hej svejs!



jobbar på södra larmgatan idag! kom och säg hej vettja! om man inte tar vara på fina vädret istället för att gå i affärer. det hade jag absolut gjort iaf. hade nog slagit läger på en enda lilla gräsplätten som finns utanför lägenheten, kopplat in musiken, sörplat cola och solat. finns typ tre kvadratmeter väldigt urban natur mitt mellan nån universitetsbyggnad och vägen mot chalmers. så man tager vad man haver!

och börjar nu även inse att jag aldrig kommer bli brun den här sommaren. nästa vecka är det opponeringsvecka, sedan är det två veckor i radiohuset på p3, kan inte tänka mig att det blir mycket tid för att hänga i solen där. får suga i mig all strålning från dataskärmarna istället, som vanligt. men okej, måndagen den 23 maj, då jävlar vad jag ska ligga i solen. i fyra dagar sen är det hemtentainlämning och jobb igen. huvvaligen, kommer dra på mig snabbt verkande hudcancer i ren desperation efter lite sol genom att sitta ute i fyra dagar sträck. but then so be it! okej okej okej nuuuuuu åker jag till jobbet!

ha en finfin lördag!

//A


love is noise

The Verve – Love Is Noise
Beirut – Nantes

//A

sommarkänsla i hela kroppen idag!


utnyttjade kuponger och UNNADE mig att dofta kokkos igen. sommarsommarsommar


grävde fram sista ölen lååååångt ner i skafferiet, in i kylen BAM! där står dom fint och väntar till brudarna kommer.


1. värsta sommarkläderna. synd bara att solen gick i moln två sekunder efter att jag hade bestämt mig för att gå ut och sola lite.


2.


3.

har efter gedigen uppsats om bloggar nu kunnat konstatera att det är TRE foton som ska tas på sig själv varje inlägg. så nu vet ni. all denna kunskap, ska den nu bara vimsas bort? känns så fel på nåt sätt. well well.

får se vart kvällen bär hän. tänkte lite på pustervik och en öl eller två. men får se om man orkar det. lite post-traumatisk-inlämnings-stress kan också betyda att jag är en tråk-amanda och drar hem och lägger mig i soffan. KÄRA RARA SOFFAN, gud vad jag har saknat dig! inte hunnit sova så mycket den sista tiden, men oh hjälpes vad det ska tas igen!

ska jobba första gången i helgen också! yäy! 12-17 imorgon och 10-16 på söndag. lite lagom med timmar.

men nu; på med säxxy face (som sevve alltid säga när hon ska sminka sig), och en liten öl.
god kväll!

//A


exakt en timma innan deadline.



140 000 tecken. nu lämnas det in.

igår dog vi när datorerna började krascha runt åttatiden på kvällen, halv tolv var jag hemma. nyss dog vi när det inte gick att spara till pdf-filer. nu dör vi lite för att det är klart. nu är det slut på allt döende, HEJ DÅ C-UPPSATS!

//A

kände att det var dags att öppna en brieost den här morgonen. bara sådär.



synd att jag bara orkade äta en av mina smaskiga mackor som jag så omsorgsfullt gjorde i ordning. men ändå.

//A

bon jour!



sista dagen, sista daaaaaaagen! sen är det adios uppsats! och hej hej roliga livet igen! bara en ynka liten dag (och kväll) med redigering kvar. måste hinna till bibblan idag bara. lyckats få ÄNNU EN försenad bok.  tror det är tredje boken nu jag måste betala för. snart lär de dra in mitt kort.

och lovar dyrt och heligt roligare blogginlägg så fort jag fått mitt liv åter efter fredag. de senaste är tämligen tråkiga och oinspirerade. men å andra sidag har jag varit tråkig och oinspirerad de senaste veckorna.

men snart så. blir det praktik på p3, sommarkvällar med öl och musik, stugan,  och jobba för radion i borås. tror det kommer bli lite mer spännande snart i livet. fo sho.

