Vamos!

Till gymmet!! Fortfarande internetlös i lägenheten- fortfarande frustrerad.

//A


Åååhå

Har två opublicerade inlägg som väntar. MEN eftersom jag för närvarande är strandsatt i min lägenhet utan livets viktigaste ingrediens, internet, får väl de vänta. Varför varför varför ska det försvinna när jag har en hel eftermiddag att fördriva? Känner mig isolerad och ensam. Vilket bara är bevis för att man borde vara internetlös oftare. Nyttigt. Men tråkigt är det! Tack för 3G på mobilen iaf.

//A


baby you aint looking right

idag är sista lediga dagen. EVER! jag blir svag i knänen bara jag tänker på det. jag önskar att jag kunde skriva att jag ska ägna dagen åt något alldeles MAGNIFIKT! men det tror jag inte. jag tror att det är en helt vanlig dag. verkligen heeeeelt vanlig på sitt tisdagsvis. vaknade och orkade inte gå upp så låg och lyssnade på morgonpasset en timma. sedan upp och bota kaffeabstinensen samt ladda ner ett sprillans nytt californicationavsnitt till frukosten.
och har fortfarande inte rört mig från köksbordet. men samlar lite kraft för att orka gå och kleta på mitt sääxxyface. huvvaligen. tänkte ta en liten sväng på stan och för att inte skämma folk kan det ju vara trevligt med lite rouge. det är så konstigt att vara ledig när alla andra jobbar. det är som att man befinner sig i ett litet vakuum. mitt helt egna drös-vakuum. så hepp hepp, just nu ser jag ut såhär:
ska undersöka om jag lyckas uppbåda något mindre tvivelaktigt..återkommer.
//A

le meilleur du monde

nya ringen. stort fett A på handen känns ganska bra. så man inte glömmer bort den viktigaste bokstaven.
//A

mätt

vissa dagar äter man ju bättre än andra. idag har jag helt ambivalent korsat gårdagens pizza med färsk annanas och fetaostsallad. att inte mina smaklökar bara gett upp vid det här laget. hursomhaver, nu ligger jag väldigt mätt i sängen och väntar på att olivia ska komma hem med vår nellybeställning! så vi kan ha en oerhört brudig kväll och prova skor och äta upp sista ananasen. om jag inte aktar mig kan det vara att beyoncé hittar in på spotify också. ska lyssna lite på nåt bra för att väga upp nu en stund. typ det här.
//A

ciluette city spa

- jag är helt groggy. och totalt jätteavslappnad. där ser man vilken effekt en helkroppsmassage kan göra. så himla fint på ciluette! har aldrig varit där innan, men blev faktiskt ganska imponerad. fräsch relaxavdelning, och massa så olika behandlingsrum. fick sitta där i en jättehärlig stor badrock och mysa före. och sedan massage! och jag sa ungefär två ord på hela behandlingen. i mitt annars så otroligt verbala liv var det väldigt skönt med lite tystnad. att bara få ligga där i ångorna och lavendeldoften medan någon knådar bort all stress. vilket jag tydligen har en hel del av upplyste massören mig om. måste bli bättre på att stretcha efter träning, samt inte vara så stressad. men let me tell you, får man en sån där massage med jämna mellanrum kan man nog aldrig bli riktigt stressad. nu; sängen och powernap. blev akut jättesömnig.
//A

jag längtar till våren. då ska jag bli rik och färgglad:

när jag säger färgglad, utgår jag såklart från min egna skala. svart till svart.
//A

