oh oh

When you came in the air went out.
And every shadow filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.

I'm the kind to sit up in his room.
Heart sick an' eyes filled up with blue.
I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.

When you came in the air went out.
And all those shadows there are filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.
Ow, ooh.

I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you

dr. Livingstone, i presume?

det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva vad jag precis utsatt mig själv för. värre än en djungelexpedition med elefantstora malairamyggor och benrangel kvarglömda av en trevlig, men hungrig kannibalstam. värre än en bajjamajja sista festivaldagen. värre än diskhon i vårt kök.
- jag har skurat microskåpet.

vad jag hittade där:

*en död mygga, dog antagligen en mycket bitter död där i somras

*en halv kycklingfilé kvarglömd sen jag vet inte hur länge eftersom jag inte kommer ihåg när vi åt kyckling senast. spännande. den luktade gott kan jag lova.

* ett ton brödsmulor som ideligen faller ut ur brödrosten då samtliga familjemedlemmar istället för att varsamt ställa in den, kastar in den som ett jehu eftersom det alltid är väldigt bråttom på mornarna och då ska man vara tacksam över att man ens kommer ihåg att vara ett föredöme och plocka in efter sig. vilket händer kanske en gång i veckan.

*  kaffe som runnit ut, in genom skåpet och där beslutat sig för att förvandlas till ett segt klister över väggarna. trevlig utmaning där, när man går loss med skurtrasan.

* alla de svanshårstrån som wille så snällt beslutar att spara att fälla tills man sitter på huk framför micron i en vansinnigt obekväm position, och tänker snaaart trillar jag baklänges men faaan jag ska ha min gorbys!! tio sekunder kvar! precis då man funnit balansen kommer fanskapet till hund och är så hjärtans glad att man sitter på golvet, och är det för att hon vill leka kanske?, att hans svans kommer upp i helikoptersvängar, daskar till en i ansiktet och slår ner allt i sin närhet, och fäller otroliga mängder hår, just när du får ut din gorbys så att din redan äckliga micromat får en fin krydda bestående av hundhår.


trevligt.

nu ska jag gå och ta mig an tvättstugan. har jag tur så finns där bara muterade filtertussar med huggtänder och svettiga strumpor som är en ruttnande dag ifrån att kunna krypa av sig själva.

toodeloooo!  //a


ooh you didn't say?

HUR MAN FÅR EN PAPPA ATT VRIDA SIG AV OBEHAG:

sitter vid köksbordet och matilda susar förbi och vrålar att hon ska ha fiaten nuuu. pappan som är snål som en get med fiatutlånining, eftersom han själv alltid ska susa iväg nånstan på väg till konstiga ärenden och väldigt upptagna och viktiga konstnärsmöten, frågar varför och nämner att han minsann måste ha den, och vad ska du egentligen göra nu matilda, du kom ju precis från jobbet? varpå syster muttrar "hmhfmungdomsmottagninghmmamd"
-VA? vrålar pappan som inte hör, från soffan.
-JAG SKA TILL UNGDOMSMOTTAGNINGEN!!
tystnad från pappan i soffan. sedan hör man ett svagt:
-jag skälver.


HAHAHAHAHAHA!

slår nääästan den gången då matilda lurade pappa att jag var på smällen. hon kunde inte fixa hans plötsligt bleka ansikte och svetten som började rinna så hon gav vika och la av världens elakaste vrålskratt. pappa segnade ner i närmsta fåtölj med en lättnadens suck.


stackars pappa. det kan inte alltid vara lätt. tur att han har så  herrans charmiga döttrar dådå.

