leta upp mössa och vantar igår. Men det gör inget att man fryser sönder för det är en bra dag idaaaag!

//A


städlista på spotify underlättar liiiite

ägnar kvällen åt tråkiga nödvändigheter. vuxenpoängssaker.  sånt man måste göra när ingen annan gör det åt en. diskar, städar, plockar i garderoben, tvättar och dammsuger. himla tråkigt medan man gör det, men skönt efteråt. när allt är rent och fint och luktar gott! lite som att storhandla, man vill dö och förbana icas självscanning när man ser vad det kostar, men är en extremt tillfredställande känsla att ha ett fyllt kylskåp. och jag har gjort allt på två kvällar. SJUKT duktigt. och tråkigt. men snart är det heeeelg! väldigt lutheranskt av mig att tänka så här. pinas lite nu, ha det lite kul sen.

//A

Tröööött

Och varför är jag trött? För att min och olivias brudkväll eskalerade åt oanade höjder igår. Började lugnt och försiktigt med att laga mat och dricka lite vin. Sedan kom chokladen fram. Fortfarande läget under kontroll. Olivia zappade hejvilt fram bonde söker fru och började förklara processen och vilka som var bra frumaterial och vilka som bara var dumma i huvudet. Återigen slog hon fast att hon minsann också ska bli bonde. Lite underligt men fortfarande läget under kontroll. Men sen. Sen började vi prata helgplaner och då bröt hela brudhelvetet lös. Det inspekterades kläder, beställdes smink på nätet, ägnades oräkneliga minuter åt youtubevideor för att fatta hur man kan locka sitt hår med en plattång. Olivia hade fått fix idé om att det skulle bli skitsnyggt. Jag, efter två glas vin, tyckte det lät som en dum idé, ville motbevisa och gick och hämtade min locktång istället. Slutade med att vi satt en timma, lyssnade på Beyonce (för hon har ju perfekta lockar) medan jag lockade olivias hår. En freaking hel timma tog det, hennes hår tar ju ALDRIG slut! Och för vilken nytta klockan elva på kvällen en ONSDAG? Vi överdoserade på brudighet helt enkelt. Så nu är jag väldigt sömnig. Men glad ändå för imorgon är det fredag! Fint fint fint! <3

//A


nån ordning måste det vara



så; onda halsen invirad i nya varma halsduken, wille sover i fåtöljen, trädgårdstjänst är klara, allt är frid och fröjd. så då är det dags att jag går och hämtar lillebror från dagis. det är ju på tok för tyst och lugnt här! och så kan vi inte ha det. bring me da CHAOZZ; BRING ME ZACKEN!

//A

Helt vanligt eller?

Är det fler än jag som har en pappa som anställt trädgårdstjänst för att han inte orkar klippa gräset?
CHOCKEN varje gång man hör de komma på åkgräsklipparen, sedan varv efter varv runt huset medan man smyger runt och tjuvtittar på dem-för det hela känns väldigt underligt, tills de slutligen är klara och åker iväg igen på sin gräsklippare. Väldigt underligt som sagt. Ska också tilläggas att pappa beordrade dem att gräva fram ett potatisland, för det skulle ju vara en trevlig sysselsättning och "nu är dom ju ändå här så varför inte passa på".
Inga potatisar planterade so far.

//A


jag och wille hälsade på hos oddbirds!



image description



image description

image description

image description



kom hem med värdens finaste sjal. förra gången jag var här köpte jag superfina röda sjalar till både severina och olivia men inte till mig själv. ångrat det bittert i ett helt år. fanns inga röda, så blev en knallblå  istället! älskar oddbirds grejer, allt är liksom en konstig blandning av allt fint som finns. fjärilar, färger, fåglar, kaffekoppar, allt möjligt. och hur fin var inte fjärilsväggen? hade jag varit inredare då jäklar...

//A

Godmorgon!

Har inte ens orkat gå upp än. Ligger i sängen och inspekterar Matildas mumintroll hon stickade i sexan. Mkt fint. Mkt verklighetetroget litet mumintroll. Hur som haver. När jag väl går upp blir det en liten willepromenad för att kontrollera om mina lungor klarar av aktivitet. Hoppas hoppas. Sedan kanske en sväng förbi oddbirds och kika lite. Och efter det är det hämta-Zacken-på-dagis-dags! Det är min förmiddag det. En ganska lagom en.