godmorgon

trött trött tröttast. och absolut inte sugen eller hungrig på någonting. till skillnad från igår när jag vaknade och var sugen på allt. klockan tio började jag dregla efter chicken nuggets, ryggbiff och ostbågar, helst samtidigt. yä yä. idag har jag inte mycket på agendan. eller jo! halv tre ska jag ner till stan och få 70 minuters massage. det är stora dagsplanen. sedan ska jag också ta tag i det här:
alltså mattan jag sparkat iväg till ena hörnet av köket. igår när jag var bakis och dan, gjorde jag min vanliga måste-ha-kaffe-fort-annars-kommer-jag-dö-rutin. dvs slänga gamla kaffefiltret fort som faaan ner i soporna. no muss, no fuzz. förutom att filtret igår sprack i luften och flög i en magnifik kaffesumpkaskad över hela köksgolvet och landade sedan på mattan. under hånskratt av andreas och totalt hopplöshet från min sida valde jag att ignorera det tills jag var i ett tillstånd att faktiskt ta tag i det utan att sätta mig ner och börja grina. det är alltså idag.
tvätta en matta och få massage. känns som helt lagom nivå på en måndag.
//A

no surprises

det blir svart på klädfronten ikväll. as usual.
hej då blogga! nu går jag på fääzt!
//A

saker jag inte tycker om:

när man slängt sig ner i sängen med en videmixpåse och precis börjat kolla om sex and the city i ORDNING den här gången, och så saknas skivan man ska kolla på! och inte bara en skiva är förvunna, nej nej, tre stycken saknas. nu är jag arg, så otroligt frustrerande. så nu fick jag hoppa en halv säsong framåt, och kollar på skivan som jag sett flest gånger av alla skivor. bajs. är väl medveten om att barn svälter, att världsekonomin kraschar, och att tigerräkorna sabbar korallreven, men just nu är jag väldigt upprörd över skivorna.
rolig dag.
//A

lördagsbilder

med tanke på innehållet i min kyl törs jag nog säga att det är helg. spice'n'ricemat, cola, pizzakit, och en hiskeligt massa öl. gud vad jag inte är ölsugen...hej party ikväll! det löser sig.
totalt onödig bild på blommor. men blir så glad varenda gång jag tittar på dem. jag och olivia var och gjorde en blomraid igår en kvart innan stängning. köpte en ny orkidé, vita rosor till fönstrena, och allt färggrant ovan på bilden. har ingen aning om vad det är för blommor, men fina är dom!
jaha. och det här var dagens mest sammanhållna och enhetliga blogginlägg. kanske dags att ta en dusch så man inte känner sig som ett roadkill och kanske till och med kan uppbåda någon slags fräschhet. thank godness för alla bodyshopprodukter. nu kan jag lukta som en papaya istället.
//A

uuuh

att dricka tre miljarder liter vin igår var väl inte det bästa. hade riktig bästiskväll à la lågstadiet igår med olivia. fast med vin. vi kom hem på natten, olivia satte sig och åt thaimat, jag somnade i sängen. nu har vi suttit och ätit mysfrukost med smoothie och färsk frukt. lite illamående - lite hungrig. igår hade vi också storslagna planer på att åka till gymmet klockan elva idag. men med tanke på att olivia fick träningsvärk i benen av att ta sig upp för kellgrensbacken i höga klackar på isigt underlag, blev så inte fallet. jag klagar inte. jag har gått och lagt mig igen.
//A

lektion i twilightleverne.

idag är en passa-på-dag. passa-på-utan-pojkvän-dag. så idag har jag bara gjort passa-på-saker. dvs, ha MASSA rött läppstift på mig, tittat på nya twilightfilmen, ätit stuvande makaroner för trejde dagen i rad, lyssna på konstig musik osv. sånt man gör. och let me tell you, inte för att jag hade några som HELST förhoppningar på breaking dawn, tittade på den för att lite ha det gjort, och lite för att ettan FAKTISKT var helt okej. there. i said it.
men oh lord- trean. jag finner inga ord.  jag orkar inte ens gå in på alla genusaspekter, vilket jag aldrig brukar göra ändå om det inte är riktigt riktigt upprörande. vilket det här är. men jag ORKAR bara inte! så jag skiter i att uppröras över att tråkbruden bara kan leva med hjälp av män, bara en annan sak då; är edward cullen världens tråkigaste? här åker de på smekmånad till paradisö - tar bara tråkiga promenader i skogen, spelar bara schack, har sex två ynka gånger, som hon BTW  måste gråta och gnälla sig till -  och sedan vägrar han ta i henne igen och ångrar allt äktenskap bara för att hon fick några blåmärken efter allt vilt vampyrsex. för hon är ju SÅ bräcklig. tråkigaste pojkvänen ever...  OCH hon blir preggo och ser ut som att nyss kommit ur ur auschwitz och nästan dör på kuppen. summan av kardemumman; kidz där ute - ha inte sex.
//A
ps// jag räknade antal gånger bella och edward skrattade. det var ingen gång. fatta humorn i det förhållandet eller?
ps 2// jag har JÄMT blåmärken. och det är inte ett bevis på att man inte får ha sex mr edward cullen, hon kanske bara är lite klumpig som resten av oss? tänkt på det?
ps 3// jag ser ironin själv i att ha upprört mig över vampyrer när jag nuförtiden rent generellt i allmänhet, och på bilden själv ser likblek ut., vintern är obarmhärtig och jag har fått gå ner till ljusaste nyansen på smink som finns i affärerna. oh the humanity.

