let us stay young


fina linda och daniel gifte sig på resö! verkligen hur fint som helst det här med bröllop! bra kombo av bubbel, lyckliga människor och en massa god mat. och så klart a lot of love!
 
 
som typ för den här personen. världens bästa andreas ♥ jag sveptes totalt med i hela giftaskonceptet och blev alldels varm i själen, lycklig och blödig när jag satt där bland alla ljus, hjärtan och spets och tittade upp tvärs över bordet på bröllpsmiddagen och andreas satt där. tänkte upprepade gånger på hur fint man kan ha det egentligen. att få vara med någon som man verkligen inte kan föreställa sig ett liv utan. nästan så jag lyckades framkalla en fånig liten tår men tänkte att nu får man ju skärpa till sig! dessutom försvann hela det romantiska rosa skimret när vi försökte oss på att valsa. OH LORD- vi var inte gjorde för samspelt pardans det är då ett som är säkert. har aldrig krockat med så många människor på så liten yta. tydligen var det mitt fel för att jag inte lät honom föra. classic problem.
 
 
jag är ju sedan innan ett stort fan av såpbubblor så blev ju väldans glad när man fick en liten goodiebag i kyrkan med såpbubblor att blåsa iväg i luften!
 
 
 
alldeles före den här bilden hade jag klättrat upp på klipporna till andreas som strängt hojtade att klipporna var hala och att det var bäst att akta sig eller egentligen bäst att inte klättra alls. självklart har han helt fel tänker jag klippvan som jag är, och framför allt ett under av smidighet och grace- och i nästa steg självklart halkade.  men bara lite. hehee.
 
//A
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0