//A

going strong näst sista kvällen

idag har det sett ut så här utomhus:




vilket jag inte har upplevt what so ever, men så här ser ialla fall det ut inomhus. där jag vi suttit hela dagen. och nu är klockan över nio och det är mörkt ute:


sofie börjar bli lite trött på vår källförteckning nu.

hittills har det gått åt hiskeligt mycket godis, x antal förkastade rubriker,  och 2500 kronor som skolan får betala till securitas eftersom klassen slarvar med dörrarna på kvällarna. upplyste oss en bister vakt om för nån timma sedan. yeah.

//A

trött men nöjd

åh det ÄR så göttigt att äta när man är hungrig. kom hem efter 12 timmar i skolan, gick raka vägen till affären, köpte en grillad kyckling och fetaost och slängde ihop en helt AWESOME kyckling och bulgursallad. maaaaaaat! och nu in i koma. yäs oh yäs!



//A

tisdag


frukost-lunch-middag.

skola idag. c-uppstatsinlämning på fredag. livet åter efter kl 13 på fredag. bara att forstätta äta min lugna yogurth och lyssna på lugna fina låtar tills dess. inget kaffe, ingen garage-rock. tråkliv.


Sparklehorse – Wish You Were Here
Carla Bruni – you belong to me

//A


misären


är total. har legat i samma position hela dagen men måste försöka släpa mig till bussen och stan ikväll. hoppas jag inte svimmar.

//A

aj.

livsstress leder till magkatarr som INTE reagerar bra med alkohol. har nu legat stel som en överkörd katt i sängen sen fyra imorses. och varje timma gått upp och återgett de exakta scenerna med projektilspyorna i exorcisten. varje timma. har aldrig känt mig så ynklig i hela mitt liv. och ont ont ont. och eftersom magkatarr utlöses av fina kombon alkohol, oregelbundna matvanor och en hel del stress kunde jag checka av hela listan. haft det innan men inte SÅ HÄR JÄVLA INTENSIVT.  och det enda som hjälper är att sluta stressa. vilket inte känns troligt eftersom det enda jag kan tänka på är hur många timmar jag missar att skriva på c-uppsatsen. ska snart ner och utsätta mig för andra försöket att äta något idag. första gången gick det inte bra. tog min en kvart att äta ett halvt knäckebröd, men bara en minut att få upp det igen. lyckat.

kan ändå se lite av det roliga i situationen när jag imorses var tvungen kasta mig ut och kräkas i pappas fina rabatt när toan var upptagen. lite extra näring sådär. pappa öppnade yrvaket  fönstret som är precis ovanför rabatten och gastade "har du druckit för mycket?" nej.

//ynklig och hungrig som fan-amanda

ibland så...

jag sitter i mitt rum helt isolerad för att skriva c-uppsatsen. wille kommer in,  stannar upp en stund för att lägga världens spya mitt på golvet, tittar på mig med en lång blick och går sedan ut igen. LIVET.

//A

fredagkväll

och jag färgar håret och lyssnar på det här i badrummet. och ber till gud att håret inte blir grönt. eller gult som förra gången.

//A

igår



hälsade på olivia på hennes nya superfräscha jobb. seriöst, hennes EGNA kontor är större än mitt vardagsrum. så är det att vara diektris på ett superduperföretag.





sjukt stolt över henne förresten. kommer ihåg hur hon slavade på condecco förra året, och alla "tänk om jag aldrig får ett jobb!"-samtalen. och tada! här är hon med jobbtelefon, trettontusen måttband, högar med nya kläder,  två datorer och en mejlinkorg som sträcker sig från kina, bangladesh till nk, lager 157 och gina. stolt bästis.



hon har ETT foto på hela sin gigantiska anslagstavla. inte är det på mig, hennes pojkvän eller någon annan nära, nej det är på hennes chef. bara sådär. efter att ha tittat på när hon jobbade duktigt en liten stund promenderade vi till viskan och satt där i tre timmar och drack iste och tittade på folk. fin torsdag.

fin torsdagkväll också för den delen! herrejösses, jag glömmer bort hur många vi är! mycket vindrickande och soffprat. kul att ha mariell hemma igen!

idag är det långfredagsmiddag hos zackens mormor och morfar i borås som gäller. ska plocka upp min bakfulla syster och cruisa iväg. och sen vakta zickezacken ikväll medan det väna föräldraparet struttar på jazzkväll. så är det!

