.





weekday borde sponsra mig med tanke på hur pinsamt mycket av dem jag bär.

idag är det dags att vara tekniker i direktsändning. alla dessa knappar!! känner mig löjligt ensam och utsatt där i studion. ikväll blir det ännu en sen sen sen radiokväll. hej och hå. hinner inte meeeeed!

nähä, det här är inte okej!!!



en rosa motorola!! en ROSA! hur tänkte jag där egentligen för fyra år sen?? måste varit i samma veva då jag var ordförande i partygruppen, ordförande i balkommitéen, engegerad i elevrådet och i största allmänhet lika peppig och glad som en cheerleader, och allt var rosa och glatt, bla bla bla. sen blev jag äldre, cynisk och tekniknördig. iphonen är officiellt död och begraven. bekräftat av galet hypiga killar på både apple och telia. var tvungen att få en second opinion..inget internet, ingen facebook, ingen uppdaterad telefonbok, inga sms, inga bilder, och fram för allt; inget spotify..vad ska jag nu göra på promenader och under transportsträckor? ska jag, ve och fasa, behöva vara socialt akitv och börja titta folk i ögonen och till och med prata med dem??

jag vet att jag genast sätter mig själv i bortskämt i-landsproblem facket här. men det skiter jag i! jag är uppriktigt ledsen och lite lätt deprimerad! särskilt eftersom det är jag och lilla "hello moto" nu framöver i minst fem veckor innan jag får lägga vantarna på den nya phonisen.


sophies choice.

min iphone är döööööd! den vägrar att samarbeta, hänger sig konstant och vill helt enkelt inte vara med längre. och eftersom mitt spotify finns i iphonen är det här en relation farligt nära mayham. så nu är frågan. en ny phonis...



eller...



höstskor?

egentligen så har jag inte råd med något. borde egentligen behärska mig, eller köpa något mycket billigare. eller så köper jag allt.

//A


varför man aldrig ska ha tröjor som kostar mer än max 50 spänn när man är bäbisvakt


idag är jag zack&willevakt medan övriga hushållet är på körkortshandledning.



visst, sött och gosigt och allt. men sen så...




..kommer kräkkavalkaden. hej då dyra nya weekdaytröja. zacken ser däremot väldigt nöjd ut. därav den långa dregeltråden. dregeltråden av kräks.





en tröja mindre, sams igen. hujedanemej.

got no reason for the state i'm in but i know what i'm made of.



idag är det en höstdag. så jag ligger i soffan i tranemo, lyssnar på höstmusik och har ett enda mål för dagen. att se samtliga avsnitt av sons of anarchy. reachin' for the stars.

//A

The loving wrong won't speak my name, no


White Rabbits – Percussion Gun

Well how do you do?
A kiss on the cheek
Hey, it's been a while
So I'll just beg, borrow and steal all your time
We'll call you dignified
Well not it all seems to be cold and dry
So I know which way you run
You're tired my love,
I feel the same, oh.

Now take it from me,
What else could you do?
Now where do you get off?
And how can I get there too?
Oh, in time, we'll call you dignified
But now it all seems to be cold and dry
so I know which way you run
You're tired my love,
I feel the same, oh.

We'll never come back
My god, can't you see?
That I know which way you run
You're tired my love, I feel the same,
The loving wrong won't speak my name, no!



den här helgen får mig att vilja krypa in i ett hål och aldrig komma fram
igen.
alternativt flytta till england, inhandla ett par doc martens,
och bli ihop med en fotbollshuligan.
alternativt flytta till paris
och bli skitig bartender.
som bara inte bryr sig.
alternativt ingenting.


paris & radio



RYAN AIR BÖRJAR FLYGA TILL PARIS FRÅN GÖTEBORG I NOVEMBER! tack och lov för det.  senaste tidens parisabstinens har då inte varit att leka med...

dagen har varit ägnad åt radio. så sjukt kul! så från och med nästnästa fredag är det amanda i etern varje fredag mellan tre och fyra i K103.1. kände mig ganska hemma där i studion bland alla skivor..

