kokkos räddar dagen

orkar inte ens berätta om karatefyllan i lördags. aldrig mer rosévin. första och enda gången. trägårn som jag hade tänkt på och längtat till hela jävla veckan var jag väl på i ungefär en halvtimma. och det jag minns med skärpa är matildas gälla röst utanför toan, vaaaar är min syster? jaa, nu ser ajg hennes skor där ligger hon ju"  placerade sedan mig själv på den tidiga bussen hem. så. jävla.lyckat. men är ändå så sjukt imponerad av mig själv, kom ihåg alla fyra skorna, tappade ingenting, och stämplade busskortet alldeles fantastiskt redigt. CLASS. lyckades också komma hem med helt nya sår och blåmärken. har ett jävla jack i vänterhanden som aldrig vill sluta göra ont, och tre punktblåmärken på ena foten. amanda, du ska aldrig mer dricka rosévin.

spenderade gårdagen med att ligga i en liten ynklig hög och kände pappas ogillande blickar. ungefär som när man var 16. ush. åkte sen ett extremt försenat tåg, gick på bio med finaste brudarna i klassen och trängdes med övriga stans fula brudar på bion för sex and the city. hemma halv ett, trött som döden. sover några timmar, vill slakta väckarklockan när det ringer åtta, och jag ska upp och skriva artikel med deadline kl 10. blev mot alla odds i hela världen klar kvart i nio. då ringer severinan och meddelar att hon läst fel på schemat och att hon sitter i frölunda på jobbet och ska inte alls jobba, så nu är hon här för att stanna igen den lilla grisen..




så här olycklig blir severina när hon också stålmannensnabbt har rakat sina ben för fem minuter sen, och jag skriker neeeej gör det inte! men hon gjorde det. hon visste precis hur mina ben såg ut förra veckan. hon ville väl testa själv antar jag. i alla fall. det blev blodigt.









gick ner till stan och till NK av alla ställen. första och antagligen enda köpet jag kommer göra där i hela mitt liv. kände mig alldeles för smutisg för att få gå där inne bland alla blänkade expediter. inhandlade en extremt nödvändig superdyr hårgrej. den är tydligen bra mot naturen och innehåller bara nyttigt blablabla. det jag bryr mig om är att den får håret att lukta kokkos och sommar och gör mitt trassliga hår ännu trassligare. fast lite mer fäääschön med californiensurflockar.



lilla severinan sitter med sin veggolunch helt ensam mitt i stan.


och nu följer två bilder på hur det ser ut när man har varit bakis i två dygn, tror faktiskt inte mitt ansikte nånsin kommer återhämta sig, ringarna under ögonen har gjort sitt statement och vill straffa mig:










fan. får man inte se ut som en levande människa kan man ju i alla fall lukta gott. body shop jag älskar dig.
//A



crazy

asd

Hittade en bild på min och amandas grundposition från åldern 13 vs 15. Såhär sitter vi ju fan jämt, på exakt samma platser . On top of the world, go life osv osv.

Fruktansvärt uttråkad och rastlös. Funderar på att ta min lilla jeep på en roadtrip efter jobbet på fredag. Om den gud i himmelen går igenom besiktningen.

i remember when i lost my mind. Who do you think you are? Haha - bless your soul. Do you think you are in control? I think you are crazy.

/ M

I got fluids in my brain. fuckin up with strangers in strange towns



















DET ÄR LÖRDAG IGEN.


majsanmu behöver äta

... stod det när det plingade till i min iphone för två minuter sen. exakt två minuter senare, efter många konstiga tankegångar om vem faan majsanmu är, och varför hon skickar sms till mig, och hur har jag lagt till ett sånt namn i min telefonbok, slog det mig. majsanmu är ju min bregottkalv.

i ett svagt ögonblick igårkväll lade jag till en app till iphonen med en söt liten kossa på från bregott, dock utan aning om vad den innebar. så igår fick jag en egen kalv, döpte den till majsanmu, och sedan styrde den sjävgående mot  ett träd där den skulle sova för natten. tittade fascinerat på en stund men tröttnade sen.och glömde bort stackars majsanmu. men inte länge till. nu behöver hon äta-och påminner mig via sms.  tydligen är det nån slags tamagotchi jag införskaffat mig. fast en ko. stackars majsanmu kommer nog gå mot en säker död  befarar jag.




//A

need some energy ey?

yes i do. då är det back to basics som gäller:

Mando Diao – Bring 'Em In
The Hives – Try It Again
Sahara Hotnights – Alright Alright (Here's My Fist Where's The Fight ?)


flax flax








PLAY IT FOR ME

flaxar idag runt i lägenheten i en svart långklänning och känner mig svår. fan. jag fattar ju ingenting.

The Temper Trap – Sweet Disposition
Johnossi – What's the Point
Teddybears STHLM – Yours To Keep

//A

Ain't no rest for the wicked.

Dagen känns SÅHÄR:




dsf

Och då låtsas jag att jag är i AFRIKA.

asd

FAST sedan kollar man sig i spegeln och inser att dagen är SÅHÄR


sdv

Och då får jag lust att göra SÅHÄR.

Och lyssna på DETHÄR: LCD Soundsystem – Home - särskilt 1.40 och framåt.

och säga DETHÄR:

Just do it right
Make it perfect and real
Because it's everything
No everything was never the deal

This is the trick, forget a terrible year
That we can break the laws
Until it gets weird

And this is what you waited for
But under lights, we're all unsure
What would make you feel better?

Forget your past
This is your last chance now
And we can break the rules
Like nothing will last

you're afraid of what you need, kidnap me and make it real.


( and im GONNA. ska bara jobba i hundra år och rota fram lite sushi först. )

M





luft.



fönstren i sovrummet har varit totaltigenbommade sen i höstas då målarna kletade på hundra lager färg, och såg till att det absolut inte gick att öppna igen. jag har lidit i ett halvår. kan inte kan inte kan inte sova om det inte blåser in kall frisk luft på mig. är skadad sedan jag var liten har jag fått reda på. kära mor och far ställde tydligen alltid min barnvagn utomhus annars sov jag inte. hatar att sova i varma kvava rum. går ej. men nu är det slut på lidandet. fönstret bändes upp med kraft och nu minsann ligger jag och myser i sängen med öppna fönster och det blåser in så att håret bara flyger runt mig, lyssnar på the kooks i min finfina lilla ipal och läser böcker. visserligen två tjocka kurslitteraturböcker som ska vara klara tills imorgon, men ändå. så länge fönstret är öppet så är jag lugn.