//A



sötaste bruschan i stan!





hemma! ska snart iväg och träffa mariell som varit borta i två och ett halvt år. runt hela världen har hon varit den lilla människan! men nu är hon på hemmaplan och då krävs det ju ett besök. så brudkväll ikväll med andra ord. men först lite zickezackemys!

//A

katastrofisk situation!

nästan. kaffet är slut och min täckning har försvunnit på mobilen. kommer på skakande koffeinabstinensiga ben få uppsöka alla platser med gratis wifi på vägen hem, med mellanladning i borås. hoppas man kan lokalisera livan med nån smart gps-app..jag HATAR att jag har blivit så här beroende. av både kaffe och ständig uppdatering. det är värre än min beroende -av- delfiner-period när jag gick i sexan. ALLT var delfiner. pennor, affischer, tröjor, filmer, cd-skivor med lugnande delfinljud.

detta löser sig. jag får väl ladda ner lite delfinljud att lyssna på och samtididgt andas långa djupa andetag.

//A

it's like golddust

oftast försöker jag att hålla band på den här sidan av mig själv. vill helst inte vara en sån brud. bubbel & shoppingbrud. men ibland går det inte att hejda sig. efter att ha kollat igenom posten idag hittade jag en blänkande ny ELLE-tidning, en inbjudan till topshopkväll, och ett grattiskort från bodyshop som ger mig 100 spänn att handla för. KOKKOSBODYBUTTER kaching! blev med ens väldigt förtjust och slängde mig genast i soffan för att mysa med ELLE. damn. vissa dagar och postskördar är brudigare än andra. tänker absolut kompensera upp imorgon. kolla sons of anarchyboxen jag fick i födelsedagspresent och dricka öl. eller nåt. en brudig öl kanske. corona duger.

//A

är quvinnan hela dan!

och slänger ihop en lasagne bara så där när man kommer hem klockan sex från skolan och är sönderarbetad. himla ogenomtänkt egentligen att göra en hel familjelasagne åt bara en person. men då blir det matlådor! och är man sugen på lasagne så är man. tur för mig att jag hade hela 14 kronor kvar på mitt kort. räckte precis till ett paket krossade tomater. när kvinnan i kassan frågade "vill du ha det på beloppet?" tänkte jag, jaa finns ju inget annat alternativ direkt. men. fortfarande väldigt tacksam över att ha råd med tomaterna.



//A

kaffefrukost i världens bästa fåtölj


ibland undrar jag om det är diabetes in progress, för HUR många blåmärken har jag inte på min stackars kropp? antagligen och förhoppningsvis är jag bara väldigt klumpig. matilda sa iförrgår att mina ben ser ut som något ur en lisbeth sallander sekvens. jomantackar. anyhow. vill helst inte byta om från sovakläder till vanliga kläder idag. hade HELST legat kvar i sängen och lyssnat på fiskmåsarna och lärt mig hur man somnar om. but no. inlämning av c-uppsats nästa fredag så nu är det stora paniken. fast går ganska bra ändå. ibland.




god onsdag!

ps/ förresten hur ball är inte linnea? läs här! kaliber är ett av de tyngsta granskningsprogramen som finns i sverige. hur stolt blir man inte? 25 år och äger världen ungefär. heja heja!

//A

till hörlurarna:

snälla sluta ha vilt sex så fort jag stoppar ner er i fickan! det tar förfärligt lång tid att separera er varje gång, och jag är övertygad om att det är ert fel att jag alltid får springa till spårvagnen. tack.



//A



Oh, honey I just want to make you move, You should know I'm only doing this for you

idag är det sen dag på JMG. skriver skriver och skriver lite till och tänker att jag får tänka på annat sen. alternativt ta mina pengar jag fick i födelsedagspresent, gå till frisören och göra något drastiskt. jag är trött innifrån och ut.