är hemma på trygg mark i tranemo efter en miljard bussbyten. ätit ordentlig mat första gången sen förra onsdagen ungefär. jennies räkpasta. namnamnamnam. ingen för gammal leverpastej här inte!

imorgon är det jobbjobb och sen får vi se vad som händer på kvällen.
kort och ganska intetsägande blogginlägg men är en sekund ifrån att smälta ihop till en liten hög av trötthet. den här veckan har inte varit nådig.

//A

busy days.

idag är det skola till fyra. sen tänkte jag hinna med att skamlöst utnyttja min bokmässanbiljett och ta ett varv på svenska mässan. och ikväll blir det weekdaypartaj på södra larmgatan med fina klasskamrater och matildan. är TUR att jag inte har några pengar what so ever, det är 20 % rabatt.

imorgon är det också skola till sensent, sedan ska jag följa med emy en sväng till studentradion och se om det är nåt för mig. efter det springa till centralen och  kasta mig på tåget till tranemo, slänga mig i sängen och somna bums. därefter, jobba. men på måndag dådå! då jäklar ska jag vara ledig och minsann inte göra nåt på hela kvällen.

jag gillar egentligen inte alls att vara uppbokad med massa planering hit och dit. trots att det är sjukt roliga grejer jag skyndar mig iväg till. anyway.


(foto&redigering severina svedberg)

//A

min köksmatta är bermudatriangeln



hejdå nyvispade grädden vi skulle ha till severinas födelsedagsmarängsuisse. hej hej.




blev gottans ändå!
















(foton severina svedberg)

ja. ikväll firade vi severinas födelsedag i efterskott. med marängsuisse. stressat mig igenom hela dagen, terroriserat folk på stan med min nya fina radioutrustning, åkt fram och tillbaka till härlanda för att återerövra min macbook,  och lyckades klämma in ett simpass. därav konstiga osminkade klorfacet. sedan severinakväll. och hon har lärt mig photoshoppa! måste bara hitta batteriet till min kamera så blir det finfina grejer snart..

det har regnat hela dagen.

idag skulle vi börja med radio i skolan. så blev det inte. istället ägnades dagen åt minnesstund för en klasskamrat som från och med fredags kväll inte finns längre. mörkt, ledsamt och väldigt konstigt.

//A

casper 16

i vår familj är det en stor grej att fylla år. alla förväntar sig alltid total uppmärksamet hela kalasdagen, en hög med paket, massor av tårta och ballonger och serpentiner som oftast hänger kvar tills nästa person fyller år. i lampan hänger faktiskt serpentiner kvar från när jennie fyllde år. i början av augusti. idag var det caspers tur!


febril aktivitet klockan halv sju på morgonen.


trött jennie som bakat världens godaste prinsesstårta ♥




och ja. vi äter och dricker bara socker på födelsedagsmornar. cocacola och tårta. alla får sjukt ont i magen efter en timma och är illamående resten av dagen, men så är det bara. traditioner är traditioner.


sötecasper.


zacken visade märkbart intresse för serpentiner. bådar bra för framtida födelsedagsfirande.


sura svåra wille har dessutom tagit in zack i sitt lilla hundhjärta och lämnar tydligen inte ofta hans sida. de brukar ligga och sova tillsammans på filtar. framsteg för wille som mest leker svårspelad hela tiden.

lördag. kväll bör tilläggas


ikväll blir det massa massa blont hår och röda läppar. as usual. lite prickigt också. tjingeling!

icke-normativa vanor & gamla kort!

idag var hurtig. hurtig innan klockan tolv på en lördag till och med. förstår inte vad som hänt. gick på spinningpass. det här är inte normalt beteende för mig. överhuvudtaget. det var förfärligt. en stenhård tysk instruktör skrek saker med stark tysk accent och jag förstod ingenting. förutom att det nog var bäst att trampa lite fortare. av ren rädsla för elaka tyskan cyklade jag snabbt snabbt snabbt i 60 minuter. och nu är jag död. var dessutom ingen bra idé att äta ett kilo blåbärspannkakor en timma innan passet. herregud.