The Kooks – Seaside


//A

öööööööööööööööööh

igår gick en förfärlig dag till en bra dag. regnet blev till sol, grävet som man slitit med i två månader blev inlämnat två timmar före deadline, tentaresultaten kom upp och klassen boktsavligt talat sprang trapporna upp oroligt mumlandes olika mantran, hoppas det blir godkäääänt; godkänd blev jag minsann. trots att jag hade struntat i upphovsrätten.

så vi gick och drack öl för att fira istället. började vid fyra och slutade många timmar senare. faan dåtidsamanda!...nu är jag ju bara trött och lite lätt illamående. men måste till skolan ändå. världens finaste väder och jag ska sitta i en instängd datasal all day long. ska bli otroligt roligt. tar med min iphonis, tre liter vatten och en alvedon så kanske det går bra.

//A

wille vs. igelkott




JAG VILL HA EN!! jämför man med wille så hårar nog inte den här ner lika mycket. tror inte heller att den kommer ge familjen hjärtattacker p.g.a helt fel nedärvda vaktinsinkter, vilket resulterar i nattraider där wille tror han hör en livsfarlig inbrottstjuv, oftast är det en skata eller ingenting över huvudtaget,  sprätter upp som en jävla gasell i jakttider, när man ligger som bäst och sover och ens sista tanke var att ja men hunden är ju ganska mysig ibland när han värmer mina fötter, väcker alla inom tre kilometers radie genom att  cujoskälla hela vägen ner för trappan och upp på bänken på verandan för att sedan sitta där och vakta i en timma. det tror jag inte att den här igelkotten hade gjort. hade jag haft en hade jag döpt honom till albert och låtit wille suttit och vakta honom istället.







åh albert, bli min!

//A


Mississippi kan vänta

här följer en bildserie på hur det ser ut när man lever över sina tillgångar:

(alla foton är fina severinans, som till skillnad från en annan faktiskt har en RIKTIG kamera att fota med, och inte en iphone-app..)

















parker, dag 2.


































photobooth





dag två med alldeles så-man-inte-tror-det-är-sant-väder-och-nu-är-det-nog-bäst-att-passa-på-att-suga-i -sig-all-sol-innan-det-blir-som-vanligt-tråkigt-tisdagsväder-med-tråkregn-och-isvind. så vi tar en sväng till på stan och jag kommer inte kunna hålla mig, utan köpa de där skorna jag la undan igår och en ny sommarklänning. jag tänker såhär: visar sig vädret från sin bästa sida vore det ju förfärligt av mig att inte göra det samma.

sen blir det pastasallad och parkhäng hela långa dan! sedan kommer väl syster åka hem på kvällen och ha söndagsångest. lämnar mig och severinan kvar i ett hav av använda sotiga tops och godispapper. hon kom, hon såg, hon stökade ner. har f.ö. ett alldeles vansinnigt behov av att rensa ur allt ur min lägenhet och möblera om. inget bra kan komma ur det här. förra gången slutade det med att jag skruvade isär min säng och slängde ut den, samt försökte upprätta något slags återvinningsprojkekt som slutade med kaos.. jag blir helt uppskruvad i nåt slags göraomtänk. men det blir aldrig bättre. spännande.

//A

chick lit.


IGÅR


vi hade som sagt inte råd med öl. men nu är skafferiet städat och rensat iaf. alltid nåt positivt.




matilda inredde som vanligt sitt stökhörn på två sekunder när hon vällde in. alltid alltid alltid belägrar hon mitt kökshörn och gör det alldeles omöjligt att använda när man behöver bänken för livsviktiga uppgifter som att göra kaffe.



like she gives a rats ass..





sedan gick det vilt till.



vi vaknade morgonen efter, svettiga och  inklämda i sängen, matilda med ett vrål av rädsla för att våga kolla sitt bankkonto. det visade sig att drinkarna kostade 170 kronor. styck. aj. 



gick ner till stan istället för att blidka våra redan tomma shoppingsjälar. lyckades hinna med den sista spårvagnen innan hela jävla stan invaderades av joggare. gud i himlen, varför vill man utsätta sig för nåt sånt, för med tanke på hur många amulanser som åkte i skyttetrafik så måste ju minst hälften dött av ansträngning. sommarvärmen ledde osökt till ett absolut behov att smörja in sig med diverse kokkos och jordgubbskrämer så det blev body shop. kokkosdoft på varm hud är sommar.


sushimania. det här måste få ett stopp snart, it's loco hur mycket sushi det går åt.


vasaparken. på nätterna kan man råka bli våldtagen där, men det förtränger man gärna på dagarna när man ligger och äter jordgubbar på en filt i gräset.




severina läser twilight utan att skämmas minsann!







fin dag. älskar att det är sommar i göteborg. det kan gärna vara det hela året.
fick cravings efter något smutsigt engelskt, så nu ligger vi i sängen och ska kolla på snatch. matilda och jag har lärt oss dialogerna utantill och brukar ha vår egen verson av filmen på repeat livet igenom, men det får lilla severinan stå ut med ikväll!

//A

we want you!











vilt dansande och har man inte råd att köpa öl får man blanda på slattar fårn skafferiet. glögg, martini och mintchokladbailys. kan ju inte gå fel, för nu drar vi till sticky och dansar tills solen går upp igen. om vi inte blir utkastade. cross your fingers


tre minuter senare..

...ringer syster från en bil i rörelse och meddelar att hon har öppnat första ölen, och att det nu fan är dags att öppna martiniflaskan som jag gömde i skafferiet förra gången vi festade i göteborg.  jag bävar.

we sweat blood



MÅSTE, MÅSTE MÅSTE sluta basera viktiga beslut på vad magic eightball har att säga om saken i fråga. situationen är ohållbar. särsklit när matilda ringer och ber mig fråga saker till den över telefonen. eller ställer hundra frågor på fbchatten. stört beteende. särskilt eftersom den är upptagen av mig när hon vill tvinga mig fråga det lilla oraklet. men alternativet, att göra som annat folk och tänka förnuftigt och gå igenom logiken känner jag inte funkar riktigt som det ska. alltid när ajg gett mig faaan på att jag gjort det mest logiskt lämpningsbara blir det KAOS  och KATASTROF!
kanske ska hålla mig till min magic eightball.
hade en svidande diskussion med matilda på chatten, då vi försökte fundera ut hur i hela friden kvällen kommer sluta. tretton ton rå beslutsångest, mebfrågor, och låt oss kalla det logiskt, funderande. plötsligt slutade hon svara. kan bara anta att det är för att hon sitter i bilen på väg till göteborg vid det här laget.

är det så, antar jag vidare att kvällen kommer sluta i kaos. (Danko Jones – I Love Living In The City) jag har inga pengar, soffan är upptagen, sticky fingers har bara sömning småbandskväll så gud vet var vi kommer hamna, det åskar i stan, är toalt uttröttad pga sömnbrist och heavvy workload, och mina ben är sönder. jag fick paniken imorses och skulle stålmannensnabbt raka benen tio minuter innan skolan. det gick inte väl. det såg ut som en mordplats i badrummet. kanske borde gå och städa annars kräks väl severina när hon kommer hem. summasummarum; tretton blodiga emocuts jämt fördelade över benen. jag är rena rama gilettereklamen.





