sweet nothing

 
idag blev det sushi på eest med tjejerna på jobbet. tror inte det går att tröttna på sushi. trots att det är kall rå fisk. mums! när jag kom tillbaka från stan låg det här fina kuverten och väntade på skrivbordet, det är dags för fashiondays i  stan! ska bli kul. fast missar det jag egentligen hade velat gå på under torsdageftermiddagen då det hux flux blev att jag ska åka iväg till kinna för att smyga med bakom kulisserna hos en familj som är med i arga snickaren. ingen aning om upplägget på det inslaget men det får jag fila på imorgon!
 
här är lite oktoberpepplåtar i höstmörkret;
 
Calvin Harris – Sweet Nothing
Icona Pop – We Got The World - Radio Edit
Deadmau5 – Superliminal
Asaf Avidan & the Mojos – One Day / Reckoning Song (Wankelmut Remix) - Radio Edit
 
håll till godo!
 
//A
 
 

helgen

 
startade finfint med att träffa lillebror för en fika på viskan. unnade mig en morotskaka och blev besviken för typ första gången på världens bästa fik. den var TORR! men allt är förlåtet ändå. mysigt att träffa capser lite då och då för att uppdatera sig om vad han pysslar med den lille tomten. tvingade honom berätta om alla brudar, fester och vad som händer i livet. sen gick vi och köpte skor. han hittade ett par lacoste som jag gav honom på avbetalning. bruschan måste ju ha snygga vinterskor!
 
 
sedan fortsatte fredagen med familjebesök! eller iaf matilda och adam! vi lagade mat och drack massa vin- tillräckligt för att min gamla man skulle bli bakis resten av lördagen. han tål tydligen inte mer än fyra glas stackarn. hehe. hursomhaver, sedan blev det wisers. alltid kul!
 
 
andreas var som sagt "sjuuuuuuk", aka- bakis, när han vaknade medan jag glatt studsade upp, knackade på livans dörr och sedan begav vi oss ner till stan. hade bokat tid för klippning och fix av ögonbryn. olivia skulle slinga håret, vilket gav friören en lätt panikflackade blick när hon såg olivias fem-kilos hårman. tog bara två och en halv timma. tur att det var en tålmodig frisör. vi fortsatte med lunch och liten shoppingrunda. perfekt lördagsnöje.
 
 
hade en lugn och fin lördagkväll hemma. lagade god mat, kollade på film och åt massa godis. vilket andreas fortsatte med till och med söndagen efter när jag gjorde mig redo för vår springrunda. jättebra att ladda med godis sekunden före tydligen. för mig gick det kasst att springa igår. bättre idag dock. kanske var lite söndagsseg, eller bara ovanligt pigg i benen idag. tomato -tomaato.
 
 
och har man duktighetsdag med jogg, och sjuuuukt mycket städ fick man ta en drink på kvällen. gottigt!
 
 
fortsatte dryckesvanorna idag på jobbet. fast utan alkohol. idag hade vi en kille som jobbar på vinfabriken på besök. han gör egna glöggrecept och kom förbi med två flaskor som vi smakade på i sändning. gudars vad gott det var! särskilt den ljusa äppelglöggen. längtar till julen- tänker klunka glögg i litermått ända till februari.
 
//A
 

opi, netflix och lite elfsborg

 
håller på att packa upp det sista från london. inklusive de här apafulsnygga extremt sköna stickade långkalsongerna med snögubbar på! let me tell you, det var det enda jag högg till mig på primark och tänker inte släppa ifrån mig de här förrän det är sommar och varmt ute igen. OPI-lacken var lite billigare än hemma, och det går fan inte att måla di små naglarna med vanlig dependskit om man testat OPI. det är smoooth och flagnar inte på evigheter. ångrar nästan att jag började för det är en dyr vana! på tal om andra dyra vanor anser jag ju att de här örhängena från marc jacobs är en förtidig julklapp från mig till mig så då är det okej.
 
 
annars så är jag inne i en grapefruktperiod, vilket är gott men tidsmässigt SUGIGT på mornarna då jag får lägga till fyra minuter på att karva citrus i mitt extremt slimma morgonschema, och alltid glömmer bort att adda lite extra frukosttid vilket gör mig sen. så små marginaler är det. särskilt om man satt uppe igårkväll för att se om sherlock. jag såg säsong 1 redan förra sommaren, men tvingar nu med andreas som jag tjatat på i ett ÅR att han ska se, för jag vet att han kommer gilla det. vilket han gjorde. såklart. handlar om sherlock holmes i nutida london. fast nu är han en högfungerande sociopat som dräller runt på baker street och löser mord. sjukt bra.
 