fredag!

långfrukost i form av nya big bang samt apeslinfrukost. som vanligt. apelsinjuice, apelsinmarmelad och en riktig originalapelsin. mums. mycket nöjd över att ha handlat och återigen ha en brämhultsflaska i kylen. idag är det sista fredagen med sovmorgon och ledighet. tänker maxa dagen till fullo. och helgen framförallt. fast behöver inte maxa så mycket, vet redan att den kommer bli bra. ikväll blir det wisers med livan, och imorgon har erika och sandra mycket efterlängtad examensfest. ska bli kul att träffa alla igen! HELG IT IS!
nya fredagslåtar. iofs inte så mycket nytt, spelar verkligen sönder niki & the dove.
Niki & The Dove – The Drummer
First Aid Kit – Emmylou
JJ & Jr – Vi
//A

late night shopping


nellys.com var det ja. jag och olivia gick bananas när vi låg här framför tvn med varsin macbook och bara klickade hem saker. så blir det ibland.
//A

florence and the machine

åh så bra åh så bra! älskar när man nästan lyssnar sönder en skiva, låter den vila ett halvår och sedan återupptäcker den igen! kan nästan vara värt 1900 pix på en wowbiljett för att få höra dem
//A

puuuh

idag är det städdag. obligatoriska en-gång-i-månaden-städet. jag dammtorkar, skurar, löser proppar i avloppet, tvättar, viker, sorterar, slänger och vad händer? jo; INGENTING! det ser ut precis som när jag började! bara lite fler högar på golvet av osorterade grejer. det här är ju lönlöst. och ju mer man städar och slänger desto mer ser man stökiga saker överallt. paranoia. där ligger lite kvitton i bokhyllan som jag bara ser om jag sitter i den här vinkeln på sängen. och dammet på listerna bakom fåtöljen ser jag bara för att jag flyttade fåtöljen för att jag skulle städa bokhyllan. det här är en freakkin EVIGHETSMASKIN! nu pausar jag och äter lite falukorv och makaroner. mer fancy-pancy blir det inte.
//A

Ananas & plastpåsar

Idag fick jag 780 kronor i lön. Idag handlade jag även mat för 1100 på ICA. Krävs ju inte ett geni för att fatta att den ekvationen inte är helt bra. Har i alla fall exotisk frukt, glass, 2 kilo kyckling och massa annat i kylen. Ganska värt ändå. Idag var vi uppe vid kransmossen igen och tog en lite längre runda. Så himla fint där uppe nu när det är snö. Sedan ett varv på systäämet inför helgen, jag köpte corona Andreas köpte "ickebrudig" annan öl. Och nu hemma och ska göra chilimarinerade räkor! Och dricka lite vin. Mums. Ledig onsdag är bra.