IGÅR






just det ja, igår var jag quinnan hela dagen och gjorde soppa och pannkakor. tänkte att det var bäst att göra något präkigt och husmanskostaktigt efter veckor av sushitakeaway och nudlar.

//A

Psychotic girl - I won't get lost in your world.

We love fridays - aight. Fantastiska sådana då man finner sig vara inne på sin tredje timme läsandes citat till exakt samma låt på repeat . Hämtar mig dock fortfarande från chocken av att bli trakasserad av en loco råtta hela natten. Wille lämnade genast en snyftande hysterisk mig utan att ge så mycket som en blick över axeln. Bara för att han också är hårig.
Funnit ett nytt favoritband som jag har knarkat ungefär 24 / 7 sedan tisdags. Kinda. Skräms lite av hur stört mkt jag svävar bort till allt som mer eller mindre börjar likna smutsig blues rörandes galna kvinnor och alkoholiserade män.
The black Keys.

sdf

dsf
Sitter även med en ohanterbar beslutsångest rörande ett besök i gbg över natten ( dansa till fem på en båt ) eller stanna i det förjävligt underbara Tranemo - dock med direkt belöning då mina sista cash fortfarande är mina sista cash. Och inte - ens det - vilket indirekt den underbara planen att dra till Gbg kommer leda till.
Härefter kommer alltså det alltid , dagligen återkommande avvägningen med vilken jag och min syster slåss alldeles för mkt med : Rolig eller förnuftig?

dsf
Förresten . Jag kommer nog alltid :
1. Ta det personligt när folk kör om mig
2. Låtsas att jag är en otroligt känslomässigt cool person fast jag dagligen får diverse raseriutbrott och utbrott över diverse dagligen.
3. Besvära min stackars , fast man inte skulle tro det på första kontrollen - betydligt säkrare känslomässiga syster med dessa diverse neurotiska funderingar och hysteri under nätterna.
4. Ha svårt för att berätta för nån att jag tycker om dem - såvida objektet i fråga inte har fyra ben , päls och luktar päck. ( wille )
5. Vara den stökigaste personen du känner.
6. Kanske uppfattas lite kall av människor . Eller så är det ni som är mongos.
7. Inte finna engagemang över egentligen någonting förutom att leta musik på internet och önska det var lördag.Detta i sin tur leder indirekt till att jag lär finna mitt kall om ungefär 15 år. Om jag har tur
Nu har jag rannsakat mig nog för i år. vart är mitt vin
/ M

Does anybody remember laughter?





"i always tell my girls never to take it seriously. if you never take it seriously you never get hurt. if you never get hurt you always have fun. and if you ever get lonely, just go to the record store and visit your friends. " -Penny Lane

severinas tankar del 1.




saker som severina ogenomtänkt hasplar ur sig, av någon anledning oftast på svidande svengelska, och sedan blir motton:

life is too short to be ugly! kvittrar hon elakt när vi pratar om fula människor under sminksessionen imorses i badrummet.

chubby and happy! and lööööving it
, fortsätter hon när vi retar oss på bikinireklam när vi sitter framför tvn och äter tre kilo pannkakor med grädde och sylt. och med vetskapen om att vi timmen innan köpt ostbågar, chips, lösgodis och choklad. eftersom vi inte visste om man skulle bli sugen på sött eller salt helgarderar man sig självklart. och då vill man ju inte se vältränade oljiga bikinibrudar anser severinan som tycker att det är synd och skam att modellerna självdör efter 25-års åldern då de inser att de varken har utbildning eller är på framsidan av elle längre. verkligen synd om dem tycker hon. verkligen. så då skrattar hon rått åt deras framtidsutsikter och hugger en pannkaka till.

nu är det matkoma i soffan som gäller. stackars severinan stapplar hem sent på dagarna efter att ha jobbat hårt, hårt i nya affären och då måste man ju trycka i henne lite mat. väldigt trevligt med en liten husgäst. sitter och dricker kaffe på mornarna, blir sorgsna tillsammans när vi tänker på hur extremt lite pengar vi har, kollar på dålig tv och äter massa onyttigheter. helgen blir nog ungefär så, skulle jag gissa på. har inte ens råd med tågbiljett hem, tråktråktråk.
men mys med severinan iaf <3

//A








and you could have it.



AWESOME DAG 1
nu försvinner jag  in i sommarkvällen! rött vin och röda skor. it is a win win.

Metric – Help I'm Alive


//A

I am a perfect mess - I have no regrets.

Jag har en oerhört brudig dag idag. Brud hela dagen så att säga. Sitter och rakar benen i återigen alldeles för fina underkläder för att bäras när man går och drygar hemma, smörjer in mig med diverse nötluktande krämer och lyssnar på dethär: The Velvet Underground – After Hours och Sahara hotnights. Utan att skämmas alls!
Kan till och med tillägga att jag har en klubba i munnen med hallon/jordgubbssmak . PUT THAT IN YE PIPE AND SMOKE IT. Ibland är det ju lite roligare att bara vara.. brud.
Tror jag måste sätta mig och kolla på pineapple express innan jag drar till jobbet.

sdf
/ M

SCARS.2.0.


gissa syster & kroppsdel. den ni!

STAND UP YOU MAY NOT BE EXCUSED. YOU NEVER TRY SO YOU NEVER LOSE

slut på gnället. jag har tagit igen min sömn, och är inte längre en halvt deprimerad blek kopia av ett fax av en amanda.
dessutom passar det inte min personlighet att vara tråkig, trött och deppad som ett regnmoln. så nu återgår jag till att vara AWESOME och alldeles fantastisk igen. cause i have a killer spine.



Sahara Hotnights – Nerves

sommarregn

det är så bitterljuvt på något sätt. alla dofterna. på väg hem från skolan så doftar det syrener som precis vågat slå ut. det doftar skolavslutning och fina nya vita kläder som man köpte, och absolut inte fick använda innan sista skoldagen.

hundra meter längre bort finns det en grönsaksaffär som har alla sina små lådor uppstyltade utanför affären så att alla tanter kan gå förbi, klämma lite på en tomat och rynka på näsan ifall den stackars tomaten inte skulle hålla måttet. där doftar det jordgubbar och melon. och det doftar kullersten i paris där man spatserar i sommarklänning och sandlaler  på marknadsgator, och man  känner blickarna från franska byggarbetare och tänker att det gör inte så mycket.

sedan doftar det nyklippt gräs. det doftar grönt, vått och skrubbde knän. dessutom vibrerar luften av åska idag, och det är sådär kvavt att man känner regnet i hela kroppen.

det är en doft jag har kvar. sommarregn på asfalt. jag längtar.

//A

A LOST LITTLE WRECK UP ALL NIGHT


insomnia natt nr.4

kommer dö stora sömnlöshetsdöden,
titta på californiacion,
och låta mina blommor vissna.
det är ungefär på den destruktiva skalan jag håller mig.