ikväll kommer alla fina brudarna från tranemo. back in the days i gymnasiet. utgång i göteborg minsann minsann. mycket trevligt. har dock knappt hämtat mig från torsdagens bravader. förstår inte vad som hände där. förstår däremot att jag inte kom upp ur sängen förrän 16.30 igår. LOWPOINT. kanske därför mina tafatta försök att vara en bättre människa idag med träning och allt. fungerar väl tills ikväll skulle jag gissa på. för jag har redan köpt öl och vet redan att det kanske blir sticky. så då vet jag också hur morgondagen kommer utspela sig. antagligen med resident evil 3 och ostbågar. fast det låter inte så fel nu när jag tänker efter. betydligt trevligare än spinning iaf.


och bara för att jag tycker så fasligt mycket om er kommer nu bilder från en evighet sen. hej och hå så åren kan gå!
INTE SKRATTA ÅT FRISYERERNA!


första året i gymnasiet. vi har bingolottokväll om jag inte minns fel. hjälp.


fortfarande ettan i gymnasiet. vi blir jättefulla hemma hos lisa. fortfarande för unga för krogen.


hoho. långpromenad. vi vann inte.


gud. jag har en grabbarna grus tröja på mig som vi fick gratis. och vi är på rhodos. innan studenten.



innan sigges någon kväll på våren. svinkallt ute MEN  vi skulle sitta på altanen. därav alla jackor och tre lager koftor. vad hände med håret amanda?!!! lockigt och rött. kära hjärtanes.




juldagen några år sen.



metallicakonsert i köpenhamn förra sommaren.


jag fyller år! kommer dock inte ihåg hur mycket eller vart vi är. glada är vi i alla fall.


göteborg i våras! lisa har världens längsta tunga, och några timmar senare blir vi utslängda från sticky. inget samband däremot.

upptäcker nu att jag får samma fotomin varenda gång jag har druckit. and it aint pretty. men vad göres? sluta dricka eller sluta vara på med kort?


//A

godmorgon!


halvklaaaar inför dagens alla bestyr,  men det är så svårt att få av sig den hemskt sköna morgonrocken på mornarna.

bör man förresten vara oroad av att äta leverpastej där bäst-före-datumet inte längre finns kvar? har tydligen  nötts bort och kommer verkligen inte ihåg när jag köpte den. vet att det var nångång då jag var svag av hunger och stapplade runt alldeles darrig på copp och bara slängde ner saker i min lilla korg. kom hem med ytterst tveksamma inköp. däribland leverpastejen. och nu är den det enda som finns kvar i kylskåpet. och jag har ätit den hela veckan.

idag är det tentaplugg med värdens bästa emy hela långa dagen. ikväll är det däremot journalistkväll på kontiki hela långa natten! finfint.




YOU GOT IT LIKE THAT


ny spellista på spotify.

YEAH, YOU GOT IT LIKE THAT



//A


fyihelvetevadtråkigt


1. FRUKTANSVÄRT motiverande väder att promenera till gymmet i. det monsunregnade. sen började det åska. ännu bättre.


4. faktiska bevis på att jag äger både en vattenflaska och ett gymkort.


4. nähä ni mina vänner. det här var ingen outfit jag kände mig bekväm i- särskilt inte i extremt fula skor och konstig träningsbh.

sen vandrade jag den långa färden uppför trapporna och in till gymet. sexy bitch spelades. kände mig varken sexy eller bitchy. fast kanske lite mer bitchig. hade även glömt bort alla vilka maskiner som jag hade använt innan ( de tre gånger jag har gått) vilka inställningar, och hur mycket vikter som skulle läggas på. resulterade i ett himlans prövande och inte alls så smidiga rörelser.

ligger nu i soffan och kan inte röra mig. tror jag la på för mycket vikter. visste att jag skulle börjat med 2kilostyngderna...

gud i himlen. det var det tråkigaste!

carbo-loading.







onsdagsfika på franska fiket. mycket trevligt. desto otrevligare när jag kom på att jag faktsiskt hade bestämt mig för att träna idag. det förstörde hela fikan. muffinsen tittade liksom anklagande på mig. jaja. kan väl lyfta ett extra hantellyft så blir det bra. eller något. kommer inte riktigt ihåg hur det ser ut där uppe längre. använder man hantlar längre? känns väldigt 90-tal. spännande. jag återkommer med en recension.