signade även precis upp mig på netflix. tror tjänsten kom i veckan, som ett spotify för filmer och serier. inte helt överraskande blev jag ganska nöjd. särskilt om man redan hade spotify premium för då får man testa gratis ända till årsskiftet. vilket jag genast signade upp mig för, så nu sitter jag här och skummar igenom vad jag vill se. så smidigt! jag älskar ju allt som görs enkelt. simplify simplify simplify!
 
dock inte så enkelt på jobbet idag, kände mig hängig och lite ur form. dock är det fortfarande uppiggande med all omväxling. idag intervjuade vi en tjej som brukade strippa på geisha garden, vilket jäkla liv hon har haft alltså. sedan i tvära kast fick jag göra en intervju med joel alme som ska spela i kinna ikväll, och det sista jag såg innan jag gick från jobbet var elfsborgsspelarna som drällde in till radion, såg oscar hiljemark sätta sig tillrätta i soffan med dator och hörlurar. vi har pratat fotboll i programmet i en evighet känns det som, eller iaf väldigt mkt den här veckan- precis som resten av sverige och min intressekvot blir ju fylld ganska snabbt.
 
sen har jag ju min egna lilla fotbollsnörd här hemma så det bidrar säkert. nu ska jag unna mig en liten powernap innan han kommer hem och sedan blir det banne mig myskväll med burritos och sherlock!
 
//A
 
 

london baby!

 
jamen klart att london var fantastiskt! på alla sätt och vis! få hänga med brudarna och bara flanera runt i finfina staden hela dagar och kvällar. förutom när dom lurade in mig i en stinkande telefonkiosk.  blev ju helt hänförd av hur fina de var så hur skulle jag veta att det användes som allmäna pissoarer!
 
 
 
 
 
på musikalen we will rock ju. SPLENDID! också det enda kortet jag lyckades få på danielle på hela resan ungefär. vart tusan höll du hus kvinna? inte framför min kameralins iaf!
 
 
åt fantastisk mat. hittade små bakgårdar och sidogator med de mysigaste små pubarna. sedan självklart blev det starbucks några gånger, mest för internettillgång och snabbt koffeinintag. och lite drinkar hann man ju med på kvällarna. såklart. och lite engelsk öl för mig och lisa som vågade oss på det halvavslagna äkta engelska ölen. servitrisen var så söt och sa att hon skulle hälla upp nya åt oss om vi inte gillade det. snällt!
 
 
shoppades. a lot. baker street, regent street, oxford street- hej kom och hjälp vad kassar vi bar runt på!
 
 
till slut kapsejade jag och bella inne på ett primark. orkade inte längre! så vi slog läger medan de andra vimsade runt efter de sista grejerna där inne. helt hysteriskt på primark! som hm blandat med gekås ungefär.
 
 
jag behärskade mig ändå på den här shoppingresan. blev några dyra men fina små kassar. gick visserligen loss på victorias secret där vi spenderade tre hela timmar, sen blev det jeans från levis, lite smått och gott från marc jacobs, bland annat ett par superfina örhängen som jag ser som julklapp i förskott. från mig själv till mig själv. fick även med mig två löpartröjor från adidas och en klänning. och lite presenter till andreas, bästis och syskon.
 
 
på lördagen firade vi lisa som fyllde år med middag och drinkar! åt på ett supermysigt italienskt ställe och sedan drack vi mojitos på en bar resten av kvällen.
 
 
sista dagen spenderades med att hitta till peggy porschen, nåt prisbelönt cupcakeställe. och OH LORD vad gott det var! och lite annat turistande. gick längs themsen och strosade.
 
 
 
 
 
london eye i bakgrunden som dessvärre inte syns. men snygga miner har vi iaf!
 
 
och inte fick man komma in till big ben heller. skandal.
 
 
 
söt-johanna!
 
allt som allt- london åker vi till igen!
 
//A
 
 
 

Hej då!

Nu åker jag till London och göttar mig några dagar med brudarna!

//A


Syster!

Igår var vi en sväng på stan, Matilda skulle fota till nåt projekt och jag fick agera statist i höstiga Borås med hämtkaffemugg i handen. Väldigt naturligt och härligt att strosa på stan med röd kappa i höstvindarna- var känslan som skulle förmedlas. känslan som i verkligheten var att det var svinkallt, såg ut som en blöt katt i regnet, alla var hungriga och boråsarna såg trötta och sura ut i regnet. Dreams comin true. Fast syster är duktig och bilderna kommer bli super.

//A


Kattattack

Affe DOMINERAR i våran soffa. Petar med små tassar på näsor och kinder för att få lite kel. Och är gärna kvar i soffan och myser med katt och man, för det är ju så sjukt kallt överallt! Spenderade kvällen utanför PT-huset på löparskola, väldigt kul och sjukt lärorikt! Men också svinkallt och i spöregn. Så nu ligger och och huttrar under filten och kollar på dokumentär om skyskrapor i new york. Helt lagom en måndagskväll.