är det en omedveten haiku tro? jag orkar inte räkna stavelserna...

//A

lördag.





HAHAHA. här försökte den lilla mingelfotografen att få oss,  för att citera:  "ja men gör nåt vampyraktigt nu då, ni har ju den stilen" det kunde han ju tro.

jag ville ju bara sova.

T to the R to the Ä to the G to the Å to the R to the N.
blir det ikväll ifall universum tycker det. ska visserligen till mycket från universums sida:
1. jag slutar halv tio på jobbet. behöver inte ens förklara problematiken när bussen går halv åtta.
2. jag la mina sista hundralappar på en giraffring. suck on that nutidsamanda
3. jag har haft en insomnianatt. fy faaan vad jag inte sov på hela natten. jag låg vaken tills fåglarna började kvittra och det blev ljust ute. vilket resulterade i ren och skär desperation. vilket inte hjälpte så mycket. så en stabil nattsömn på ca två och en halv timma.
4. jag ska jobba imorgon.

nähä. för att göra morgonen bara liiiite trevligare ska jag nu bege mig till jobbet. på cykel. i ösregn. det är inte ens nån idé att försöka sminka över mitt sömnlöshetsansikte.  barnen kommer bli rädda och springa skrikandes därifrån. sånt får man ta.

//A

en giraff på min hand!




ibland måste man lägga löjligt stora summor på löjligt konstiga grejer. men i alla fall. nu har jag en liten giraff på fingret och en liten minihatt, som jag absolut inte har en aning om när /var/hur man ska ha den. men det kommer man väl på. i värsta fall får jag anordna ett hattpartaj! jag känner att jag är bra på att fördela mina tillgångar.
//A

del 2. sushi & inflytt



















så. ordningen är återställd i universum, internet fungerar igen,  och suhin är uppäten. precis som bakpotatisen kommer vara om en halvtimma. idag ägnar vi nämligen dagen åt att äta. i form av välkomstfiiiiiiinmiddag, har vi gjort bakpotatis och en herrans massa tillbehör för i jennies ära. hon äter bara salt nuförtiden så vi skippade efterrätten och stekte tre paket bacon istället.

alltså ikväll är det äta äta äta som gäller. för att sedan lägga sig i soffan och må illa och lyssna på spotify resten av kvällen. och tänka på att jag verkligen INTE INTE INTE vill jobba hela helgen. underhåll mig. please?

//A

sushi & inflytt

idag när jag duschade blev jag attackerad av en monsterspindel från amazonas. fy faaaan. ser ni käftarna?

snart på väg till borås för sushi med syster. gud, the cravings! sen kanske lite lite lite shopping också.



idag flyttar jennie in! hurra hurra!!!




ätandes sitt lilla gravid-mål. som en hobbit ungefär elva gånger om dagen <3

//

le love








-


en hopplös dag idag btw.

jag är trasslig. MEN TRASSLA UT MIG DÅ! om nån kan och vill.
för jag gör som jag  alltid gör blir när det är för mycket.  lägger mig i en hög på golvet och gör ingenting. hej apati.
gode gud, så länge jag inte börjar lyssna på death cab och annat sorgligt kanske jag klarar mig över helgen. /a

yeah we're stubborn and melodramatic.

BREAKDOWN. eller nåt.

Taking Back Sunday – My Blue Heaven


//A

wild world.

Cause i have a killer spine, yes yes i have a killer spine , hooray thank god.
Cause yes i have a killer spine and i don´t share it.
So with my killer spine, i will deal with it like everything else.
Babe, i have a killer spine.
And i bet that i will find someone with a spine just as hard to run with
/ M
ewr

well.

jaja. jag har en tvivelaktig låt på min top trackslita på spotify. något som inte passar ihop med the xx och arctic monkeys. MEN STÄM MIG DÅDÅ, jag gillar onerepublics all the right moves...JAG VET. men den är bra. och bevisligen har jag lyssnat en del på den eftersom den ligger två..


gjorde tv-debut idag. tur att det inte visades när jag trillade, bokstavligen trillade, det var höga tröskar i den där studion, över en deckarförfattare som fnissade lite och sedan gav mig sitt kort. lovade att läsa hans böcker.

//A

hide and seek

jaha. om man inte orkar lyssna på hela låten, vilket jag inte gjorde de första femtontusen gångerna matilda försökte tvinga mig, vilket inte säger att jag minsann inte kan ändra mig för nu älskar jag hela låten, kan man spola fram till 2.50 in i låten och förundras. och kanske koppla till en annan låt som spelas nonstop på radion. nämen vilket sammanträffande! hoppas imogen heap får äckligt mycket pengar för det där...miljöförstöring vs.otrogna sluskar.

Imogen Heap – Hide And Seek
jämför med...
Jason Derulo – Whatcha Say

//A

för dem som gillar sånt:

ser att frihamnen tänker vara strängt upptagen under två veckor i juni. trevligt.




Artister







Artister







Klara artister




//A

SCARS.



I'LL SHOW YOU MINE IF YOU SHOW ME YOURS FIRST
LET'S COMPARE SCARS, I'LL TELL YOU WHOSE IS WORSE.

en miljon på att det är mina.



//A

Lite konstigt, lite roligt. Där står jag och fryser i en fake dusch.

sdgf
dsf

nu tar jag min syster härifrån!

nähä. på onsdag kidnappar jag min stackars tillknycklade syster och rymmer till stugan. bara havet och muminböckerna. inget annat.  yeah, we're going down




lillstrumpan, snart är du i göteborg. du kommer bli en sån där precis lagom besvärlig och melankolisk andralånggatanflicka med hjärtat av på mitten. som får alla pojkar att vrida sig i krumelurer och låta dom förundras över dig.  sushi me alldeles för ofta,  och dans på sticky tills dina fötter trillar av. mixtra med dina halsband och ha på dig precis lagom underliga saker som ingen annan hade kunnat bära upp, men som på dig ser ut att komma direkt från barerna i new york.  och oj, vad du kommer trivas.