.....as you can se--------->


förresten är det världens tråkdag och matilda är på dåligt-snart-rämnar-världen-humör, så vi ska maratonkolla på californication, (HANK HATES YOU ALL),  varva med sex and the city, och äta alldeles för mycket gammalt julgodis.
that's how you do it.

that's the spirit!

wille slaktade tomten förra året så det kommer ingen till oss imorgon...



snöflingor och viktiga julgranskulor




ikväll virvlar det små små perfekta diamanter ner från himlen. jag har aldrig sett sådana perfekta snöflingor i hela mitt liv. sexkantiga gnistrande kristaller som fastnar i ögonfransarna. idag har jag varit alldeles lagom lycklig.



pappa har pyntat kastanjen. sommarlyktan hänger fortfarande kvar. men det blir vackert ändå.


det sorgliga är att "sminket" runt mina ögon inte alls är nån snygg ögonskugga. det är oerhört fantastiska  naturliga skuggor, en genuin framarbetat look.  där man får bäst resultat genom att ha haft ett 26 timmars jobbpass.


pappan kan som sagt det här med att pynta


mamman köpte de här alldeles jättefåniga julkulorna för några år sedan. nu har alla utom två gått i kras, och vi har en hund och en katt kvar. som vårdas ömt <3


nu har familjen i all dess heliga galenskap samlats i soffan för att kolla på sunes jul och äta fudge tills vi kräks lite grann. och stackars tildan är fortfarande digerdödssjuk. men hon lever iaf. viktigaste är att hon samlar ihop sig till jul. stackars lillasyster kanin.

ödets ironi...

fuck it.

här sitter man. 21år , asball, välutbildad och med ett oooerhört intressant liv. och borde flänga runt på diverse roliga barer och uteställen på en fredagkväll, och göra dekadenta och ogenomtänkta men väldigt roliga saker. istället sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv ett så man kan få nöjet att sätta sig i en skitliten eskimokall fiat, för att köra på sliriga livsfarliga- hej-nu-efter-sladden-är-du-död -vägar långt bort till tjottahejti för att hämta sin 15-åriga LILLEBROR från en bygdegårdsfest.

OCH jag ska jobba hela dagen och hela natten imorgon.

i'm enjoying life.

//a

birthday nr. 19

ja kära nån. igår var det lillasysterskanins födelsedag igen. vilket för mig innebär veckor av planerade inköp, kravlistor med speciella önskemål om födelsedagsmiddagsmat, tårtbakning, ballonguppblåsning och allmänt virrande.

och innan bildkavalkaden börjar måste jag göra en lista på vad vi åt. vi har en särskilt talang, särskilt matilda, att kunna äta lika mycket som en sumobrottare. jag tror att hennes tarmar liksom går några varv i kroppen, ut i benen förbi tårna och tillbaka till magen igen, för att få plats med allt hon äter. och vad vi då åt är således inte lika intressant som mängden och variationen. läs och häpna.

FRUKOST:
07.00 coca-cola och tårta.( chokladpudding, vaniljkräm och hallon i tre lager. specialbeställt av matilda tre veckor i förväg för att vara säker på att jag gjorde rätt)

LUNCH
11.00. sushibuffé på eest. all you can eat sushi+thaimat. det är här vi vinner igen våra pengar.
LUNCH NR.2
11.15 när sushimagen var mätt attackerade vi varmrättsbuffén bestående av thaimat.

FIKA
17.00 tårta igen

MIDDAG
19.00 ryggbiff, hasselbackspotatis, aioli och bearnaisesås med fetaostsallad. mums.

TÅRTA IGEN.

som sagt. vi har en talang.


well. här kommer bilder från galenskaperna.



pappa pimpar köket.


haha, ja vad händer här kan man undra? jag tror han snubblar på nåt på bordet.


min skapelse. ägnade hela kvällen åt egenbakade tårtbottnar from scratch, och upp igen klockan sex för att smeta på grädde och dekorera fanskapet. är det NÅN som ser att hallonen är ett hjärta?


o la la!


yrvaken tilda!


ja. det här kortet höll på att inte komma med och jag vet att matilda lär strypa mig när hon ser det. finns det någon  blekare och glåmigare ut än systrarna pettersson på mornarna vill jag gärna veta det. så slipper vi kämpa om att hålla kvar förstaplatsen i den tävlingen. pappa lekte med blixten. föga roande.


en i-phone att hämta i borås


hihi. superpepp alma på tårtkalas


anton & casper


stackars christoffer. han är inte van vid sånt här vilt födelsedagsfirande.




gud. tur att det är ett år kvar tills nästa gång. jag blev lite lätt utbränd. men det var det värt! söta lillasyster äntligen 19!