//A


"modebok? "

 
så här ser det ut när man är ihop med en lärare.
 
läxor och rättade inlämningar överallt! och "stör inte mina höööögar" när jag försökte putta lite för att få plats på köksbordet tillsammans med en mycket upptagen andreas. jag gav som förslag - ganska ironiskt- att jag skulle börja skriva på en bok så kunde vi ju sitta här och arbeta tillsammans vid köksbordet och efter en alldels för lång tystnad- jag tror inte han egentligen registrerar vad jag säger, mumlar han" jaa du kan ju börja skriva en modebok". jaha? och vad är en modebok? inget svar. han har redan glömt bort det. en modebok. as if. 
 
hursomhaver, idag är det en skön och ledig lördag, petar med lite allt möjligt och försöker börja peppa lite inför london, dvs planera packning men det är ungefär dit jag kommer i tankarna. att jag ska göra det. och sedan börjar jag göra andra saker. som till exempel vända upp och ner på hem och hus för att leta efter olivias nyckel som jag tappade bort på två meter i tisdags. fick den i handen av henne i hennes lägenhet, gick in till mig och där försvann den. två meter och två sekunder tog det. hittade den i alla fall, längst under soffan. hur den nu kom dit, det spelade ingen roll jag var för upptagen med att göra segergester. det hade ju varit förfärligt om jag inte hade haft full tillgång till hennes lägenhet och kunna spatsera in när jag känner för det för att hälsa på alfons, låna en lök eller sno en tidning. gränser finns det inget som heter här. 
 
sedan fortsatte jag segern med att komponera världens godaste whiskydrink till mig och min bättre hälft. så nu sitter jag här och smuttar och är ganska nöjd med dagen. hunnit springa en förmiddagsrunda på kransmossen, varit nere och ätit lunch på stan och kikat i affärer. sen får vi se vad kvällen bjuder på.
 
//A
 
 
 
 
 
 
 
 

Bra dag!

Vissa dagar är så sjukt bra och jag överväldigas över vilket fantastiskt yrke jag har. Började med att vi hade löparproffset Pasi Salonen på besök och pratade högintensiv träning och allt annat. Vi kom in på mitt halvonda knä och det slutade med att jag ska hänga med på löparskola på måndag för att få analys på löpsteget. Perfekt! Sedan körde vi insamling för världens barn- över 14 000 kronor lyckades vi samla ihop! Fantastiska lyssnare! Puss och kram till dom. För att avsluta en redan toppendag åkte jag även ut för att sända live från nordic fabric fair, Nordens största mässa för designers och inköpare. Minglade runt, lyssnade på inspirerande föreläsning och intervjuade Lotta Ahlvar som är VD för svenska moderådet, supertrevlig! Vissa dagar alltså!

//A


take out tuesday- truly indian

HUNGERN! så extremt överväldigande just nu så fick trycka i mig ostmacka för att överleva ända till sju när vi ska hämta indiskt. tisdagar är bajsdagar, det är väl ett välkänt faktum ändå- denna dag likaså. har varit stressigt, regnigt och allmänt blahaaa. men lite bättre blir det med hämtmat-idag indiskt och smaskiga naanbröd. gud. har verkligen inget roligt att rapportera idag. tråkdag. förutom att jag råkade kasta en banan på en tant idag på friskis. den flög ur mitt skåp när jag försökte slita ur min väska, och den flög rakt på tanten. som tog det med ro, fnissade lite och sa " bananattack!" ja jösses.
 
//A

regn, regn och lite mer regn

 
halleda, igår var det mys så det stod härliga till! tog en sväng på djurparken och sa adjöken fröken till girafferna och alla andra djur för säsongen. sedan begravde vi oss i soffan i myskläder och påbörjade projekt sagan om ringen. tack och lov är andreas lika nördig som jag och jag vet inte vem av oss som kunde flest repliker utantill. geeky freaky båda två.  hursomhelst, så är det uppladdning inför the hobbit i december. och vad är då bättre än att börja en regnig söndag med en skål godis. 
 
 
och peppen på det här alltså! nästa torsdag är jag i london tillsammans med bella, lisa, johanna och danielle. vi ska bara äta gott, dricka öl, gå på musikal och tok-shoppa. kan det bli bättre? nä. precis. det är ju nåt att tänka på en grå regnig måndag som den här. framkallade mina nästan övermänskliga krafter och orkade mig ändå ut på en joggingsväng i spöregnet. och nu har jag slängt in en tvätt och har precis ätit chili. riktig måndag med andra ord. 
 
//A

RSS 2.0