//A

oh lord

vad jag är trött... vill helst bara mojsa ner mig nånstans och somna. men snart är det dags för obligatoriska fredagsradiosändningen med helgstart. och sedan måste jag införskaffa vodka och diverse suspekta frukter till min super fräscha festbål ikväll. hej och hå. lyckas jag inte klämma in en powernap i eftermiddag så jaa, it aint gonna be pretty..

//A

igår intervjuade vi josefine kilner på rhösska om mode, and let me tell you; it was fab.


coctail-utställning där de samlat betydelsefulla plagg,





viktor & rolf


gucci, dior, lacroix


chanel


moschino




vivienne westwood

//A

Fall to the floor Beats in my heart

jag längtar till lördag. fest i ladan med alla tranemobrudar och sen ut.
http://www.youtube.com/watch?v=ofbiKzpPPFg
jag tänker dansa tills jag dör.

//A

cheek to cheek

ååååh jag vill inte mer! jag VILL INTE transkribera mer nu! det är det tråkigaste jag gjort! vad jag vill är att gå in på facebook och prata prata prata, dricka kaffe och fortsätta lyssna på sahara hotnights. det här tar all min självdisciplin nu.



//A

23

jag uppskattar verkligen universums försök att ta mina tankar från c-uppsats och transkribera intervjuer genom att istället ge mig ålderskris. uppskattar verkligen, tack tack. hämtade posten på väg hem från skolan, och på mitt köksbord nu ligger en styck deklarering, en teliaräkning, och en "inbjudan" från MVC där jag ska fylla i ett formulär som frågar om jag fött barn det senaste året samt om jag har passerat klimakteriet. oh lord. vet inte vilken av gammel-tråkigheterna jag ska ordna först.


tur att jag ska dubbelfira födelsedag i helgen. fyller år på veckans tråkigaste dag, en MÅNDAG. men ägnar istället fredagen i götet och lördagen hemma till partey. att bli gammal är ju inte bara dåligt kanske. förresten, klarar man två utekvällar på exakt 37 kr? för det är vad jag har...



om jag pantar alla colaflaskor kanske jag får råd med två öl iaf..jaja, senare problem, nu ska fortsätta med transkriberingen. blä.
//A

pretty much like a thursday


åh det är så skönt att vara hemma! ytterst medveten om att jag bara var borta i tre dagar, men vafaaan. DET ÄR BÄTTRE HÄÄÄÄÄÄÄR. har min dator, min fåniga guldspegel, goa duschgrejer,  min säng. gottigt gottigt gottigt. och blev så  oerhört inspirerad av alla dagens outfitinlägg som vi granskar, så vassego! en DAGENS. helt utan sarkasm.



UNNADE mig två små gröna stockholmsringar. eftersom jag tappat mina andra.


anyhow, the eagle has landed, ordning lyder åter i djungeln. nu är det intervju och skola!

//A






sthlm






















inköp från ikea. tre matlådor till mig och en blomma till sofie. stora inköp.

hemma igen. pust och stön, det är fan jobbigt att ta sig till stockholm och tillbaka. men tur att man hade världens bästa sällskap. imorgon fortsätter vi med intervjuer, fast på hemmaplan. skönt skönt skönt.

//A

if love is the drug then i want to od

packar inför stockholm. stackars ihoptejpade macbooken får följa med på en runda till i väskan. tänker att jag glömmer något oerhört viktigt, men kommer inte på vad. fast så länge dator, pennor och anteckningblock är med blir det nog bra. och en egen redan ingosad kudde. inte glömma. är inte jättepepp på att gå upp tidigare än tidigast imorgon och köra. fast blir nog kul ändå. roadtrip med emy och sofie! hemma igen sent på onsdagkväll. hoppas på att vi får ihop några bra intervjuer.