//A

HUNGER.









avslutar hektiska skoldagar med att svimma på köksgolvet i ren förtvivlan över att det inte finns någon mat hemma. särskilt matilda får gärna psykbryt när hon är hungrig och hon muttrar gärna över de få gånger jag inte har fyllt skafferiet för trerättersmiddagar kompletta med efterrätt, när det enda hon har på sin hylla i köket är en halv keldasoppa och för gammal yogurth. bestämmer  snabbt för att beställa thaimat. och kolla på sista avsnittet av true blood. matilda är en duktig student, hon pluggar i alla fall samtidigt. jag ägnar mig bara åt koma. tänker minsann aldrig i hela mitt liv bli redigerare! efter den här dagen, aldrig någonsin! allt som kan gå fel, går med säkerhet fel. är sjukt mycket bättre på att vara framför kameran av någon oförklarlig anledning trots att jag mest vimsar och har alldels för konstig kameraröst.

men det blev ändå en okej dag idag. efter intervjuen med chefen för bokmässan gav hon mig en gratisbiljett. 200 spänn insparade eftersom jag ändå tänkte gå, kaching! fint att vara journalist ibland. fast jag i teknisk mening begick någon slags tjänstefel. muta tror jag det kallas.

förmågan till logiskt tänkande klockan tre på natten en tisdag.








varken spöke, våldtäktsman eller rånmördare. det visade sig senare vara GP som hade dunsat ner i brevinkastet.

kvalité-tv

tittar på ullared. och får rysningar i hela kroppen och kväljningar samtidigt. intressanta reaktioner. ungefär som när man kollar på unga mödrar. men kan ändå inte sluta titta. fascinerande , och uääää vilket unibrown en snubbe hade! och visste inte att man kunde ha ett jobb med den faktsiska benämningen "kundvagnsansvarig"...fascinerande.

//A

LOVE SONGS FOR FREAKS.





härnäst följer en lista på tio låtar. alla med fantastiska texter och ljud. love songs for freaks helt enkelt.



THE WOMBATs version av - BLEEDING LOVE


"Oh, you cut me open and I - Keep bleedin', keep, keep bleedin' love"

"And it's drainin' all of me Oh, they find it hard to believe I'll be wearing these scars For everyone to see."
"But nothin's greater than the rush that comes with your embrace"




GENERAL FIASCO  -EVER SO SHY 

"Well I'm ever so cold Is all I get told, I'm ever so cold You're ever so shy You keep it on side It's more than just lies
You're ever so cool And I'll be a fool if you let me"




PLACEBO -BECAUSE I WANT YOU
"Fall into you
Is all I ever do

When I hit the bottle 'Cause I'm afraid to be alone Till I sense you
Because I want you, too Because I want you, too

Stumble into you
Is all I ever do"




SHOUT OUT LOUDS - FALL HARD

"if you fall hard i fall harder
and if you're gonna break just let it break
i'll pick up the pieces and mistakes
"



DAMIEN RICE - CANNONBALL

" There's still a little bit of your taste in my mouth There's still a little bit of you laced with my doubt It's still a little harder to say what's going on There's still a little bit of your ghost, your weakness There's still a little bit of your face, I haven't kissed You step a little closer each day That I can't see what's going on"



LADY SOVERIGN -  JIGSAW

"So I'm smoking like a chimney.
I feel fucked up,
I got too much drink in me.
It's a shame that you cant be around. (Cuz I kinda want you near to me)

I got you on mind, I got shit on my mind,
I got plenty of time to just sit and rewind,
And just call up your line,
And sip on my wine.
Cuz this is bugging me out
And I wish you were mine."