//A


tre nya:

Benny Benassi feat. Gary Go – Cinema - Skrillex Remix
Foo Fighters – Arlandria
Foster The People – Pumped Up Kicks



OCH TRE GAMLA: (bara för att jag hade glömt bort hur bra de är)

XRabit – Salt Shaker
Crystal Castles – Crimewave (Crystal Castles vs Health)
Band Of Skulls – Friends - Soundtrack Album Version




//A

if love is the drug then i want to od

tycker gott att någon kan komma hem från alldeles fantastiska usa nu.

Adiam Dymott – Miss You



//A

13.12

det är otroligt vad lång dagen är om man går upp klockan fem. jag har gjort allt jag kan göra och klockan är inte ens två. så nu ligger jag här i en seg hög, hostar och tittar på valpar på blocket. inte för att det är läge att skaffa ytterligare en neurotisk, separationsångestaktig men ack så bedårande wille 2.0, utan mest för att det är en trevlig sysselsättning man blir glad av. för herregud titta på den här!



eller den här!



åååååååh. vill haaaaaaa!

//A

ooooch jag glömde sammanhanget i tidigare inlägg;

jo. hår alltså. efter jönköping var jag förbi en friörsalong i tranemo och skulle kika på nytt kérastaseschampo, och som alltid är det någon samhällsnyttig frisör som frågar om man behöver hjälp. jag hann knappt harkla fram ett hest nej innan hon grabbade tag i mitt hår och upplyste mig om att topparna är lite slitna och "vore det inte på sin plats med en klippning?"
- mi scusa? jag hann bli upprörd på väldigt många sätt, men mest för att det kändes som att jag NYSS klippte mig och vem är HON att klaga på mina nyklippta toppar. sedan insåg jag att det var ett halvår sedan och att det kanske faktiskt var dags att toppa sig. men ändå. fräckheten hos dagens frisörer alltså...

//A

ps. jag tänker inte klippa mig ändå. som alltid. jag har ju ett fullkomligt fungerande system.


god damn! ibland saknar jag mitt hår....






LÅNGT LÅNGT LÅNGT! och väldigt slitet. men ändå. så här är det alltid. jag väntar hundra år och dar med att klippa mig tills det blir så slitet att det knappt går att hantera. då, i andan av impulsivitet och helt enkelt för jag är trött på skiten, alternativt för att jag får någon idé, förra gången var det ett resultat av många sorgsna nätter, en flaska rödvin och en kökssax,  klipper jag av det. alldeles för kort. och ångrar mig sekunden efteråt. eftersom jag ALLTID gör så här, kan jag med empiriska undersökningsresultat föräkra mig själv om att det faktiskt växer ut igen och att jag INTE behöver drabbas av panik. så det gjorde jag inte den här gången. det blev kortare än någonsin, men är ändå rätt lugn. för det blev ju bra. OCH det växer ut.




så. det här var ett ytligt inlägg om mitt hår. nu får jag kompensera upp och skriva om freud och kafka i nästa inlägg.

//A

05.30

image description

är väl en alldeles lagom tid att gå upp när man är sjuk? och så här ser man ut. med tandborste och sömniga ögon.
och ja. det är en banan i min jackficka. frukost till den korta men intentiva roadtrippen till jönköping. sömnig!

//A

måndagspepp blev måndagsdepp

feberhelvete. inte bara blir jag luddig i huvudet när jag ska producera extrasmarta meningar, jag måste avboka cirkelpasset ikväll. HATAR. faktiskt hittat ett pass på friskis som är sjukt hårt och roligt samtidigt. platserna går åt på en dag - veckan innan dessutom. blä. har ju massor att göra och fixa. feberhelvete.

//A

10

idag gör jag viktiga saker, lyssnar på det här, och imorgon blir det jönköping fram och tillbaka. apatidigt dessutom.

//A

because you're worth it

image description

//A

istället för

att blir arg på att det är kallt och höstigt ute, vilket leder till världens förkylning (hej nässpray) kan man istället åka till lockryd och helt enkelt HÄNGE sig åt oktober och allt som är lövaktigt och orange. så det gjorde jag. massa blommor, kransar och minipumpor! skare va så skare va. hjälpte mot höstdeppet, men inte mot förkylningen. kan inte andas med näsan, men kan banne mig njuta av lite blommor!

image description

//A

tidigt imorses

image description

image description

söndagsmorgon, första frosten, sömnig amanda & seg wille och nya the kooks-skivan i hörlurarna.