You'd be on your way to better things
It's not about your make-up
Or how you try to shape up
To these tiresome paper dreams
Paper dreams, honey

So now you pour your heart out
Your telling me you're far out
You're not about to lie down for your cause
Well uh oh, oh I love her because she moves in her own way
The Kooks – She Moves In Her Own Way

//Storasyster

Well you must be a girl with shoes like that, she said you know me well










blir så väldigt tackasam varje gång jag kikar ut genom sovrumsfönsret, för att mitt lägenhetshus minsann inte ser ut som mina grannars fula 60-tals funktionella betongbyggen. mitt hus är finast i stan och äldst i kvarteret! visserligen inte så funktionellt, alltid går det sönder något och trappstegen är inte lika höga vilket gör att jag alltid trillar på ett av dem. hjärnan har inte fattat det än.men ändå.


har minsann plockat upp gitarren igen. den har fått samla damm ett tag, men nu svider fingrarna igen. precis som det ska göra. mkt foo fighters, mkt the xx. ganska så fin söndag. vaknade som jag alltid gjort när jag varit ute, med ett ryck och tänkte "AVTAGGA alla bilder från igår!". blev lite lätt illamående av den plötsliga rörelsen och sjönk ner i sängen igen. degade ett tag hos marie och lisa, åt det enda jag kunde få i mig (frukstallad) och tittade på när de åt pizza,  och kollade på offside av alla filmer. för att återställa balansen i universum snodde jag med mig almost famous från maries bokhylla. var sorgligt länge sedan jag såg den, har den bara på vhs, vilket säkert säger en hel del. det är ju faktiskt bästa filmen all times. till och med bättre än lock stock. och har kollat på den så många gånger att jag kan replikerna utantill, men det gör inget för den är så fantastiskt bra!

har annars legat i sängen mestadels av dagen, väldigt trevligt faktiskt. lyssnat på spotify. ätit nonstop. läst elle. lyssnat lite till på spotify. mycket att göra, mycket att lyssna på...nice nice nice



BILDER FRÅN IGÅR. mest för att väga upp de hemska korten som ligger på facebook där jag och lisa framstår som två renodlade alkoholister på bussen. inte bra. jag förvarade ju bara den hemska påsen i min väska. jag dricker ju inte ens vitt vin! känner att jag måste försvara mig här. fruktansvärt.



















haha. maries handfat. började reflektera något oerhört när jag jämförde hur mitt handfat ser ut. kommer nog aldrig kunna ha det så rent och fint. mitt handfat är fullproppat med grejer vilket alltid resulterar i att när jag är morgontrött eller lite lagom salongsberusad, river ner allt med en oaktsam handviftning. värt.


jaha. en mycket nöjd lisa. här har vi precis blivit utkastade. fick charma den sure vakten för att få tillåtelse att springa till garderoben för att hämta jackor.  elaka människor! kasta ut folk utan ytterkläder i obekväma skor. bytte genast till converse och drog med mig lisa till macdonalds för lite pommes. det absorberar alkoholen. inbillar jag mig.



kära nån.

nu återgår jag till att undersöka spotify :)

aah, förresten spelades chelsea dagger på sticky igår. var lyriskt glad i 3.33 minuter.

//A

orka

En misa har jag varit i alla mina dar,
miserabel var min mamma, misären var min far.
En misa har jag varit och en misa vill jag bli;
det är så skönt att sjunka i mild melankoli.

Och om jag vore vacker och min näsa underbar,
beundrad utav alla och dyrkad av envar,
så skulle kanske någon, som vore stor och rik
tillsända mig en ros i cellofan från en butik.

Men allting har en ända och lyckan flyr sin kos;
det finns för många taggar på varje liten ros.
Jag går i månens skimmer invid den svarta älv
och plockar anemoner - och tänker på mig själv.

 

Tove Jansson

 

/ M


OMG



IT'S ALIVE!

jag inte  ed ord beskriva hur fantastiskt det är att få vara ledig på en söndag som NORMALA människor och ligga i sängen tills nu och vältra sig i huvudvärk och ostbågar,  som ajg var tvugnen att ha med mig i sängen imorses när jag kom hem. vaknade i en obehaglig doft, täckt av smulor. I'M HIGH CLASS ALL THE WAY, BABY

oerhört plågsamt detaljerad redogörelse av gårdagen kommer snart. måste bara se att lisa lever först. damen i fråga som fick oss utslängda. lisa är en riktig liten rebell när hon vill. jag har aldrig varit mer stolt.
//A

turn the streets into your catwalk

känner mig ond idag. tänker gå ut ikväll och vara elak mot människor och skratta åt dem. sedan häva i mig tre tequila på raken och dansa till klockan fyra. svarar jag inte har min telefon gps. ifall jag försvinner. men jag kanske svarar.

Danko Jones – I Love Living In The City




fix up, look sharp



idag regnar det i göteborg. jag ägnar dagen åt återvinning av trehundra kilo papper, rensa min garderob och att stirra ut genom fönstret. är skönt att vara ensam. ikväll blir det dans och drinkar med massor av brudar. om jag hittar peppen igen. kanske kommer sitta här och stirra istället. jag vet inte. jag och severina kom fram till att det var min enda dåliga egenskap. (fast jag vet att hon kom på fler som hon inte vågade säga! ) att alltid göra som man känner för i magen fast hjärnan säger en helt annan sak. saker man borde är inte alltid saker man vill. oftast gör jag som jag vill. och därför slutar det ibland med att jag bara sitter och stirrar ut genom ett fönster fast jag borde ta på mig skorna och gå ut. men ute regnar det...

//a

come clarity


nothing but a heartache every day

//A

mmmm what did you say?

Sitter helt förstörd över insikten att Imogen Heaps fina låt Hide and seek handlar om miljöförstöring. Trodde att den handlade om någon elak röv till man, som alla de bra låtarna gör?
/ M

PLEASURE SONGS & LOVE SONGS FOR FREAKS...

...är något man kan få, om man bara uppdaterar sin spotify!

smakprov:

Foo Fighters – Stranger Things Have Happened


Peter Bjorn And John – I Want You!

The xx – Heart Skipped A Beat

Studio 99 – Sing




//a

mary, mary


lunch i solen med klasskamrater. matlådor i långa rader. i min fanns bara en fjärdedels kycklingfilé och två matskedar ris, eftersom jag blev så vansinnigt hungrig när jag kom hem igår efter konserten. shame att knapra på sin matlåda! så nu har jag varit hungrig hela dagen istället. mycket bättre verkligen.




blev även anställd av marie som kritiker och allmänt dömande personvetare. hon ska hyra ut sin lägenhet över sommaren, och behövde någon som var elak, kritisk och dömande att ifrågasätta alla potentiella hyresgäster. jag gjorde mitt jobb med bravur. den första killen var en pundare som hade svårt att hålla fingrara i styr och inte kunde sluta prata om sin lägenhet på 128 kvadrat i barcelona. men stanna där då! idiot. bort med honom.



så vi gick och åt glass istället. söta marie i söta solisar.





ska btw ut i helgen med mary. lisen-fisen kommer också upp och förärar göteborg med ett besök. gissar på egg and milk som allmän födobas, och sticky fingers på kvällen. och däremellan lite skolarbete. GREAT!




det här kanske jag och matilda kan dela på? med tanke på att ingen av oss har jobb före eller efter paris. lika bra att börja den karriären medan man ändå är i paris kanske. har hört att moulinrouge är en finfin arbetsgivare.

//a

Heart skipped a beat.

sd
Hälften på högskoleprovet! BOOOOOOOOOOM!!

severina..