LILLASYSTER KANIN 14 ÅR!

frenetiskt arbete pågår eftersom det är matildas extremt välfirade födelsedag idag. återkommer.

Battle Royale

27 MARS 2010     DEBASER      MALMÖ

guess what we'll do?





domestic violence

idag var det dags för att julanpassa huset. tre veckor efter övriga sverige. men i det här huset finns det faktiskt viktigare saker att göra. tvinga wille till förnedrande uppvisningar som cirkushund, han förstår ju inte att han ser så fånig ut,  till exempel. eller dansa. eller att ge sig själv och familjen en överlevnadsutmaning genom att se exakt hur länge en familj kan klara sig på ett halvt filpaket och en möglig limpa. som sagt. vi har annat att göra. 
men idag var det dagen då lussebullar skulle bakas, ljus tändas och barn skulle med tindrande ögon sjunga julsånger på trappan. eller nåt. 
istället blev lussebullar lussesnoppar eftersom matilda inte ville göra vanliga bullar, ljusjävlarna funkade inte på adventsljusstakarna och jag fick susa runt i hela tranemo för att köpa en ny och kom slutligen på, när jag stod där svettig och arg på fyndlagret, att min kort är avmagnetiserat och det går inte ens att köpa ett tuggummi om man så velat. inga ljus där inte. och wille skrämde bort alla eventuella körsångare genom att återigen agera som världens jävla fradgatuggande monsterhund på verandan. 
such a shame. men vi försökte i alla fall. 
det ser lite ut som att jag spelar vildsint elgitar. men det är faktiskt en dammsugare. inte lika creddigt.
mjöl i ögat
och vem ska äta den?
men typ rätt va? 
lite svensson-poäng måste man ha kirrat idag?

i'm good i'm gone

 

yeah. igår var det trägårn. as usual. vi inbillar oss hela tiden att vi är så jävla spännade och oförutsägbara. meen det är vi ju bevisligen inte. det var ju väldigt länge sedan en lördagsnatt inte spenderades där. och igår var det helt sanslöst bra. en kväll när det börjar snöa ger det liksom klartecken till att det kommer bli sådär fantastiskt bra som det bara blir när det är vinter, och dans på iskalla gator i gatlampsken. vi beställde snuskigt dyra long island ice tea av bartendern som frågade oss varför, de var ju tydligen svinaktigt äckliga. men bartendrar pratar så mycket och vi beställde ändå. verkligen skitäckliga. men matilda hade ju fått pröjsa tvåhundra spänn, så vi sörplade i oss och glömde genast bort besvikelsen. jaaaa. sen hände allt och lite till tror jag. vi försökte prata om gårdagen innan, men det lyckades inte, då ingen av oss egentligen kom på hur kvällen spenderades. trevligt var det iaf det kommer jag ihåg.  saknar lite armand och har istället lyckats samla på mig lite fler blåmärken och skrapsår.

bevis nog för en bra kväll. :)

OCH jag fixade hundrametersklackarna galant hela kvällen. nästan iaf. vinglande, och spillde bara ut tre cider, men det behöver inte vara klackarnas fel. do i belive. fast vid ett bytte jag, så man orkade dansa till strokes, där hela tre låtar spelades. jag älskar den DJn.

 

OCH BARA FÖR ATT DET ÄR SÅ TREVLIGT MED FÖRE OCH EFTER BILDER:

lördag. hundrametersklackar och rödvin

 

 

söndag. med pizza och the office

 

bye

 

 


Now you girls, you should all be destroyed.

Sitter och väntar på marängtårta ( pappas egenskapade skapelse från något ganska sjuk barndomsminne då man helt enkelt blandar dajm, marängbottnar och litervis med grädde i en stor makaber ( parantes i parantes ; makaber är nog mitt favoritord ) hög bestående av 99 % socker). Han tänker nu härefter bjuda en tvååring på bomben. Denne lär väl i sin tur inte somna förrän vid tre i natt, varav pappa indirekt utgör ett hot för barnets föräldrars psykiska hälsa. Om fadern i fråga själv har tänkt på detta eller inte kvarstår att besvara. Förmodligen inte, jag är för lat för att påpeka faktumet.