MANDO DIA0 -SHEEPDOG (acoustic version)

"Don't know why I can't locate this feeling
That I would rather be with you
It makes no sense, while crying out loud - that I may love you
This stress is wasting my emotions that I would rather be with you
Don't let them closer to this secret
That I may love you"


KINGS OF LEON & LYKKE LI - KNOCKED UP

"I don't care what nobody says, no
I'm gonna be her lover
Always mad and usually drunk
But I love her like no other"

"People call us renegades,
We like taking on this town,  I don't care I don't care if you don't care"



THE KINKS- YOU REALLY GOT ME
"Yeah, you really got me now
You got me so I don't know what I'm doin', now
Oh yeah, you really got me now
You got me so I can't sleep at night"



THE BIG PINK -  VELVET

"I'm not looking for love, but it's hard to resist
I don't recall, me and mistakes

These arms are mine Don't matter who they hold You're made for me, and i'll leave love alone

Seen it in my head, burning my heart"







katastrofisk syskonbild




och så blev det höst..









ibland har jag faktiskt världens bästa jobb. trots att det regnar och är skruttigt väder. och trots att man ibland kommer hem och inte vill göra annat än att duscha och skrubba sig ren i hundra år, och lägga sig på sängen och tänka att, jasså minsann är det så här det låter när ingen skriker i mitt öra med en miljard decibel oavbrutet i två timmar. men oftast är det världens bästa jobb.

igår bubblade vi bubbelpool i simhallen och grädde våfflor. idag var det utflykt i regniga annelundsparken. är dock lite oroad över barnens totala ignorans av mina, i mitt tycke, fantastiska lekfröken fasoner. vad hände med tittut och kurragömma? jag springer som en dåre överallt och gömmer mig i konstiga vinklar bakom diverse träd och föremål, sträcker antagligen muskler jag inte visste fanns, och hojtar tittuuuuut! men inte då. det är svårflörtade ungar ibland alltså.

nu blire fredagsmyyyyys




NYDUSCHAD, THE OFFICE & TOBLERONE.  namnamnam.
förresten, vafalls? här åker man hem för att mysa och umgås och så åker alla syskon iväg till höger och vänster. wille och zacken kvar hemma iaf. myser i min ensamhet med dwight. isch, vad fel det lät...



hemhemhem

idag har jag saknat :


en galen wille-hund...


...och en galen minsta lillebror. och den andra stora lillebrorn också såklart.

tur att man åker hem till helgen. saknar både det ena och det andra. skönt med vanlig tranemohelg. jobba och sen blir det kanske utgång på lördag. söta emelie vill ju träffas och sånt kan man ju inte säga nej till! dessutom är hela söndagen ledig! har lyxpass och jobbar bara lördagen. fina grejer.

känner förresten ett visst bloggansvar här eftersom matilda numera är en strängt upptagen kvinna. med ny lägenhet, tveksamt internet och första-gången-på-universitetet-plugg-panik har man minsann inte tid till såna här oviktigheter. jag däremot har ganska tråkigt. därav en miljard blogginlägg. LIVET!

//A






ATT GÖRA SIG I ORDNING INFÖR EN HATTFEST:


då gör man så här:



1. tag 1 st hatt.


2. placera på huvudet utan att trassla till håret. i mitt fall nemas problemas eftersom jag återgått till vanlig oreda.


3. färdig!


4. släng på något svart och vippigt. klar och redo att gå.

hej svejs!