//A


350

Hur många gånger har man inte suttit på den här bussen på väg till Borås i sin päls då? MASSOR av gånger! Enda skillnaden är att det brukade vara på lördagarna, jag hade lite mer läppstift på mig och lite mer alkohol i mig. Men idag är det tisdag. Inget läppstift- ingen alkohol. Men buss 350 ändå. Well. Var kul att komma tillbaka till gymnasiet igen. Prata med alla gamla lärare och nya elever. Och hinna skämma ut Casper lite med. Sånt uppskattas! Nu är jag på väg hem till borran igen. Bara ett svinkallt bussbyte i lockryd först.

//A


Mmhmm

Can't wait. 70 minuters massage nästa måndag. Tack världens bästa pojkvän för presentkort. Har aldrig varit på riktig massage innan. Undrar lite över hur mycket kropp en helkroppsmassage innehåller och undrar därefter om man borde oroa sig?


Color color splash splash!

När jag känner en liten släng av grå livsleda brukar jag titta på min säng. Prickigt, randigt, blommigt - och allt känns genast lite bättre.

//A


let the noise run through your head

idag är jag så goddamn effektiv! då utgår jag från den skala som finns när man är ledig en vecka och egentligen inte har något viktigt att göra. tvättat en svarttvätt, värvat olivia till twitter, tittat på ett avsnitt big bang, samt satt upp håret. och på den nivån håller vi oss. ska idag en sväng till tranemo gymnasieskola och övertyga tvekande och nervösa nior att tranemo visst is the place to be. därav businessskjortan på. inte alls för att jag nyss slängde hela min garderob i tvättmaskinen och således inte har något normalt att ha på mig. inte alls. VARFÖR gjorde jag det? jag vet ju att man måste spara några svarta plagg. baserat på att svart är allt jag har på mig. hoppas niorna inte ser det gigantiska hålet i min kofta. då kanske de får för sig att tranemo inte alls är the place to be. när föregångarna inte ens kan klä sig.
//A

ont!

segade mig äntligen iväg till gymmet. och aj, aj, aj. idag körde jag ordentligt och nu ångrar jag mig. jättemycket. för det gör oooooont! när träningsvärken infinner sig redan två timmar efter träning vet man att morgondagen antagligen inte blir nådig. bokade dessutom in ett boxningspass med en superpepp bella på torsdag. box. i 90 minuter. jag är lite skeptisk och lite rädd. det här med träning alltså. olivia min bästaste vän och fagra granne har gått och blivit ett träningsfreak som tränar typ hundra gånger i veckan. eller i alla fall fem. men det är stört mycket! hon studsar alltid iväg med sin hästsvans och tights och ser så hurtig ut medan jag ligger i sängen och viftar bort ostbågesmulorna från raggsockorna och får fruktansvärt dåligt träningssamvete. på ett ungefär. men mår inte jättekasst över det faktiskt. jag tänker att solida 2-3 gånger i veckan räcker. dessutom tänker jag att hon minsann har bil och kan lyxåka till gymmet medan jag måste promenera i minusgrader och snöstorm.
förutom att ha dött på gymmet har jag pysslat med lite annat idag. var och lunchade på Bara med andy-pandy, mycket mumsigt. supergod pasta, panna cotta och espresso. sedan ett varv på stan för att hitta någon slags träningsjacka (se- olivia smittar) gick ej så bra. allt är antingen FULT, ROSA, eller bara löjligt dyrt. jag tänker INTE betala 3500 för något jag bara har på mig när jag bittert promenerar till friskis. nevvah. köpte fruktdoftande dyrt te hos berghs istället. kändes bättre.
//A

Söndag

Promenix till kransmossen och ett litet varv i fina snövädret. Sedan hem för att äta världens godaste chili. Ett avsnitt av planet earth och powernap. Söndagar är mysiga dagar ändå. Snart väcker jag mannen för lite blåbärspajbakning! Har ett paket vaniljvisp som snart går ut och vad bättre än att göra lite paj?

//A


P3 guld

Var som vanligt helt awesome. Kapten röd -oj oj oj. Och maskinen. Och Salem var helt fantastisk. Enda lilla minuset var att det bara var killar som vann i år. Inte en endaste brud. Vilket är väldigt konstigt med tanke på hur mycket alla brudar dominerat i år. Men annars braaa!