...fick såklart monkijobbet här i stan. fast det visste jag ju redan. hon är ju faktiskt fantastisk.  så nu kommer fisgrisen hit redan i maj! så kan hon sova på min soffa tills hon hittar egen lägenhet i höst och vi kan äta sushi varje dag!


paris s'enflemme toute la nuit


"det är inga kontigheter, det är väldigt enkla formler det här" säger vår nye doktorand som föreläser om statistik, falska siffror i oppinionsundersökningar och om något som heter felmarginaler och konfidensintervall. och tar för givet att jag kommer ihåg att man kan blanda in bokstäver i matte. det var länge sedan jag kände mig så korkad.

jag hoppade inte av matte c i vredesmod, för att senare satsa på en, vad jag trodde,  en extremt mattefri utbildning där man är så nöjd och glad över formlernas uteblivande, för att sedan få det slängas i ansiktet på en när man är som minst förberedd. men nähä. där satt jag med min ynkliga kaffekopp och pennan som bläcket tog slut i efter förtvivlat idogt nedklottrande av formler jag inte förstår. fyra papper fulla. vilket slöseri på bläck.

"allt det här anpassas egentligen efter något vi kallar den allmäna sannoklihetsläran" säger han vidare förnöjt. men jag vet vid det här laget att räkna med sannolikhetsläran är inget annat än ett försök till förträngade av kharma. så det kan ju matematikerna stoppa upp nånstans.


vad de tror att jag lär mig på lektionerna....



...fast egentligen gör jag mest sånt här.

kikade in på studenternas hus med emy, som ska intervjua peter från peter björn and john idag i studentradion. så himla ballt! hon skulle hämta lite micutrustning, jag  funderar allvarligt på att också börja på radion i höst när allt i livet lugnat sig lite. vi kan ha ett eget radioprogram som antagligen blir helt fantastiskt och döpa det efter oss själva.

och promenixade till tingsrätten och spanade lite efter potentiella brottsfall till min rättegångsartikel. blev återigen visiterad i detalj och nekad inträde först eftersom allt mitt BLING, som den snälle herren så hippt uttryckte det, störde metalldetektorerna. sedan hittade de vapen i min väska också. en matlåda med bestick i. farligt. började leta i fickorna efter en tia till skåpet där man får förvara sina farliga sticksiga vapen i under tiden man är på tingsrätten, men hittade ingen och förklarade för vakten att jag minsann var fattig student och inte hade sådana förmögenheter på mig. han sade att det var lugnt, och han hade hittat en tia i min plånbok när han hade gått igenom min väska.
kan härmed intyga att det svenska rättsystemet är extremt noggrant.

det är helt sjukt vad man har tillgång till i offentliga register på tingsrätten. alla förundersökningar med foto, förhör, personbilder, personutdrag, familjehistoria. praktiskt taget allt om alla .och vem som helst får vara med på alla rättegångar. utom de  sekretessbelagda. idag var det rättegång för ett fall som handlade om våldtäkt mot barn. när jag läser sådant får jag ont i magen. särskilt när man varit där några gånger och ser att det inte bara är en gång det handlar om. utan många fall. tänkte jag skulle sitta med på rättegången om killen som hade våldtagit flera tjejer i göteborg för någon månad sedan. hade råkat på honom på stan några gånger i höstas, otroligt obehaglig kille. men tänkte att man antagligen blir ganska knäckt i själen, så stannade hemma istället.

så nu väljer jag mellan grovt rattfylleri, skattebrott, snatteri eller grov stöld och narkotikasmuggling. vi får se.



promenderade hem och kände att det faktiskt har blivit vår i göteborg. träden är gröna och det är blommor överallt. och hittade lite paris mitt i göteborg också gömt i olika vinklar och vrår. väldigt trevligt.














varför hänger det ett par skor längst upp i trädet? ett par sprillans nya sneakers.





My heart is yearning, but Paris is burning, Paris is burning all night long
My heart is dreaming, but Paris is screaming, Paris is screaming all night long


//a

liky liky



saker jag tycker om:

  • grapefrukt. sjukt underskattad liten citrus. jag kan äta hundra.
  • the big bang theory. ja, jag vet att den typ är hatad och häcklad av alla, men jag ÄLSKAR DEN!!
  • min i-phone. dagen den går sönder dör jag.
  • när den enda personen som vaknar tidigare än jag på helgerna, går ner och gör kaffe på lördagarna så man vaknar av kaffedoften och får vakna i sin egen takt i vetskapen av att man har en hel lördag som väntar på en. tack pappas jennie <3
  • smutsiga blodiga män i uniform.
  • spotify
  • när man somnar i nybäddade, prassliga lakan som tagit en freaking evighet att få ordning på. från längst ner i smutstvätten, in i tvättmaskin som man måste boka två veckor i förväg, för att sedan tumlas och torkas och sträckas och vikas. ett sånt jäkla jobb. och absolut värt det.
  • alla mina klänningar som hänger på prydliga rader i garderoben. det enda stället i mitt liv som är organiserat. jag brukar ligga och tänka på vad jag skulle göra ifall det börjar brinna i lägenheten ibland. kommer oftast fram till att jag hivar in alla i en ikeakasse, spurtar mig genom lägenheten, fortsätter slänga ner saker som betyder något, iphonen, min hårddisk och mina skor. sedan kastar jag mig vrålandes genom ett fönster och hoppas att kassen dämpar fallet. jag är faktiskt bra i krissituationer.
  • willehunden
  • när jag har råd med mat och springer fortast möjligt till ica maxi och fyller kylskåpet till max. som en liten ekorre inför vintern ungefär. och köper alltid fiskbullar och knäckebröd så jag vet att jag har mat veckan före csn och inte behöver gnaga på stolsben eller äta dun för att det påminner ju lite om kyckling i alla fall.



saker jag inte tycker om:
  • brad pitt. förutom i fightclub och snatch.
  • mammor som skjuter sin überhippa barnvagn fort som fan rakt ut i gatan och förväntar sig att trafiken ska stanna och ta hänsyn, för herregud det sitter ju en bäbis där! har du en unge ska du väl  vara rädd om dyrgripen och inte putta ut den mitt i gatan framför bilar som kör i 120 km/h. fick jag lära mig iaf.
  • när caféterian i skolan envisas med att baka bullar varje dag när jag ska köpa kaffe, och det doftar nybakt och jag är i en försöka-hålla-sig-lite-nyttigare-än-stora-sockerkoma-veckan-förra-veckan.
  • telia. varför envisas de jävlarna med att plocka mig på stora summor varje månad?
  • när jag slaktar alla mina favoritlåtar genom att lyssna på dem på repeat trehundrafjorton gånger om dagen. hej då crystalised, young folks och grounds for divorce.
  • att jag faktiskt ibland tycker att det luktar gott när någon går förbi mig på gatan och röker. är skadad och associerar det med lördagsnätter. shame on me!
  • radiohead. jag förväntar mig att bli strypt av matilda nu.
  • willehunden
  • när jag jobbat som en gris och ändå inte får lön. tror tranemo kommun att den här unga damen är billig i drift kanske? nähä det kan jag tala om att jag inte är. tror de att sushin betalar sig sjävt kanske? vavava?
känner att saker jag inte tycker om har en tendens att bli mycket längre än saker jag faktiskt tycker om, så jag tror jag slutar här. man vill ju inte bli cynisk och bitter i förtid. trots att jag nog sedan länge uppfyllt normalkvoten.
//a

Love the sound of you, freak. sound of you, freak.