JÄVLA CRÉME BRULEE!



jaha. i överflyttningen från amandas händer till matildas händer så skedde det uppenbarligen något.


dåliga dagar och impulsköp på claes olsson





jag skojar inte. datorer AVSKYR verkligen mig. jag hade fixat massa asballa filminspelningsbilder på skitsega iphonen. men de försvann i den ofrivilliga tvångsavslutandet av uppdateringen. det enda som återstod var fula bilder när jag mötte upp matilda utanför skolan efter en lång lång lång dag. så. håll till godo med de här underverken till bilder. skulle inte lagt upp dem i vanliga fall för de är så tråkiga och meningslösa men jag blir så ännu mer meningslöst arg när datorn inte gör som jag vill så det känns som något slags straff. så värdelösa uppdatering, se. så här tråkiga blir vi när du strular.

har filmat idag i hundra timmar och är ändå inte klar. har tre intervjuer och måste ta om massa klippbilder. sprungit runt i hela stan med tretton kilo kamera på axeln.  var tydligen inte den tarantio jag inbillade mig. visade sig att skärpan sög när vi kollade igenom det i efterhand. känner dock ett visst drag till deathproof nu. eller kill bill. hade lugnt kunnat tänka mig gå loss med ett samurajsvärd.

anyhow. ikväll fortsätter franska filmkvällen nr.3 i raden. ikväll är det science of sleep på menyn.  efter dumma dagen kände jag mig dessutom manad att hetsköpa en gasbrännare på claes olsson till créme brulee.



så går det när man har dåliga dagar! då måste man köpa något farligt med eld i. plus att man kan göra smarriga créme brulee med den. fransk filmkväll kräver sin brulee. matilda är lite rädd. vi får se hur detta går.

BILDSTUDIE MATILDA:










här landar vi! med andra ord. nu är vi i härlanda!



soppa i matildas nya boende. delas för övrigt med den oh så vackra och talangfulla linnéa <3




myshörna!



vi tittade på franska filmer och grät en skvätt utav sorgen att inte vara i paris längre. sen åt vi paj. blev lite för mätta för att gråta. problemet löst.



severinan kom i sin fladdermusponcho hon införskaffat sig. mycket vackert.



det växer en snopp ur matildas ansikte! hur kom den dit kan man fråga sig. tror att det är hennes tunga, men det ser misstänkt ut något stackars annat med odefinierbara könssjukdomar på..för övrigt typ tredje portionen paj vid det här laget...



severina blir akutvarm. men bara om fötterna uppenbarligen. och bara om hälarna.





titta på den skräckslagna severinan i hörnet!

gudars.

ambition makes you look pretty ugly.

idag har jag ansträngt mig. idag har jag nämligen borstat ut mitt hår. jag undrar om nära och kära kommer känna igen mig. inte ens läppstift idag. vojne vojne hur ska detta gå? tänkte att idag var en bra dag att se ambitiös och ordentlig ut. ska planera tvinslag och intervjua politiker på hög nivå. ska dessutom på någon slags rödgrön värvningsföreläsning med leif pagrotsky. jag går för att de första som kommer får en gratis lunchbaguette och jag har fortfarande förfärligt lite pengar. och för att jag ändå kommer rösta rödgrönt so it's a win-win.






ordentlig_tjej_med_låtsas_koll_på_lä[email protected]

paris je t'aime.

fy bubblan. idag har jag saknat paris. och för att dämpa sorgen över att det inte längre är sommar, franskt och alldeles fantastiskt, utan istället mörkt kallt och tråkigt svenskt, har jag tittat på förfärligt många franska filmer. utan inbördes ordning, men PARIS JE T'AIME, 2 DAGAR I PARIS och THE SCIENCE OF SLEEP är några av de bästa filmerna som gjorts. och de är inte franska och svåra utan bara alldels fantastiska. och franska såklart.












istället för att plugga...