//A


lördagsplaner



idag hade jag planer på att vara duktig och gå till gymmet när andreas åkte till sin fotbollsträning. planer ja. det blev inte så. nu ligger jag hemma med en blåbärsmuffins från orions, elletidning och värmekudden istället. försöker vila upp lite inför kvällen! göteborg och P3guld! kommer bli awesome. om vi bara kommer fram i snöstormen.

igår var vi hemma i tranemo och åt tapas. namnamnamnam. är nästan fortfarande mätt. den där jennien vet då hur man lagar mat. räkor, calamares, minipajer, fetaostköttbullar, grillspett, jumboklyftpotatis, basilikasås, egenlagade vitlöksbröd, filodegsknyten, och antagligen har jag glömt hälften. fick fint litet examensbidrag till min dator av fina familjen. och en tekopp. bästa familijen.

nu återgår jag till min muffins.

//A

Nytt!

Vi välkomnar ytterligare en Mac in i familjen. Typ nummer 6 skulle jag gissa, min nya fina lilla macbook pro. Den är så ny och blank! Inga fläckar, ingen tejp- ingenting! Känns läskigt.

//A


äh.

Jay-Z/ Linkin Park – Numb/Encore - Explicit Version
Jay-Z/ Linkin Park – Izzo/In The End - Amended Version
encore - do you want more?
//A

all as usual

sunkig&sliten_tjej_88.
- men sminket är slut!  foundation, puder, mascara; ALLT är slut! och har inga pengar på kontot att köpa mer. jag skulle säga att detta är en lowpoint. men jag rättfärdigar allt med att tänka att jag för det första är i tranemo, och de enda som behöver se mig är min familj som enligt lag MÅSTE älska mig oavsett om jag ser ut att personifiera heroin-chic, samt att jag är pmsig vilket gör det ännu mer okej att ligga i en hög och metamorfa sig till en sunkig drös. så det så.
och om jag ändå ser ut att inte sett dagsljus på tre månader (vilket inte är sant, jag var på milslång promenad senaste imorses, men den hurtigheten avspeglas minsann inte i mitt trötta anlete), kan jag ju lika gärna leva därefter. har lite avsnitt av diverse serier att ta igen. ska bädda ner mig i schäslongen med duntäcket och bara dröööösa. SOM jag längtat! en veckas ledighet är inte helt fel. men först leka lite med zacken om han behagar att vakna snart.
så fint att vara hemma i tranemo. allt är som vanligt. jennie lagar världens godaste mat, zacken jagar wille under vilda tjut, casper (som jag för närvarande delar rum med) sitter uppe till två på nätterna och spelar konstiga spel, matilda sörplar cola och längar till USA, pappa gör sina vanliga konstigheter; igår var han mäkta stolt när han presenterade sitt nyaste påhitt. en kurs med det eminenta namnet "pimp your office" som han ska hålla för alla på kommunen. allt som vanligt i tranemokaoset.
//A

Sista skoldagen. EVER!

Och den började bra; brände upp halsen på locktången. fina lockar -inte lika fint köttsår. VARFÖR måste jag göra saker med så slarviga rörelser? Hursomhaver; AJ. Sedan fick jag springa till 100-bussen och hoppa in precis när den började rulla. Så är ganska säker på att lockarna ändå försvann av den hiskeliga hastigheten och vindmotståndet. För jag springer ju så snabbt. Whatev. Idag är det examensdag! HURRA! Men först en åtta timmar låg opponering. Huvva.

//A


Måndagsmat

Chililax med cashewnötter, ris och limesås. Mmmhmm. Fin matlåda att ha med till examensdagen imorgon.