//A

wonder

Idag har jag njutit av höstvädret med Marie, lagt ett 67-poängs ord i wordfeud UTAN radomboard märk väl, tittat på med hungriga ögon när Jennie förbereder tapaskväll, skrivit några tveksamma ord till reportaget, rejsat till systemet två minuter innan stängning för att köpa öl, saknat någon som är nästan på andra sidan jordklotet och på tok för långt bort för att kunna kramas på, samt trots 10 sekundersspurten INTE hunnit fram till badrummet för att hindra zack att slänga ner alla sina leksaker i toan. Plus min hårklämma. So far so good.

image description

en hårklämma, en svart dinosaur, en grön krokodil och en gul giraff. och en mycket skyldig lillebror.

//A

plans




blöt och tuffsig tjej. precis kommit in från eftermiddagspromenix med wille. började ösregna när vi hade fyra kilometer kvar. hej då frisyr och smink! är vad jag hade sagt om jag hade haft frisyr och smink från början. men när man är hemma och ändå är täckt av bäbissnor, hundslem och allmänt bös slutar man liksom ägna tid åt sånt. anyhow;

ikväll kanske en öl eller två någonstans, imorgon bitti powerwalk med marie. sedan skriva lite. fint med helg!

//A

'

Varför man är hemma så ofta

En vansinnigt härlig kombination av vackra saker, jennies matlagning och snälla småbröder som tar hand om en lite sjuk syster. Med lagom ansträngande aktiviteter som att måla och titta på serier. Ibland har man det faktiskt bäst.

//A


junk of the heart (happy)

spenderat min sjukkväll med att göra nya listor på spotify samt fyllt på mina gamla med ny höstmusik.

MYSHÖST den här listan är inte så mysig egentligen. men jag myser i själen när jag hör de här låtarna. blir på det där oövervinneliga humöret.

nytt& frääääscht på why don't you?;

Little Dragon – Ritual Union
Florence + The Machine – Shake It Out
The Kooks – Eskimo Kiss
Lo-Fi-Fnk – Boom

har även gjort en ny träningslista men det är fylld av så många skamliga låtar att jag vägrar lägga upp den för då hade jag med avsaknad av regler och gränser hamnat i musikaliskt moraliskt förfall och känt att själen gått i spillror. och så är det med det!

//A



Feber- kaos och katastrof!

Fast kunde jag ju räknat ut. Känt mig skruttig i tre veckor men tvärvägrat känna efter så man inte blev sjuk under reportaget. Men nu deadlinen är kirrad och klar, då kommer feber och halsont som ett brev på posten. Håhåjaja, hade helst stannat hemma men är obligatorisk opponering i skolan så är snart på väg till gbg. Fått i mig två Alvedon och fått på nya tröjan (egentligen alldels för dyr för en Amanda på budget, men skitsamma! Den är FIN) Piggar upp lite iaf.

//A


det här med familj

eftersom zacken är sladdisarnas sladdis, blev det lite trångt i huset på kalvängen helt plötsligt. och eftersom både jag och matilda har flyttat hemifrån får återstående familjemedlemmar de rum och sängar som finns. vilket leder till att jag sover på soffan när jag är hemma. vilket oftast går bra för det är helg och då kan man somna om. men INTE idag. herregud. jag sover på soffan mitt bland alla sovrum vilket gör att jag också får alla ljud från ALLA sovrum. zacken var förkyld, hostade hjärtskärande hela natten och vaknade med jämna mellanrum så jag fick studsa upp, plugga i nappen och slänga ner honom i sängen igen. pappa snarkar så man tror att det är lastbilar som åker utanför dörren. casper gör diverse konstiga nattljud i sömnen. och wille. WILLE är värst av alla. han snarkar, vrider sig i sin puff så allt skramlar, puttar på mig i soffan med nosen när han har tråkigt, bryter upp dörrar samt skäller när han inbillar sig ett rådjur i trädgården.

det är bara jennie som är tyst. har således varit vaken med jämna mellanrum ända fram  till 04.00. efter det var jag hur vaken som helst. har legat i dumma soffan och inte kunnat somna om, sedan upp med pappa och zacken tio i sex. zacken ville kolla mumin och pappa skulle ha skjuts till bussen i borås. så nu sitter jag här i borås, ska börja plugga till opponeringen, sedan åka till götet och genomföra exemplarisk opponering i ett alldeles inte alls sömnbristaktigt skick.

klockan är åtta och jag är inne på min tredje kopp kaffe.