...komsi komsi alla som vill ha fika!

lördag.





severina berättar med andan i halsen om hur hon blev inlåst i tvättstugan och hur hon tyckte att hon tvungen att ninjasparka in dörren för att komma ut. självklart fungerade det inte och hon fastnade halvvägs ut ur fönstret i ren desperation för att ta sig ut. ibland blir jag så trött när jag tänker på severina och hennes situationer. mest trött blir jag när jag tänker på att det antagligen hade kunnat vara jag som antagligen hade betett mig exakt likadant. helt panikartat och irrationellt. då blir jag trött. för nästa gång är det antagligen jag.

på lördagsmorgonen stapplar jag upp alldeles för tidigt klockan nio, snubblar vidare till köket, tittar på alla människor som ligger i olika små högar överallt i lägenheten och inte kommer vakna än på en evighet och kan sova av sig sin bakfylla. vad skönt för dom då. blir sur och gniden eftersom jag ska tvätta. i fyra timmar. med smutstvätt från JUNI. behöver inte ens förklara mängden tvätt. håller på att svimma under sorteringen av hundratals strumpor som inte är likadana alls. ville bara lägga mig ner i smutstvätten och dö lite.

måste bara göra en paus i oerhört intressanta dokumenteringen av smutstvätten för att uppmärksamma att nu går takidas låt som de gjorde till göran perssonbiografin på p3. JAG HATAR TAKIDA. förutom att vara lama, skittöntiga och tro att de faktiskt har något att komma med, inser de inte att en låt om göran persson inte direkt höjer deras musikstatus?  snälla söta rara p3, sluta spela den här ohyggliga låtsasmusiken!! jag blir så hatisk när jag hör dem och får ryckningar i ögat.

smutstvätt ja. ungefär så pågick min dag. sedan städade jag. ännu roligare. svimmade i soffan nångång på eftermiddagen under ett the officemaraton och vaknade efter fyra timmar och då var det kväll.  var väldigt väldigt länge sedan jag var ledig en lördag och spenderade den till tvätt. kom på varför det var så länge sen. det är ju aptråkigt. lär inte göra om det än på länge. lördagar är till för annat. blä.

har förresten reclaimat min pingvintröja! kusin evelina snodde den för ett halvår sedan och har vägrat lämna tillbaka den. hon gjorde en kupp när jag inte var hemma och gick in i garderoben, tog den finaste jag hade och lämnade en sunkig skjorta från cheap monday som saknar fyra knappar på min säng som utbytespresent. jag var inte glad. men nu är den tillbaka och jag tänker ha den jämt!

FREDAG.





heldag i skolan. gör filmer för glatta livet. filmar och klipper och håhåjaja. helt osökt handlar min film om skor. inte min bästa. hittills dock min enda. så statistiken där är ju inte något att hurra för. men hade faktiskt bara ett enda pytteäpple och en brunfläckad banan att äta på hela dagen så tycker allt att min mediokra film är ursäktad på grund av ren och skär utmattning. så går det CSN ERA JÄVLAR när jag inte har råd med lunch. hunger och fattigdom gör mig till en elak människa. en elak människa som gör dåliga filmer.





men sen blev det helg. hallelujah tänkte jag och ställde till kalas. nä inte så mycket. men olivia och severinan kom. olivia var i sitt esse, först gjorde hon en spot-on imitation av pingu. sekunden senare hittar hon en mycket död fluga i sitt vinglas. varpå hon blir bestört och tycker genast hemskt synd om flugan. severina och jag var däremot ganska likgiltliga.








sedan ramlade vi iväg till andra lång. sonic syndicate affischen har inget som helst sammanhang, men i min ölstinna hjärna blev jag helt plötsligt väldigt väldigt arg. inte på sonic syndicate. men det slog mig att de enda konserterna som faktiskt funkar längre, och som faktiskt bokas hos klubbarna är hårdrock och vidare utvecklingar i den kategorin. endast. vad hände med indie-göteborg? vad hände med småbanden? var är de vanliga hederliga rocksnubbarna med rutiga skjortor, skinnjackor och röda gitarrer? var är mina band??? VA? VA???

fortfarande upprörd när jag tänker på det.

vardagslyx är...

...att packa ner sin sorgliga matlåda innehållande makaroner och falukorv i en marc jacobsväska. hörde jag kulturkrock, någon?




RSS 2.0