ny sambo!

nu har marie flyttat in för två dagar medan hon gör sin minipraktik på borås sjukhus. väldigt trevligt att ha sin smarta läkarvän på besök. inte bara för att hon är en extremt härlig person i övrigt, men också för att vi nu ligger här alla tre i en hög i soffan och varvar vem vet mest med quiz på iphonen. marie som för övrig ställt upp i vem vet mest. bara det säger ju en del om nivån. hursom helst myser vi på. annars är det som vanligt på jobbet. sidekickar, pratar på, kör iväg i gigantiska HF-bussen och sänder live från de mest bisarra ensamma ställena i sjuhärad. och igår ägnade jag två timmar åt att hitta twilightfolk i borås. som sagt, som vanligt.
 
imorgon ska vi dock iväg på roligheter! lite avbrott i vardagen so to speak för att prata vuxenspråk. imorgon blir det en tur till odd birds vip-kväll! hurra! längtar. matilda har skvallrat om lite som händer så ska bli kul att se vad hon gör på sitt jobb. ska blir spännande att se vad för nåt andreas fastnar för av alla deras färgsprakande inredning.
 
//A

Weekends!!

Och vilken bra sådan också. Igår kom casper förbi en sväng på miniförfest med mig och olivia. Sedan vinglade vi iväg till wajjan, kul kul kul. Och idag spenderades dagen i Tranemo för familjemys. Jennies supergoda mat, galna brorsor, bakissystern, braseldning, allt som är bra i denna värld. Och såklart pappan som firades lite extra på fars dag. Sedan spenderades kvällen åt lite koma i soffan innan jag svängde förbi för pizzakväll hos Erika! Fattat inte hur helgerna kan gå så snabbt. Och imorgon är det måndag igen, världens längsta dag. Huvva.

//A


Winter is coming

Och det kan den fanemej göra nu när jag tagit mig igenom denna MISÄR det var att hitta en vinterjacka som inte är för puffig, för stel, för pälsig, för varm, för kall, för fancy eller för ful. Det här projektet har tagit ungefär en månad. Idag blev det klart. Nu är jag varm och några tusenlappar fattigare. Så nu kan det för all del bli kallt och snöigt! Annars ägnade vi dagen åt att strosa på stan, äta sushilunch och Andreas höll min livspepp igång när jag var farligt nära och gick på sparlåga efter femtonde jackan som inte dög, bara sög. Stensomnade i soffan när jag kom hem. Bra att vila upp lite inför kvällen! Just nu är casper på besök så fifat går varmt. Han ska tydligen på whiiiite party ikväll. Håhåjaja. Jag kommer hålla mig långt därifrån.

//A


Quid pro quo

Izabella skickade ett upprört sms med bild på datum när mitt senaste blogginlägg var. Så då fick jag skämmas. Men jag har helt försjunkt i hösten! Ligger här under luddiga filtar, hänger upp ljusslingor, dricker glögg och gör allt för att väga upp det ständiga mörkret med så mycket mys som möjligt. Damm you november! Men det händer ju faktiskt massa saker så ska börja berätta igen i lagom takt. Men just vad gäller den här mörka novemberfredagen så ska jag först och främst vakna till, ta en dusch och sedan ska vi på middag! M.Y.S.

//A


RSS 2.0