sunday bloody sunday

 
igår hade vi det alldeles fantastiskt trevligt. först hemma hos johanna för lite mat och extremintag av vin, sedan vidare ut i regniga natten.
 
hamnade på xoy, beställde drinkar, dansade och inspekterade de nya fancy-pancy toaletterna. väldigt skumt att det fanns en person som verkade vara anställd enbart för att se över toaletterna. när jag i ett dramatiskt ögonblick inte hittade handpappret ute vid handfaten och muttrade, uppenbarligen högljutt, så kom det fram en kille och nickade mig i rätt rikting till andra sidan handfaten. inte bara en vanlig kille, nej nej,  för han hade namnskylt och logga på sig. ändå. weird att vara toalettuppassare.
 
 
här ska egentligen lisa vara med också men hon var den utmärkta fotografen. hade det väldigt fint med alla fina brudarna hela kvällen och halva natten. sedan kom min riddare i den vita fiaten och hämtade upp spillrorna av en blöt-ont-i-fötterna-trött-party-amanda på allegatan. snäll pojkvän.
 
 
och idag vaknade man liiite senare än vanligt. men lyckades uppbåda en helgfrukost ändå- amerikanska blåbärspannkakor. as usual.
 
 
 
en liten höstpromenad orkade vi ut på ända. fint med alla träd som börjar bli färgglada och höstiga! nu ska vi mysa sista helgtimmarna med hemmakvällgodis och hyrfilm!
 
//A
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0