Sitter även och inväntar kvällen då det i vanlig ordning blir dansande i för höga klackar ( här vill jag särskilt att en person ska känna sig träffad ) eller för min del stå i ett hörn och iaktta amanda när hon ska gå i 15 cm klackar för första gången. Det ska bli ett spektakel utan dess like, och jag lär spruta vin ur näsan.

Sitter utöver övanstående och tycker mig vara olik mig själv på varje bild. Must be the vampirenights. / M

gjh

FI FO FUM!

df




Vi är så ROLIGA.


Tips om absolut månadens bästa fynd i bandväg - då vi inte bara här finner utstakade bra låtar, utan jag kan inte bestämma mig för tre eller ens fyra favoriter.
Så om ni gillar Gogo Bordello, Kaizers Orchestra blandat med lite vild engelsk indiepop och rumänsk galenskap, eller helt enkelt känner för ett 49000 x vildare känsla av Hoffmaestro på crack, kolla in:

Man Man

Gillar ni slätstrukna gitarrplink och fagra röster som sjunger som söndriga saker, så lyssna inte på ovanstående.
Jag tänker dansa carzy till dem hela helgen.

/ M

Hardcore Days & Softcore Nights

 

gode gud, jag har gjort det igen. istället för att välja, köpte jag allt.  men nu LOVAR jag att lämna tillbaka något av det följande. vet bara inte vad.  så hjälp för bövelen! tänker att det som behålls ska fixa att bäras en lördag på trägårn där det kommer dansas, spillas drinkar, och vara allmänt ovårdad. plus kanske funka till nyår också. tricky.

 

 

skjortklänning typ. lite classy och skräddat men blir genast aningens bättre om man vågar slänga upp några knappar :)

 

 

ja det här vet jag inte riktigt vad det är, men skön som saatan är den. kanske aningens för green day-aktigt?

 

 

svart silkeskavaj. ignorera the boob som försöker rymma. jag vet inte vad som hände där riktigt.

 


All my life I've been searching for something
Something I can put my finger on
Maybe I've been living for the weekend
Maybe I've been living for this cyber soul
Every Friday just about midnight
All my problems seem to disappear
Everyone that I miss when I'm distant
Everybody's here

I need love
Cause only love is true
I need every wakin' hour with you
And my friends cause they're so beautiful
Yeah my friends they are so beautiful
They're my friends

All my life I've been wastin', wastin'
Wastin' all my money, all my time
All the time that I'm waitin', waitin'
Waitin for the moment you are mine
The song about yeah I'm thinkin', thinkin'
Thinkin all the things that i've done wrong
All the time yeah i was forgettin'
You were mine all along

I need love
Cause only love is true
I need every wakin' hour with you
And my friends cause they're so beautiful
Yeah my friends they are so beautiful
They're my friends

BAND OF SKULLS - friends. asbra låt. bara så ni vet.

 


Grattis Systeryster

Love is blind; friendship closes its eyes.
Friedrich Nietzsche

Love is not consolation. It is light.
Friedrich Nietzsche 




Plato was a bore.

Friedrich Nietzsche

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Friedrich Nietzsche

There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.
Friedrich Nietzsche

These people abstain, it is true: but the bitch Sensuality glares enviously out of all they do.
Friedrich Nietzsche

We have art in order not to die of the truth.

Friedrich Nietzsche

What does not destroy me, makes me stronger.
Friedrich Nietzsche


För min fantastiska syster som självklart klarade det som hundratals andra bara kan drömma om. And it will be great.

/ M


ma gad-


på lördag ska jag dansa mina fötter blodiga till den här låten, dricka massor av long island ice tea, och fira att numera kommer titulera mig själv som "amanda pettersson, blivande journalist". haha. pretto enough for you?






