fin helg



idag var hela familjen borta. pappan och jennie var på tomtesamtal och övriga syskon degade otillgängligt på annan plats. vilket gjorde att jag fick totalt ansvar för att hålla övriga vid liv. wille och zacken. och amandan. det gick vilt till. båda ansvarsobjekten är förfärligt rörliga nuförtiden och det är ett himla sjå med att hinna med. men vi överlevde alla tre. eller ja, vi somnade i en hög i soffan till pettson&findus julkalendern. och sov där tills resten av familjen kom hem.







fint att vara hemma. nästan lite som en saga med alla snöklädda granar, påtvingade tomteluvor och sprakande kakelugnar. hann mysa ner mig och komma in i hemmalugnet. ville inte alls åka till göteborg för att gå på sista föreläsningarna. men jag och syster spenderade ändock  precis två timmar i monsterjeepen på jävligt moddiga snövägar, för ja, så otroligt amitiösa är vi att vi hellre riskerar livet än att missa skolan. framme i götet nu. absolut inte värt.

inbillar mig att det låter så här när man kommer hem innan jul och allt är fantastiskt och underbart på alla sätt och vis: John Williams – The House - Instrumental

på tisdag fort som faaasen när skolan är slut och inte en minut senare tar vi jeepen hem igen! pappan är förresten som vanligt orolig när man kör i snöväder. så han följde lite virrigt med när vi skulle packa in oss i bilen (nya jeepen är typ tre meter hög och gör att det känns som alla andra bilar är myror när man kör) och som vanligt påpekade han hur man behärskar fyrhjulsdrift, bromsar, skrapning av vindrutetorkare. men sen suckade han belåtet, klappade på monsterbilen och sa " ja, här sitter ni ju bra i alla fall." och vinkade hej då.

VILL HEM!!

//A



Kommentarer
Postat av: severina

visste att du skulle gilla'n! :) myslåten. hej jul.

2010-12-21 @ 22:49:05
URL: http://severina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0