//A

lördag







duktiga och spenderade lördagsförmiddagen med c-uppsats på le pain francais.



brukar hata stämplar som inte går bort. men den här från pustervik var ju ganska söt, så den får väl sitta kvar ett tag. fortsätter lördagen med att tvätta och skriva intervjufrågor till royal republic. räknar kallt med att det blir en helt awesome intervju trots att den inte är förrän tio ikväll. och räknar vidare med att det blir en sjukt kul konsert.

ska även hinna med lite vård av trött kusin i eftermiddag. evelina ringer och säger "maaaaaaat nuuuu, jag är på väg!" och då är det bara att fixa. annars blir det inte nådigt. synd bara att det är väldigt fattigt i mitt kylskåp. däremot finns det ett överflöd av ginflaskor. vi får se om det duger.

//A


man ska inte gå emot sitt innersta väsen...





så jag avslutar dagen med en (eller tre)  PERFEKT blandade tom collins, kanye i lilla ipaden, och sticker ut och dansar dansar dansar! eller dricker öl på andra lång. hej svejs tråk städ-fredag jag struntar i dig nu!

//A

livet!



ville bara att alla ska se hur jäkla skinande blankt och rent mitt köksgolv är. och varför? jo för nu städar jag. ordentligt. det händer ungefär nån gång i kvartalet. men då jävlar vad jag städar! här pratar vi fyra timmarspass med specifikt framtagen spotifyspellista på grannfientlig volym, skurhandskar, tre sorters rengöringsmedel och öppna fönster så dammet flyger ut.

bor man i ett gammalt lägenhetshus är man beskonad från att se all skit eftersom det gömmer sig i trägolvet eller helt enkelt bara sätter sig i alla kontiga vrår, lister och håligheter i lägenheten. så det syns liksom inte. men jag vet att det finns. om jag gör. therefor så städar jag. tänkte göra det som slutet på en vecka som har varit förfärligt tung, med både jobbpass på monki och skola varje dag. har varit hemma sent på kvällarna och svimmat i sängen och lämnat lägenheten i ett skick som närmast kan liknas landstigningen i normandie när det begav sig. lite mindre blod kanske.

däremot slog det mig nu hur tråkig jag är, om det jag avslutar världens tyngsta vecka men att städa. jag borde ju gå ut och dansa, dricka drinkar eller något dylikt dekadent. tråk-amanda.

//A

det är så ovärt

när man har haft världens jobbigaste dag och kommer hem skitsent, fortfarande skolarbete kvar, för att man har analyserat fel i fyra timmar och måste göra om ALLT,  och sen också måste laga mat. och tappar jävla chilipaprikakryddburken i kycklingen.. och sen äter det för att man ÄR SÅ JÄVLA FATTIG OCH INTE HAR RÅD MED MER KYCKLING OCH MATINKÖP , fastän det exploderar i hela munnen och man inte kan andas för det är så starkt.

öääääääääääääääääääääääääöööööööööööööööh.

//A

spikat



intervju, intervju, intervju, intervju, intervju, intervju.
nästa vecka kommer bli om möjligt ännu tyngre än den här. skönt att man har fredag och lördag att ägna åt sånt som jag har absolut ingen tid för nu. längtar till helgen som tusan! då jäklar ska jag träna, tvätta, städa, handla mat, och bara göra nada. allt sånt där som inte hinns med just nu. fast en liten intervju kommer jag inte ifrån på lördag. men det gör ju ingenting med tanke på att det är de här jag ska prata med. och sedan få beskåda senare under kvällen på sticky. komsi komsi helgen.

//A

fine

kanske var det överoptimistiskt att tro att jag skulle orka cirkus sale/ partaj ikväll. fine kroppen, jag har fattat. somnar man på vagnen på väg från jobbet, och vaknar av att ett fyllo petar en i huvudet, är man inte i form för fest. inte. istället blev det lång varm dusch, insmörjning med massa kokkosgrejs från body shop, och prickiga pyjamasbyxorna på. nu är det soffa och vanliga frustrationen över att det inte går något bra överhuvudtaget på tvn när man väl har tid att titta. hej hej onsdagkväll.