WHAT KATIE DID



alltså. jag säger bara det, att jag hade velat ha mig som julklappshandlare åt mig själv. att kombinera en talang att spendera pengar tills det blir ett hål stort som ryssland i plånboken, tillsammans med en julhets där jag försvinner i papper, rosetter och hutlöst många tomtar, ger tydligen den här pakethögen. och jag ska bara säga, it's gooood stuff.




och matilda; jag är så avundsjuk så jag dör lite grann när jag tänker på vad du får av mig...




men sen kunde jag inte hålla mig längre, utan var tvungen att köpa något till mig med. haha. suck on that! högre klackar har jag inte sett i mitt liv. ska blir intressant att se hur det ska gå på trägårn på lördag med dessa på fossingarna. antagligen kommer jag trilla några gånger. men absolut värt det. they are FAAAAB.



//a

Listen.

hkj




Var tvungen att dela med mig: http://open.spotify.com/track/3YDbCeUmo9V4ZM3c8b8KF0

(Lovers who uncover ( crystal cAstles vs the little ones ) av The Little Ones )

. Awsume band to the max med bra braiga låten. ( orginallåten utan Crystal Castles som backar upp med sin electropop är precis lika bra, men denhär versionen lär passa fint med long islands på lördag )



adf

Bye / M

So tell me when you hear my heart stop.

illbaka hemma efter en heldag med julshopping ( framförallt bara shopping ) på stan med syster och alma. Sushi i vanlig ordning. Följde strömmen och såg new moon på bio igår för att illamåendes i ena sekunden hastigt glömma av de känslorna för att småimpas av någon betydligt coolare scen till det pretty awsume soundtracket för att sedan kastas tillbaka till illamåendet över tio minutriga livsutsugande kärleksförklaringar till en tråkig livlös brunett som väl egentligen inte borde göra någon glad. Ganska tidigt börjar jag blicka ut mot utgången och djupare ner i cocacolan efter att brunetten i fråga för fjärde gången ligger och skriker som en stucken gris på grund av att hennes bleke tråkiga pojkvän lekte martyr och stack.  Hursomhelst räddades den tilloch från , men HERREGUD. 
Systeryster tillbaka i Göteborg, och JAG LÄNGTAR TILL LÖRDAG!
The Radio Department – Pulling Our Weight
Jimi Hendrix Experience – Voodoo Child (Slight Return)
dios (malos) – Say Anything
Elbow – Grounds For Divorce
Firefox AK – The Draft
Billie Holiday – I Can't Get Started
...And You Will Know Us By The Trail Of Dead – Stand In Silence
Louis XIV – Guilt By Association
The Republic Tigers – Fight Song - New Mix
Simon & Garfunkel – America
vgm
fgh
And for the times that your heart goes mad.

HIT ME

TUNES
i'm a man - black strobe

higher ground - the kooks
rock & roll queen - the subways
lay it down - peter bjorn and john
supermassive black hole -  muse
such a fool - 22-20s

MOVIES

 

 

 

gaawd. idag hade jag behövt leva i en engelsk jävligt skitig film om stöld, knark och gambling. eller tre.

spenderade btw kvällen igår, efter att ha jobbat i hundra timmar, med att titta på matilda och christoffer som åt ostbågar, drack därefter tre glas rödvin, somnade. med wille över mig som en svettig hårig skinnpläd.

good night indeed.

nästa lördag får det fan bli lite mer intressant. jag gissar på jello-shots och trägårn. eeeeftersom jag kommer jobba alla helger fram till jul måste jag ju ha lite kul på kvällarna iaf. tycker jag nog.

//a

 



play with fire

Well, you've got your diamonds and you've got your pretty clothes
And the chauffeur drives your car
You let everybody know
But don't play with me, 'cause you're playing with fire

Your mother she's a heiress, owns a block in Saint John's Wood
And your father'd be there with her
If he only could
But don't play with me, 'cause you're playing with fire

Your old man took her diamonds and tiaras by the score
Now she gets her kicks in Stepney
Not in Knightsbridge anymore
So don't play with me, 'cause you're playing with fire

Now you've got some diamonds and you will have some others
But you'd better watch your step, girl
Or start living with your mother
So don't play with me, 'cause you're playing with fire
So don't play with me, 'cause you're playing with fire
-Rolling Stones

...yalla yalla!!!!

varför det är en dålig dag idag:

1. först och främst, vaknar man klockan fem och är vaken som en jävla vampyr så blir man inte så himla munter under dagen. varför vaknar man klockan fem kan man ju undra. antar att jag hade en oerhört viktig tanke som mina hjärna kände sig tvungen att upplysa min alldeles för sömniga kropp om. synd för hjärnan att kroppen didn't gave arat's ass om det, vände sig om, försökte somna om, men gick bara in i nåt komaliknande vakentillstånd.