//A

- oh my god, It's like totally AWESOME

Att titta på top model är lite som att titta på aphuset på djurparken. Ungefär lika högljutt och animaliskt. Förutom att djuren som är förbjudna att mata är långbenta, spinkiga och med alexander wangkläder.

//A


new york super fudge



tre skedar ben & jerrys sedan förbereda opponering. eller så struntar jag i det, facebookar, får skjuts till tranemo med bella och pluggar ikväll. behöver inte tänka så mycket på vilket det blir. har ju redan packat mina väskor...

//A

så klart att jag missar bussen medan jag skriver den här rubriken



stel tjej_88! det är då kusligt vad man kan se ordetlig ut ibland alltså..hursomhaver, nu ska jag strax sticka ner till stan för att luncha med bella! och eftersom jag sov till halv tio, prioriterade jag bort att äta frukost och låg istället kvar i sängen och kollade på serier. summan av kardemumman HUNGRIG NU! tänkte att vi skulle testa harrys berömda lunch klyftpotatis. om jag bara kan överkomma rädslan att gå till haryys mitt i veckan utan att först ha svept tre öl. Harrys. nykter. det är ju då man börjar se hur stället faktiskt ser ut. att det hänger en trähäst i taket, konstiga sporttavlor, en gädda i ena hörnet. allt konstigt samlat på ett och samma ställe. märkligt. jaja, mot klyftpotatisen!

//A

//A

helgen!



tog paus i allt skrivande och åkte på loppisrunda i dalsjöfors med olivia

image description

inte varje dag man går på möbeljakt i en container

image description

världens finaste bokstöd! alldels för dyra för mig, men svider fortfarande i hjärtat när jag tänker på att dom står kvar.

image description

en liten räv passar väl alldels utmärkt in i möblemanget i min lilla etta. eller?



det är starkt ljus, vi kikar och blir alldels sneda i ögonen. inte värdens bästa kort, men å andra sidan var det det bästa vi kunde uppbåda tidigt en lördagmorgon.



kom hem med en finfin jacka som hade kostat 1300. jag köpte den ny för 300. KAAAAAP! olivia tycker jag ser ut sträng ut i den och påpekade tre gånger under dagen att jag kan tas mistes för en cirkusdirektör bakifrån. but i like it! och en liten söt väska.





och världens söstaste byrå kånkade jag också hem! från 50-talet. den ser ut som en liten legobit. 50 pix.



skrev klart mitt reportage. här är södra torget på 1800-talet. inget viskan eller skulpturer här än. bara en herrans massa hästar.



tittade på fotbollsmatch.




var ute på popohoj med matilda och alma. kände mig dock snabbt ganska gammal och gick vidare istället. man är väl inte 19 längre! följdes av tellus och sen hem. sedan kom världens mysigaste söndag med lite reportage-pet, wordfeudande, pizza och bio. varför kan man inte få ha sådana här helger jämt?

//A


Sånt jag gör halv sju en lördagsmorgon

jaha. Det var ju en fin ide att dricka ett glas rödvin fram mot tiotiden igår på kvällen. Sätta igång kreativiteten, dricka vin och skriva. Det har ju fungerat för varenda fransk skribent i urminnes tider, så varför skulle det inte funka för mig? Tänkte jag. Drack tre klunkar och somnade sen på tangentbordet. Med ungefär tre ord skrivna. Och inte var det bra ord heller såg jag imorses när jag vaknade. Därför gör man det på det själv gnälliga självplågande, URSVENSKA sättet. Man går upp halv sju, halvt förvirrad och sömnig, förbannar att det fortfarande är mörkt ute, dricker tre koppar kaffe och sätter sig och skriver. Och nu är klockan halv nio och jag är klar med första utkastet. Nu är det bara att fortsätta med arbetsrapporten som ska vara på ett ungefär lika lång. Mer kaffe och mysfrukost.

//A


RSS 2.0