WAAZA. Idag vaknade jag tröttare än jag somnade. Satte mig ungefär 100 gånger upp käpprakt i sängen och trodde att jag hade nattpass på jobbet och att någon hade krypit upp i fotändan. Detta visade sig gång på gång att vara alldeles för hårigt för min yrvakna hypotes och hade namnet Wille. Men proceduren fortsatte tills jag lade mig i fotändan som nått annat sär. Tröttheten medförde att jag ramlade ner för en trappa ner i en källare utan att pausa i wild world som jag för tillfället sjöng på. Utan att kunna hejda mig själv fick även harley davidson - karln som hjälpte mig upp en  konsert. Det var mkt fint utan tvekan.
Sedan fick jag en abstinenskick efter Venice beach i bilen och höll på att fortsätta rat förbi infarten till jobbet. Sadly ledde vägen rakt fram endast till Gislaved, och dit vill väl inte en jävel. Inte heller jag. Det blev inget Venice Beach idag heller.
sdf

sdf
/ M

sour cherry


efter en katastrofal tenta tänkte jag gå hem och dö lite. jag blir så trött på mig själv. fan, alltid egentligen VET jag vad jag borde göra, men väljer av någon oförklarlig mcmurphyslagaktig anledning att alltid alltid alltid prioritera bort det. så även idag. jag vet ju att upphovsrätten var viktig så VARFÖR AMANDA DIN JÄKLA MUCKLA skrev du inte om den? för att jag tyckte att det var viktigare att skriva om etik. men nähä att man är en god människa skiter väl universum i. och tydligen den som utformade tentan också, eftersom min leende lärare vänligt förklarade att struntar man i upphovsrätten har man nog missförstått. pah. jag missförstår inget. jag kan allt. fast det sade jag ju inte till henne. kanske borde ha gjort det? hon kanske hade dånat av min fullkomlighet och gett mig ett vg i bara farten.

gick istället och fikade med severinan. som nu avslutat sin vistelse på min soffa. under tiden hon var här, har hon fått mina öron att blöda av alla michael jacksonlåtar hon vägrar sluta spela, och piper "han är sexigast i världen, och när jag är död ska vi kramas i himlen hela natten tillsammans". geez. dessutom har hon i vanlig ordning tvingat mig titta på massa animé, avsnitt efter avsnitt. men nu är soffan tom igen och jag återgår till att titta på pacific och lyssna på the strokes.

fick massa uppskattande blickar från diverse herrar på gatan när jag idag spatserade runt i min nya fina prickiga klänning. tänkte att jag kanske hade en bra hårdag och var lite extra blond och kände mig ganska nöjd med tillvaron. tills jag upptäckte att urringningen hade hamnat på sniskan och frigjorde mina finaste kroppsdelar. förstod då genaste att det inte var uppskattande blickar det handlade om, utan intensiva funderingar om hur-mycket-kostar-det-tjejen-blickar. praise the lord for wearing a bra today.























äcklig sallad.. som fastnade på axeln tydligen..













come to mama

//a

äsch då

http://severina.blogg.se/2010/may/eh-svar-pa-tal.html


jaja.

beroende av nya iphoneappen till kameran



när jag vaknade imorses och såg ut som en blandning mellan svintotrollet och lappfiluren plupp i håret, frågade jag severinan vad man skulle göra med håret idag då. severinan som hade vaknat ovanligt tidigt för att vara henne, kl 8, och inte frivilligt heller eftersom jag kanske mixade smoothisar lite högljutt, blängde på mig med morgontrötta ögon och sa:
- en inpackning skulle väl inte sitta fel kanske.

kaxigt...




tentaplugg med fina emy på bibblan. jag stod ut med upphovsrätten i tre timmar, sedan somnade jag i soffan och beslöt att det var dags att ge upp.


severina-fina satt och var nervös innan jobbintervjun och jag övningsintervjuade henne med tuffa frågor. hon klarade dem nästan.




kan fortfarande inte vara med på kort utan att göra nåt konstigt.











soffmys. orkade läsa fem sidor ungefär. jag förlitar mig helt på karisma, och kharma under tentan imorgon. keep you fingers crossed.

//a


U.R.A fever.

sdf

go ahead and have her, go ahead and leave her - you only ever had her when you were a fever,

sdf

Det regnar ju förfan.
"The world is wild and it is breaking my heart." It is shitty, but i am FUNKY.
/ M

I will be strong for you, I will belong to you, carry you, bleed for you, run for miles

Igår när vi satt på tåget och småsjöng med varsin iPodlur i örat kom Amandan på den eminenta idén att vi borde blogga- om varandra. På varandras bloggar. Fint tycker jag.

Det första jag vill skriva om är hurdan Amanda är. För det finns ingen som är som hon.
Jag vet inte hur många gånger hon har räddat mig. Senast igår när hon hjälpte mig med min deklaration. Det är inte alltid stora saker, men hon ställer alltid upp. 
Hon är ovanligt osjälvisk, vår Amanda. Dagen efter att jag hade låtit avliva min Vilmaödla var jag helt förstörd. Trots att hon själv hade väldigt mycket att tänka på kom hon hem till mig för att göra blåbärspannkakor.
Amanda är lojal som en hund (fast självständig som en katt).
Och hon är världens coolaste. Med personliga tatueringar, läskigt höga klackar och bästa musiksmaken är hon en inspiration för många (inklusive mig).