//A

god onsdag to y'all!




mulitklär mig. både skola, jobb och fest.  svårare än det låter.

för övrigt tänker jag sitta och uppdatera riksbankens hemsida tills tio-tiden då man får reda på vem som får sitt huvud på nya sedlarna. http://www.riksbank.se/ blir det zlatan på 200-lappen kommer jag rösta för euro nästa gång.

och nu är jag alldels för sen i min tidsplanering, så hej svejs!

//A

går och lägger mig tantatidigt för imorgon...

...är en upptagen dag:

08-13.30 skola
14-20 jobba
20 och framåt; invigningen av det här med sofie, madde och emy

hade jag varit en person som gick i fotriktiga, förnuftiga, och bekväma skor hade morgondagen varit aboslut rätt dag att ha sådana på sig. men vet ju redan att det inte är särskilt troligt. men om man flänger runt en hel dag i dödsföraktande höga klackar, räknas det som minst ett gympass med fokus på vaderna då? hade varit förfärligt bra med tanke på veckans tidsbrist...

det här kan man lyssna på medan jag säger godnatt:
Rock 'n' Roll Soldiers – Funny Little Feeling
Robyn – Call Your Girlfriend
Florence + The Machine – Dog Days Are Over

//A

det går bra nuuuuuu

så jag unnar mig klänningen jag LOVADE mig själv ifall jag skulle fixa att få radiojobb i somras.

chiefen för radio sjuhärad ringde igår och jag gick upp i falsett direkt. och sen tänkte jag på klänningen. jag tror att den var menad på nåt sätt. för det är det första icke-svarta plagget sen nian ungefär. den är väldigt väldigt odiskret grön. och yäs, jag vet att det blir julgran med grönt och rött, men ska vara så!




och det bästa är att den ser ut så här i ryggen:



kan dock inte ha något under, men att gå utan underkläder lite då och då har väl ingen dött av?
känns som en bra lördagsklänning.

och nu har jag unnat mig klart. lite klänning och lite bilder. så nu får jag återgå till att ta igen allt arbetet med c-uppsatsen jag missar när jag lär mig saker på monki. det har aldrig varit så tråkigt att läsa bloggar som nu, när man måste koda, tolka och analysera varena liten smiley och dagens outfitbild.


alltid detta tolkande. jag blir lost and confused.


//A



sånt vi gör en måndagskväll

tittar på en unge i minuten och förstår inte varför vi äter glass samtidigt. matilda var tvungen att lämna soffan när det var dags för snittning. jag var modig och uthärdade. har henne på övernattning, sitter nu och förfäras över superstylisten på trean. oh lord, VAD ÄR DETTA?? syster är förresten duktig och vill underhålla sin biceps så hon åker till gymmet imorgon bitti. och jag åker till monki tidigt tidigt. kuligt!

//A

msn jag dör på dig

VARFÖR funkar inte msn?? är det mig eller msn det är fel på. för inte kan det väl vara datorn som har blivit ihoptejpad inte?

btw var första dagen på jobbet väldigt dramatisk. en kund kollapsade och fick ett epilepsianfall mitt i butiken. så mina arbetsuppgifter handlade mer om att ringa amulans, lägga i framstupa sidoläge, samt researcha mig fram på telefonen genom frölundas skolor för att få telefonnummer till stackars tjejens föräldrar. tack och lov att man har en iphone med internet. och tack och lov för all is i magen man fick från korttidsjobbet när det kommer till olika anfall, ep och krissituationer. imorgon blir det kassaövning. inte lika dramatiskt hoppeligen.

//A

god morgon goood morgon!



idag är det grått och tråkigt ute...och det var det enda jag hade att säga idag än så länge eftersom jag också känner mig lite grå och tråkig. we'll fix that later.

//A

väntar fortfarande på min bakpotatis som tar foevvah på sig i ugnen...

