hej då sverige!

 
 
imorgon åker vi till santorini en vecka! så nu får bloggen vila. tänker ligga på en solstol med parasolldrinkar i ena handen och boyfriend i den andra handen. bara ligga och sola insmetad med sånt som luktar kokkos, streckläsa massa böcker, bada i medelhavet, bränna mig på svart lavasand, och spendera kvällarna på resturanger med god grekisk mat. så ha det så fint så bloggas vi igen om en vecka!
 
//A

tranemo

igår fick jag akut familjelängtan så slängde mig i bilen efter jobbet och körde i alldels för hög hastighet hem till tranemo! gosade med minsta lillebror, åt köttbullar och makaroner en snabbis med lite äldre lillebrodern innan han skulle på fäääzt, och hängde med pappa och jennie som skulle ha konstnärspartaj i ladan. enda jag inte hann med var systeryster som jobbade. jag och zack hade det finfint, röjde runt och lekte. sedan är det så lyckligt att vi både behöver sova en stund mitt på dagen, zack eftersom han bara är två, och jag för att jag är stentrött efter jobbet- så då sa vi godnatt i en timma och sen upp igen.
 
 
nån får fortfarande plats i krukan. väldigt bra plats att filosofera på. eller snarare i.
 
 
 
 
 
här dansas det till hög volym när pappa testar musikutrustningen.
 
åh tranemofamiljen! BÄST!
 
//A
 

Snart så

Två jobbdagar kvar. Segt segare segast. Men det får det väl vara! Om två dagar är det Grekland och SEMESTER!!! //A


häpp häpp!

 
nu är snyggdagarna över på jobbet. nu är allt smink slut och jag har ej råd att köpa att investera i en ny mascara när jag köpte bikinis idag. så hela veckan blir sminkfri. sen blir det ändå grekland och då tänker jag inte sminka mig ändå. take that gigantsika kosmetikaföretag! jag jobbar med radio och behöver inte se pigg och fräsch ut! ganska skönt ändå, nu kan man gnugga sig i ögonen när man är morgontrött på jobbet utan att se ut som en panda efteråt.
 
 
och på tal och pigg och fräsch, idag var jag ute med andreas och joggade. jag säger joggade men menar egentligen att jag höll på att slänga mig ner i närmsta buske och avlida. alternativt slänga ner andreas i närmsta buske när han var så klämkäck och skulle få mig att springa upp för en backe. no sir no.
 
//A
 

Lunchshoppat!

Efter OTALIGA bikiniprövarvändor hittade jag idag två på ginas rea! 170 pix för två stycken är ju inte helt fel. Kommer duga finfint till Grekland. //A


love on top

lyssnar på beyonce, äter nektarin och avslutar sista halvtimman på jobbet. sista måndagen avklarad innan semestern, HURRA! om det nu bara slutar katastrofregna ska man väl våga promenera hem också. att man inte lärt sig efter att ha bott i borås nu- att man ALLTID ska ha med sig ett paraply överallt oavsett hur soligt och fint det är när man går ut.

//A

veckan

 
sushibuffé på eest med fina tjejerna på jobbet. åt och åt och åt lite till. sen fick jag håll på vägen tillbaka till jobbet. på den nivån var det.
 
 
åker småsvängar i lilla fiaten
 
 
och väljer ut böcker som passar att läsas på en grekisk ö. om exakt en vecka ligger vi på santorinis stränder och bara schteeeeeker! längtar så jag kan dö lite grann.
 
 
lägger mina sista slantar på svindyra hårprodukter. VÄRT. nu får jag sälja en njure om jag ska ha råd med nåt mer. alternativt hyra ut min livmoder till ett trevligt gay-par.
 
 
 
fin pojkvän som spontanköper hallonad till mig!
 
 
sedan blev det fredag och det firar man med bubbel!
 
 
gottigt. aqua de valencia- en av favvodrinkarna!
 
 
och är det helg så äter man helgfrukost. massa frukt och bär!
 
 
spenderade lördagseftermiddagen åt att vara med på den här godingens dop! alltså inte andreas utan freds!
 

mysigt!
 
idag är det söndag och börjar långsamt semesterflumma bort. bara en jobbvecka kvar! HURRA! idag ska vi bara ta det lugnt och fint. kanske blir en sväng till stan och tvinga andreas vara bikini-smakråd. vi får se. så himla fint att ha hela resan framför sig på nåt sätt. packa lite smått, köpa bikini och börja längta till varma sommarnätter.
 
//A
 
 

Fix

Ganska produktiv kväll ändå. Hunnit tvätta massa, sorterat garderoben, lagat lasagne och myst i soffan med nya elle-tidningen. Nu blir det att hoppa ner i sängen. Hon är ju faktiskt tio, kära hjärtanes. //A


WHO do you voodoo?