Jag tänker väldigt ofta tillbaka på våra fina små minnen. Det finns tusentals. Miljontals. Jag tänker på alla gånger hon och jag och Olivia har legat i Amandas säng och pratat. Oftast om pojkar med långa luggar. Eller om band som vi var förlorade i just då. (Och jag glömmer aldrig när hon och Olivia skulle lära mig att hångla!)
Jag tänker på när jag hade skadat mitt knä och preciiiis hade blivit av med mina kryckor. Amandaklump hängde sig på min rygg så jag ramlade på stengolvet (och självklart tog jag emot mig med just det skadade knät). Manda fick bära mig till skolsyster, som skakade på huvudet.
Jag tänker på när vi såg Almost Famous för första gången, på VHS. Eller när vi låg i Emelies husvagn och tittade på Moulin Rouge. Vi kunde varenda sång och replik utantill (Love is a many splendored thing, love lifts us up where we belong, all you need is love!)
Jag tänker på vår första festival: Hultsfred 2005. Vi levde på couscous och Varma Koppen och jag tänkte att får jag spendera mina somrar såhär så kommer jag alltid att vara lycklig.
Jag tänker på när hon snodde våra nycklar i högstadiet, och för att få tillbaka dem var vi tvungna att säga "All makt åt Amanda, vår befriare!"
Jag tänker på när vi satt på trappan till Konstnärsgalleriet och åt mjukglass. Utan att ha hörts innan var vi klädda exakt likadant. Röda klänningar med vita prickar, vita converse och halsband med ett hjärthänge.
Jag tänker på Hultsfred 2006. Jag var jätteledsen av en dum anledning och kunde inte sluta gråta. Men Amanda tog mig i handen, drog mig till Kaizers Orchestras spelning och fem minuter senare dansade jag utan en tanke på dumheter. För sådan är hon. Hon får mig att tänka på annat när jag är ledsen.

Det finns så himla mycket mer att säga om Amanda, men det får bli en annan gång. Nu ska vi ligga skavfötters i hennes soffa och äta chips.

Alavo, finaste.
/Severinan


Mys hemma hos mig 2006.


Arvikafestivalen 2008.

 


Världens bästa.


hipstamatic

la mig ute på altanen för att läsa upphovsrätt. och vaknade med ett ryck två timmar senare, stel i ryggen och med sönderbränd nästipp. score. ingen upphovsrätt här inte. tur för integriteten att jag är världens bästa på att ladda ner grejer. så slipper jag bara politiskt inkorrekt mot mig själv..











willejävel som rymmer tre sekunder efter att jag fotade honom. fick springa och vråla SITT FÖRIHELVETE men lyssnar han? nä. springer glatt ut på gatan. tur att han är söt.



en liten luftballong som svävar ovanför tågstationen i göteborg.



en mycket suddig liten luftballong ovanför severinas suddiga huvud.










matlagning veggostyle.


tydligen struntar jag i tentan. har en severina att underhålla och mata.

WILD WORLD BABY.

Amanda pep att hon såg framemot mitt bittra blogginlägg om passerad helg. Dock känns det som om jag har gått igenom allt ungefär hundra gånger i mitt huvud, och därmed indirekt känns helgen som en dålig historia som man råkar berätta för alldeles för många människor. Hursomhelst för att sammanfatta denna kukhelgen i fråga fick Matilda Petersson, mellanbarnet i den hysteriska familjen petersson ( den enda som inte heller ärvde vare sig något blont hår eller långa vinklar i sin kropp ) got bitchslaped by kharma. Vad jag nu hade gjort för att reta upp buddha eller vem som nu kom på skiten har jag inte riktigt kommit på än. Hursomhelst började kvällen fin fint med en fotning på dagen för svedbergs ( http://www.svedbergs.se/ )  och MASSIVT shoppande ( FUCK YOU MATILDA ropade systemet redan här och bombaderade mig med måste ha behov över varenda liten skitsak just för att jag säkerligen skulle tappa bort så mkt under kvällen eller helt enkelt göra åt så mkt pengar som möjligt eftersom det är roligare då när jag sedan får punga ut med 6000 för en ny phonis imorgon. Hursomhelst. PÅ NÅTT JÄVLA VÄNSTER så sket det rosa flimmret i det blå skåpet och NÅGON ( helvetesjävla fittmongo ) snodde min älskling ur min ficka. Rått och hänsynslöst. Väldigt horrormovie style tänkte jag och kastade förtvivlat pannan på Harrys träbord vid upptäckten. INTE MINA VÄNNER tar det slut där, utan efter att ha spenderat hela jävla kvällen med att blänga på diverse misstänka får jag ett känslomässigt dampsteg och lämnar krogen ifråga. utan min väska och mina shoppingpåsar , inte heller mitt smink var där jag lämnade det i garderoben längre. Med två par skor mindre och diverse tusenlappar lämnade jag tomhänt Harryskrogen och vinglade iväg på mina platåskor mot bussen. Inte ens albanerna ville slåss med en.
Morgonen efter vaknade jag och pep efter min pappa som genast började svära å ha sig. Inte såg jag ett piss heller eftersom ansiktet hade fått en ny fin form av drogad kines av all press och sidosynen var körd. Ja helvetesjävlar. Helgen fortsatte i ung samma spår och jag misstänker att jag idag råkade ut för något alldeles mastodont sjukt som jag bara kan viska till Wille om.
MEN! Jag har organiserat några spotifylistor hur som haver. De viktigaste kategorierna utöver Let us not be bored, som efter otaliga påpekningar från utomstående helt enkelt har blivit lite mastodon. Så jag skapade helt enkelt en lovelista, en fucklista och en regnlista. THERE.
sdfzxc
But i ain't bored.
M

my life is shit but i am funky

pluggar fortfarande inte.
VILL DÄREMOT UPPMANA ALLA SINA VÄNNER OCH BEKANTA ATT UPPDATERA SPOTIFY!!

bara att följa instruktionerna och importera alla sina facebookvänner. lätt som en plätt.
så fruktansvärt bra! och jag älskar att kolla vad folk lyssnar på. nästan som att få läsa ett lite hemligt dagboksinlägg. dessutom kan man skicka massa låtar och förslag till alla. sjukt smidigt. tack och hej facebook-länkar!
//a

fräknar & offside

sitter ute i solen och odlar fräknar på näsan i rasande hastighet.
har lyckats även denna gång att ignorera det faktum att jag har tenta på tisdag, och helt lagt tryckfrihetsförordningen och upphovsrätten i en liten liten gömd låda nånstans låååångt bort i avlägsna delar av hjärnan. i den delen där jag även sorterat bort hur man skattedeklarerar, gör en redning till sås, vad en offside egentligen är, och vad man ska göra när man ser en tsunamivåg närma sig.
jag tror tänker på det ikväll istället. har minsann andra, roligare saker att tänka på.
Satan Takes A Holiday – Missy
//a

anatomiskt korrekt

konversation nummer 1 med barn på jobbet:

vi har precis ätit maaaaassa mat och jag säger till syster att jag nog precis blev preggo med ett food-baby.
barn:
- har du en bebis i magen? får jag känna?

jag:
-nää, eller..
..här kastar sig barnet i fråga tvärs över matbordet och klämmer på min mage.

barn:
-joo det har du jag känner hur den sparkar!


konversation 2 med barn på jobbet.
 
råkar ha en urringad tröja och böjer mig ner för att bädda ner barnet i fråga och säga godnatt.

barn:
-varför har du dina lungor utanpå kroppen? jag har mina inuti.

håhåjaja. kände att jag inte kunde ta den föreläsningen och vara tillräckligt politiskt korrekt för att pedagogiskt förklara kvinnans anatomi just ikväll.

//A


RSS 2.0