//A


norgaard

känner den lätt förlamande känslan i armarna, och vet att jag med all säkerhet kommer ha träningsvärk i magen imorgon. sån där träningsvärk så man helst inte vill vara runt roliga människor, för det gör så SJUKT ont när man börjar skratta. var och gymmade med bella. och som sagt var det ju inte igår. aj. men skönt var det.
sedan promenerade jag ner till stan för att spana in modefabrikens konkursrea. fortfarande för mycket folk, fortfarande för dyrt. i alla fall för de plaggen som fanns kvar. tittade lite på en jacka från maison scotch, men väntar nog med den. det är ju så himla härligt att vara inkomstlös i januari! inget studiebidrag och ingen lön! happy days! tur att jag har så mycket annat att vara rik på. typ dammråttor, snabbmakaroner och omatchande strumpor.
så är det! nu är jag klar med allt som skulle göras idag. så funderar på att lägga mig i en hög, fixa till en frukttallrik och påbörja ny bok!
måndagspepp:
The Vaccines – Norgaard
The View – Grace
//A

varför finns det fortfarande smulor på köksbordet fastän jag torkat en miljard gånger?

måndag. fortfarande inte vågat packa upp min nya dator. tejpen på den gamla river ju så skönt på armarna när man skriver. helgen gick undan, alldeles för snabbt som vanligt. i fredags tog andy-pandy sin examen så var en sväng på högskolan på morgonen och sedan till viskafors på kvällen. fick även passa zackepacke en stund på eftermiddagen, eller ja. passa och passa. han somnade efter två minuter brevid andreas i sängen. så där låg dom och sov i en timma medan jag tittade på. hade tänkt läsa men zackisen hade somnat på min arm och vågade inte väcka det lilla monstret. så där låg jag med kramp och var avis på resten som kunde sova. söta var dom i alla fall. lördagen var skön degdag, och sedan var det födelsedagsfest med middag och spel på kvällen.
jag vill ha mer heeeeelg! gick upp apatidigt imorses, due to deadline ikväll. men blev klar redan tio, så nu sitter jag här med en hel dag. fast pratade nyss med bella och det blir nog en sväng till gymmet vid tolv. var alldeles för länge sedan, måste få in rutinerna nu. tråkigt. men välbehövligt. måndag it is.
//A

Så var det med det

När man kollar på datorer med en hungrig pojkvän som vill hem och äta och inte accepterar att man kan drabbas av penga/livs/inköps/beslutsångest i affären och bara står och velar, kan vad som helst hända. Typ som att spontanköpa en dator för en miljard kronor. Men tack och lov för det! Annars hade jag väl fortfarande stått där och velat. För nu har jag en alldeles ny fin MacBook Pro! Min gamla lilla macbook är ihoptejpad alldeles för många gånger och har sett sina bästa dagar. Nu är varenda krona av stipendiet borta men det är det värt!

//A


To do

Kanske inte idag men inom SNAR framtid eftersom det börjar krisa:

Köpa nytt läppstift
Titta på ny dator
Fylla på ölhyllan i kylen
Köpa en ny mango
Sluta lyssna på Beyonce



Bör man oroas?

Det här är min tredje mango den här veckan. Och det är alltid med lite skräckblandad förtjusning. För det är ju så viktigt med att skala! Ända sen jag läste om att det finns ett gift i skalet som också finns i giftmurgrönan har jag varit lite nojig. Inte för att jag har nån aning om exakt hur farlig en giftmurgröna faktiskt är, men tänker att om första ordet i namnet är gift, - ska man passa sig. Det här var faktiskt inte alls vad jag tänkte skriva. Jag TÄNKTE göra en utläggning om hur miljövänligt det är att äta tre mangos i veckan. Men det sparar vi till nästa gång.

//A


straight up and down

igår spenderade jag kvällen med madde, emy och sofie i hennes lilla etta, som var på god väg att bli ihopackad i flyttlådor, finingarna flyttar ju till stockholm nästa vecka! så går det när man ska göra praktikkarriär på SR. tur att emy är på lite mer hanterbart avstånd på GT i göteborg, kommer sakna dom! vi gjorde som vi brukar göra - satt i soffan, drack massa rödvin, skrattade, grät och lyssnade på musik. missing missing missing.