Onsdag idag. Ikväll blir det soffhäng med Olivia och vampyrer. Igår var ju soffan invanderad av grabbar som spelade risk och skulle ta över världen. Ikväll är det min och livans tur att fylla den med fruktsallad, nagelfix och true blood. Mys. //A


Bryggan och brudar

Igårkväll spenderades en regnig tisdagskväll på bryggan i ulricehamn med fina tjejor och god mat. Tisdagarna där går även under namnet rosétisdagar eftersom ett glas då bara kostar ynka 29 spänn. Lukrativ liten affärsidé. Vi hade lyckats samla ihop oss hela tio stycken, nästan hela gänget! Gött att kunna göra det en helt vanlig tisdag. Blev dock lite besviken på maten som kunde vart aningens bättre med tanke på priset och det lilla utbudet. Men blev dock mer besviken på mig själv som efter ett tag kände att jag började säcka ihop av trötthet efter att ha varit uppe sen strax före fem på morgonen. Börjar tycka det är lite tråkigt nu att konstant missa ALLT som händer på kvällarna för att man måste gå och lägga sig pensionärstidigt. Eller nja, allt som oftast struntar jag ju i det och är uppe och ute ändå men det resulterar ju i zoombiewalk till jobbet morgonen därpå. Har dessutom helt idiotiskt nog påbörjat min nyttighetsperiod så dricker varken kaffe eller äter något sött, vilket gör att jag inte ens kan få en liten socker/koffeinkick. Bra planering. Det är därför jag ibland säger helt ogenomtänkta saker till cirkus 40 000 pers på radion. Som när jag börjare prata om korviga korvar igår. Bara så ni vet. //A


Too close

Har hittat perfekta låten. Eller hittat och hittat, Matilda har tjatat i tre veckor att jag ska lyssna på den men jag har aldrig kommit mig för. Så då tog hon i med hårdhanskarna i lördags och spelade den på förfesten. Och jag röööös, sedan dess har jag inte kunnat sluta lyssna på albumet. Så vill man ha lite öronmys kan man leta upp alex clare på spotify och albumet the lateness of the hour, och sedan lyssna på too close. Det var dagens tips. Sitter på jobbet med spotify i hörlurarna och försöker planera morgondagen, dags att jobba undan sista timman och sedan åka hem! Plussidan med att börja jobba klockan sex är att man kan sluta när alla andra kommer tillbaka från lunchen. Gött. //A


Zoo

Igår spenderade vi nästan hela söndagen på djurparken. Perfekta bakishänget. Strosa runt och kolla på djur och fika lite. Precis vad man orkar med en söndag. //A


pics från igår

lånade en bild från almis.
sminka sminka. alltså- finns inget bättre än att göra i ordning sig ihop. det blir sådär extremt brudigt och ganska roligt. allt blir bara ett kaos av drinkar, vinglas, smink hårborstar och musik.
 
 
 
 
det ser ut som blod men det är daquiris. faktiskt.
 
 
fin kväll!
 
//A

Morgon

Vi gillar färgglada tår i den här sängen. Fast jag gör nog det lite mer eftersom mina är med mening. Stackars blåa fotbollstår som sitter på andreas. Hursomhaver; god morgon! Äntligen går det att blogga från mobilen igen så lovar att jag ska sköta mig lite bättre nu i fortsättningen med inlägg. Ligger i sängen och orkar inte gå upp. Igår blev det mycket daquiris, fint sällskap -ÄNTLIGEN kom syster på plats igen så igår hade jag alla mina favvosar på plats, både syster, Olivia och Andreas. Plus andra finingar- så ska det vara! Sedan wisers eller om det var popohoj på viva, svårt att hålla reda på när de öppnar dörrarna mellan. Mycket folk var det i alla fall. Det märks att xoy har stängt under sommaren. Efter fler öl och förvirring i folkmassan, insikt om att man inte är 19 längre, borttappning av syster och ett läppglans, blev det till slut rask promenad till tellus och så delade vi på en kebabrulle och sedan en "vi kan väl ta en taxi på icakortet älskling?"-taxi hem. Bra han är min man. Alltid lösningar som jag vill höra. Så nu är frågan om man ska gå upp och görs lite frukost eller bara somna om. Känns som somna om. //A


Gööööött

Att vara ledig! Gick upp tidigt och gjorde amerikanska blåbärspannkakor. Massa jordgubbar, blåbär och lönnsirap- namnamnamn. Sedan fick vi, efter ett nödsamtal från en hostig Olivia med absurda skoskav från joggingturen, hämta upp henne vid delsjön dit hon hade lyckats ta sig innan hon bröt ihop av hostattacker och blödande hälar. Man ska inte träna när man är sjuk! Hursomhaver, plockade upp det lilla stycket och slängde av henne hemma innan jag och Andy pandy åkte ner till stan och shoppade! Nya flipflops, örhängen från fait, klänning från Gina och lite annat smått. Och en flaska rom till jordgubbsdaquirisen ikväll! Nu ska jag göra ett ryck här hemma innan alla kommer. Och kanske börja fixa till mig lite. Om jag orkar. Det är väldigt svårt att ta sig från soffan och big bang theory. //A