...och är för övrigt väldigt pepp över att få börja på monki imorgon. en hel veckas upplärning. ska bli skönt att få jobba lite helger igen och kanske inte känna mig som fattigast i världen. känner också helt spontant att det kommer bli farligt att jobba i en klädaffär där jag redan brukar handla. ungefär alltid. minerad terräng oh yes.

hade absolut kunnat tänka mig att söndagscruisa runt i det här:







//A

sunday bloody sunday

och gör inget vettigt alls. har sovit i soffan i ungefär tre timmar nu. dagens enda utmaning är to do the dishes. och slänga en bakpotatis i ugnen. om jag orkar.


street art
http://weheartit.com/entry/8474648

//A


i'd rather dance with you



jag ser nu att det är överdrivet mycket blommor just på de här kvadratmetrarna i min lägenhet. men anyhow, severinan och livan!





det var ju synd att vi åt så mycket mat att man hamnade i en matkoma man inte kom ur förrän vid elva, partypeppen somnade bort lite, ..men magad, det var nog det godaste hittills! lätt värt! och partypeppen hittades ju igen tack och lov. sedan vandrade vi vidare till styrbord babord och dansade lite. untz untz untz.

älskar lördagsnätter ♥ så mycket att göra, så mycket att prata om.

//A

men ibland måste man unna sig!


weekday


weekday



så här då: JA, den här månaden är en sparsam månad. men kan jag hjälpa att allt bra händer just nu,  som absolut kräver att man MÅSTE fira med något? NÄ precis. därför tänkte jag att jag kan unna mig en ny fiiiiin svart flygig kofta, och ett par skor som alla brudar tycker är skitsnygga och alla killar bara tycker är skitfula. så är det med skor ibland.

snart är det manana!
Robyn – Konichiwa Bitches
Adam Tensta – Like a Punk

//A


i-lands problem jag älskar att hata



om man bara tycker om dom rosa så är det fruktansvärt irriterande när det bara finns TVÅ fjuttiga i en HEL mentosrulle.



så det så!

//A

LÖRDAG!

göttigt göttigt göttigt. idag är det olivia-amanda-severina-dag! förfärligt länge sen vi sågs alla tre nu. för att vara oss. hittills består planerna av att vi ska äta gott och dyrt all day long. först ska vi till brogyllen och fika. stället som sevve faktiskt på allvar trodde hette "gräddhyllan" eftersom det var det enda hon hade hört. well, lyxa på bara! och ikväll ska vi till Manãna och äta tapas!


bild från augusti innan way out west. det är väldigt mycket blont hår överallt.


och eftersom jag  idag ser tämligen ointressant och fortfarande helt sömnig ut blir det istället en bild på min mycket mer intressanta frukost:


ibland undrar jag om jag skulle överleva utan ägg. det är mitt ständiga matintag. billigt och mättande, och sjukt tröttsamt att äta efter tre fattiga veckor i rad.

mmmhmm. börjar också dagen med den häääääääär.

//A

fredag

'
finfrukost hos livan, efter att ha sovit på soffan. eller ja sovit och sovit. var mest sömnlös och apanervös inför arbetsintervjun.

här kunde jag ha tagit en bild på hur jag gick vilse runt huset när jag skulle hitta dörren till radion, eller hur fantastiskt intressant det såg ut på redaktionen, på hur blek och skakis jag var i spegeln i receptionen, på en sushilunch och en fin promenad på stan. men jag var lite nervös och lite distraherad. på ett bra sätt.




sen skynda skynda iväg till göteborg och parken för lite indie-aw med studentradion. himla kul men var så fruktansvärt trött. fick in en hel låda med skivor av olika band till radion. ganska nice.


snygg-emy i K103 tröjan!

ja. och sen somnade jag på två sekunder när jag kom hem.

//A

torsdag


hälsade på olivia och alfons.


pratade om livet, tänkte på jobb& annat, och konstiga vägar vid köksbordet. samt drack en eller två öl och gick grundligt igenom spotify


skeptiska tjejor på xoy.

alltså xoy. börjar fatta varför stället bara kunde unna sig de sista bokstäverna i alfabetet, it's not the a-list precis...men plus för att man kom in gratis om man är student.

//A


RSS 2.0