var hemma mitt i natten, och blev bara lite förföljd av ÄCKLIG kille från bussen som försökte övertyga mig om att vi kände varandra. läskigaste var att jag verkligen fattade att han inte egentligen skulle hoppa av vid min hållplats utan bara gick av, väntade in mig och sedan följde efter och försökte ta tag i mig och prata. sprang hela vägen hem desperat ringandes olivia. FY! ibland är jag lite tacksam över sommaren i paris då man lärde sig att hantera sånt här. se arg ut och högt och bestämt förklara att vi har absolut under INGA omständigheter känner varandra,  och lite se ut som att man skulle kunna go kickass på honom. glad att jag hade på mig mina dr. martens. hemma safe and sound i alla fall.

idag ska jag ta tag i mitt liv. fast nääääää! idag ska jag göra absolut precis det jag har lust med. klockan är halv elva och jag har inte rört mig ur sängen trots att jag vaknade åtta. skolan är klar för den här veckan och magasinet är nästan klart. och jag är klar med min del så nu ska jag bara njuuuuuta.  kanske bara vara lite duktig och duscha och diska. sedan ner på stan för sushilunch med pojkvän. happy happy!


just det. upplevde musikalisk identitetskris tidigt imorses och gjorde därför snabbt som attan en ny lista på spotify.
The Black Keys – Lonely Boy
Delilah – Go

//A


Lite strokes och kollektivtrafik på det

Idag gick jag enbart upp för att jag blev så chockad av att klockan ringde. I total förvirring, hade i sömnlimbo inbillat mig att det var lördag. När insikten om att det var onsdag slog mig ville jag döden döööö. För idag är en lång dag. Idag ska vi bli klara med massiva magasinet och kommer således sitta i skolan till uppskattningsvis 19.00. Visserligen ska det bli trevligt ikväll, kommer stanna en stund i götet för alfapet&vin. Men ändå; lååååång dag.

//A


töntiga (brudiga) grejer jag gillar att göra:



vara skamligt nöjd när jag fyller på den nyttiga müsliburken, och förnöjt tänka vilken bra, hälsosam människa jag är som äter müsli på mornarna. trots att jag precis före müslipåfyllningen avverkat en daimpåse.



inneha en badrumshylla som visar hur bananas jag går på dyra fina krämer som luktar diverse frukter, blommor och nötter. passionfrukt, kokkos, magnolia, papaya, citron, vanilj, mango - you name it - jag har det antagligen inkletat på kroppen. står ensam för ungefär 10 % av body shops totala årsinkomst.



ligga i mina pricka lakan, tända lyxiga doftljus och läsa sex and the city boken. som är ÖVERRASKANDE bra! inte alls chick-lit töntig, utan ganska smart, rolig och absolut läsvärd. läser den iofs på engelska, kan hända att den blir lite mer lame-o på svenska.

detta var min tisdagkväll so far. har varit i skolan hela dagen och utvecklat en klo till högerhand efter alldeles för mycket krampaktigt redigerande i indesign. sedan tränat lite och inväntar nu livan för myskväll! vi ska as usual kolla på new girl, den här gången med exotisk frukttallrik som tillbehör. man får väl lyxa till det lite! om hon bara kommer hem med mangon nån gång det lilla stycket.

//A

Igår & idag

Igår var det drinkar på Vinci och sedan en sväng till wisers. Björnbärsdrink och sedan magnodrink- måste ju testa, i tell you, Vinci har som godaste drinkarna! Trevlig kväll. Idag är det mysdag, och sedan bio ikväll!

//A


Ut

Lufta sig lite i boråsnatten med ett glas vin eller två


Frukostbild nr. 2

Guuuuud vad jag älskar helgfrukostar! Kan sitta och sörpla på kaffet i en evighet, titta ut på snöflingorna genom fönstret och bara dega.

Idag är det lördag och lördagar är bra dagar. Eller iofs var det en bra dag igår med. Hade myskväll med på spåret, massa god mat och marängsuisse!

Idag blir det en promenad ner till stan och kika lite på reorna, Boråsaffärerna sparar sina reor till vecka 1, väldigt praktiskt. Annars bara lööööördag!