TGIF

 
idag var det utesänding hela förmiddagen från fänneslunda visfestival! very snygg kyrkoruin i bakgrunden. från 1100-talet minnsan och under ligger elfsborgs första länsherre begravd. där var historialektionen slut i promise! jag åkte ut superdupertidigt alldels själv och riggade i ordning bilen, jag säger bilen men det är en buss. en stor jäkla radiobuss med en antenn värd 80 000 som jag alltid är lika rädd att paja, ingen backspegel och ungefär lika smidig att köra som ett mindre hus. men det är kul! sedan satt jag där och sände innan resten av gänget kom ut.
 
 
köra köra lilla bussen
 
 
efteråt stapplade jag hem alldels vindögd av trötthet, vi åkte och hämtade smaskig sushi från futomaki och sedan var det äntligen helg!
 
och nu är det fredagsmys för hela slanten. sitter i soffan och hör regnet vräka ner utanför. tänt massa yankee candles och inväntar middagsmaten och film!
 
//A

sommartorsdag!

 
 
kollade en liten stund på krunegård från jensens med en öl i handen sen vandrade vi vidare till wisers. gillar att vara ute en sväng på torsdagar. lite förhelg liksom.
 
//A

markus krunegård

 
träffade markus krunegård idag innan han skulle spela för en intervju. vi gick till stadsparken och satte oss ner och sedan pratade vi om lite allt möjligt. ska försöka slänga upp intervjun efter den har sänts. trevlig prick! hoppas det kommer mycket folk och tittar på honom ikväll. tänkte ta mig ner en sväng på stan också faktiskt. blir en liten wisersrunda också probably...synd att man ska upp klockan 05.00 imorgon. yikes.
 
//A

onsdagschillaxa

 
jag och livan slängde oss och solade när vi kom hem från jobbet. ta vara på den ynka lilla soltimman man får.
 
 
sedan burritos, sallad och en öl i köket. spenderade kvällen dansandes i köket och rörandes i grytor till robyn på maxvolym. gäller att passa på när mannen är borta på fotboll, det är då man kan ha tinnitusmusik på. är det sommar snart tro?
 
//A
 
 
 

hello world

 
idag är det onsdag, dagen som uppfunnits i enda syftet att de andra veckodagarna ska få glänsa. blä. men  vi hoppas att den går över fort! jag börjar ju redan sju idag så är hemma vid halv fyra. göttigt. är fortfarande i lite halvmysmood, igår låg vi hela kollektivet med olivia och affe här i soffan, åt melon och kollade på morden i midsomer. lyckades att inte somna en enda gång, tänka sig. that's the spirit- och med det går vi och avverkar onsdagen.
 
//A
 

allt utom "den lekfulla gungan" klarade han ju av finfint!

 
yoga-pojkvän med matta och vattenflaska i högsta hugg på väg till stadsparken.
 
 
 
alltså det här att han faktiskt var bra på det? vem hade anat? fanns visserligen vissa tillfällen då instruktören med pedagogisk röst sa att man inte behööööver nudda näsan med knäna - man gör så långt man kan, som kändes lite menat till andreas, men annars var han ju helt oanat väldigt bra! varje dag lär man sig nåt nytt. min stela fotbollskille kan tydligen yoga.
 
//A

tisdag

 
hello world.
 
 
lunch på viskan.
 
 
olivia som hatar att vara med på bild när hon äter får vara det ändå!
 
alltså viskan in my heart. salladen jag åt idag var lite to die for. marinerade räkor och bulgur namnamnamnam.
 
ikväll kommer något fantastiskt att hända. ikväll är kvällen då andreas följer med mig på yoga! hurraaaa!!!! grisar flyger över himlen och helvetet blev lite kallare. men ändå. jag är PEPP på det här! inte bara för att det här kan vara det enda som har lite med fysisk sportaktivitet som jag faktiskt är bättre än honom på, men också för att det ska bli riktigt roligt. och skadeglatt. kan inte vänta tills jag ser honom i lotusposition, min älskade stela fotbollspojkvän ♥
 
//A

parantesdag

ibland orkar man liksom inte med tanken på att det är måndag. då gör man den dagen till en parantesdag. en sån där dag som bara är lite ivägen och egentligen inte räknas. en sån dag var igår. jag tycker i regel att det är ganska så bittert att behöva gå till jobbet superdupertidigt varje dag medan pojkvän, familjen och typ resten av hela VÄRLDEN har sommarlov, och igår var det måndag så det gjorde inte saken bättre. men så gör man nåt åt det. så igår efter jobbet tog vi en mini-roadtrip och åkte till lager 157 för lite shopping.
 
 
hittade två finfina tröjor från bondelid och unnade mig en klänning från rules by mary. en sån där fin silkig sak i omlott som jag tänker glida runt i på santorini när vi äter kvällsmiddagar ute.
 
 
sedan vattenmelon och lock stock and two smoking barrels.
blev en ganska bra måndag ändå.
 
//A
 

RSS 2.0