//A


Morgon

Fint och krispigt väder ute idag. Promenadväder! Först ska jag äta min delikata frukost bestående av massa apelsiner ser det ut som. Plus en liten magkatarrsmedicin. Och kolla på nya modern family. Then is life goood.
//A


Workin workin

Hur jag kunde bli träning&hälsa-ansvarig för vårt magasin kommer alltid förbli ett mysterium. Men här sitter jag med helt egenskrivna träningsartiklar och redigerar löparskor. Men visst blir det lite snyggt ändå.

//A


onsdagsblä

idag var inte den bästa dagen. efter att ha kommit alldels försent till skolan, tänkte jag iallfall se fram emot lunchen. lunchen ja. vilket visade sig vara ingen lunch alls; hade tagit min påläggslåda innehållande skinka, istället för lådan med makaroner och falukorv. inte för att det var någon slags kulinarisk höjdpunkt. men ialla fall. så där stod jag på väg til micron med en hel låda skinka. oh. the.joy.

kom dessutom på varför jag har haft ont i magen sedan igår. absolut förträngt känslan av oförträngbar magkatarr. haft ont hela dagen igår och hela dagen idag och lär väl fortsätta ett tag till. oh.the.joy igen. 
 så efter insikten om magkatarr och ingen lunch var hungrig och trött och ledsen tjej. tur att fina emy satt vid datorn mitt emot och var peppig när jag var opeppig. "men tänk på body shop amanda! tänk på det"

 satt i alla fall och fixade med indesign tills jag inte stod ut mer och satte mig på bussen hem. hem till älsklingen. som slängde ner mig i sängen under en filt, tvingade mig äta novalucol och nu står i köket och lagar thaikyckling. världens bästa ♥

//A

Slow but steady

Är jag på väg till götet. Bara två timmar efter planerad tid. Var ju tydligen lite storm och lite kaos inatt, helt sjukt vad det blåste! Var nästan lite orolig att det skulle hända nåt med mina fönster. Att åka kollektivtrafik morgonen efter var tydligen inte det lättaste heller. Inställt inställt avspärrat. Men nuuuu är jag på väg iaf. Fast 100-bussen är fortfarande 20 min sen. oh the joy!

//A


gör ett ryck

svepte två koppar te på pojkväns inrådan, skrev som en dåre och nu går jag och tränar. ska bara överleva promenaden till friskis i STORMEN. blä för vädret. men ska hursomhaver ha mys med olivia ikväll. vi ska se krypa ner under tretton miljarder filtar och se massor av avsnitt av vår nya favvoserie "new girl" med zooey deschanel. hur bra som helst!



//A

papaya kokkosnöt

är det ytligt och konsumenthetsigt av mig att bli riktigt RIKTIGT glad i själen och tänka ooooh, det här är PRECIS vad jag behöver och faktiskt bli ja, lycklig av att få ett mejl med info om bodyshops VIPrea som börjar på torsdag? svar ja. but i don't caaaaaaaare! fy fasen vad här ska inhandlas bodybutter!

aah. det var dagens pick me up. annars är det ganska mycket storm här i borås. ganska grått och regnigt. jag försöker motivera mig själv på alla möjliga sätt att orka skriva och orka gå och träna. framförallt att orka gå upp apatidigt varje morgon och sätta mig på 100-bussen till göteborg. så då tänker jag lite på body shop. och massa andra bra saker såklart. men segt är det just nu.

//A

Peppen är döööööööd

Suck. Stora suckarnas dag idag. 2 januari och sitter redan i skolan och är opepp. Hade INGEN lust att lämna varma gosiga sängen imorses med tillhörande varm och gosig pojkvän för att kasta mig ut i kalla regniga världen med kollektivtrafik, obefintlig matlåda och starten för intensivt magasinsredigering. No sir no. Tog en promenad och köpte sushi till lunch. Lite bättre blev det. Men fortfarande lite ledsen över att allt mys är slut och förbi. Ska kompensationsmysa lite ikväll och imorgon blir det att go cold turkey; laga matlådor och ta sig till gymmet. Som jag längtar.

//A


RSS 2.0