2. när jag väl vaknade i chock över att klockan var åtta och att tåget skulle gå nio, OCH det lilla faktum att jag hade en hemtenta att lämna in på universitetet före dess. självklart hade jag kommit på den helt strålande idén att ställa om klockan när den ringde vid sju, för att jag bara ville sova liiiite till. förrädiska dåtidsamanda..och varför ligger humanisten uppe på världens högsta berg? cyklade som en jävla dåre kvart över åtta. virrade runt i skolan på jakt efter morgonpigga expeditionsmänniskor som jag övertalade att ta min tenta och leta upp min lärare. jag tror killen bakom disken såg mitt svettiga osminkade stressansikte och tänkte att det var bäst så, innan han blir lynchad. hemma och hämta väskan, klockan nu kvart i nio, SPRINGA till diverse hållplatser och stationer. hann med tåget. 
och kaffe fick jag inte i mig förrän halv tolv. bitter ofta? nu vet ni varför.

3. wille är på cujohumör och skäller som en jävla monstervarg på alla stackars gubbar med taxar som vågar sig förbi, jag får migrän, skäller värre än wille och välter blomkrukor i jakten på att fånga in min älskvärda hund och tysta honom (just då ville jag tysta honom för alltid), välter hundra blomkrukor och halkar på det såphala golvet. som familjen tydligen skurat, juuust för det tillfället.

4. matilda ska jobba natt, och kan inte följa med ut ikväll. sadly. får ha badrumskuvös själv och sitta ensam på bussen som en annan mobbad idiot. 

5. pappa upplyste precis mig om att casper inte kommer hem, jag måste ut med min älskade hund, och eftersom han inte ska ta bilen till centrum så får jag promenera till stationen okväll. allt detta låter inte så farligt, men fuckar upp hela min tidsplanering. ångrar att jag tog en timmas powernap. nu får jag fixa i ordning mig på en kvart, vilket är extremt lite om man tänker på hur jag ser ut nu. så nu försvinner jag.

ps. varför det är en bra dag:

hoffmaestro ikväll med livan på xoy, vilket jag räknar med kommer  radera hela ovanstående listan, så en bra kväll uppväger en dålig dag. 
 YES

Shiet.

Lycklig var jag när jag fann mig sitta utan nämnvärda bieffekter från spruta, till jag vaknade imorses och såg att en svulllnad stor som afrika hade infunnit sig på min arm , lite såhär lagom efter 4 dar.( och jag är helt säker på att det inte är min axel ) / M 
sfg

What i have, is all i am ever gonna get.

Sen när började min spotifylista enbart fyllas av melankolisk 30 tals blues, akustiska versioner av annars inte lika bra låtar och melankoliska Bon iver? Och på tal om inget borde jag sätta mig ner snart och göra en ny lista enbart med låtar innehållandes munspelsriff och visslande män. Vilket humör ey. Jag är ointressant och wierd fillifjonkig idag, så jag tänker gå upp , skriva min önskelista och läsa ut Nietzscheboken - för jag tänker inte nog som det är./ M

"You need chaos in your soul to give birth to a dancing star."

Friedrich Nietzsche

"In heaven all the interesting people are missing".

Friedrich Nietzsche

"Not by wrath does one kill, but by laughter."

Friedrich Nietzsche,

A prayer for the wild in heart kept in cages



jio

gkhj

Pj Harvey

yo schizzle!







magod. jag har aldrig varit tröttare i hela mitt liv. det är nästan en alldeles för stor anträngning att ens orka komponera fullständiga meningar i min hjärna, ännu värre att få ner dem genom tangentbordet.....lyssnar jag efter riktigt noga hör jag bara moppepojkarmeningar som öööööööööhhh eeeeeee yo schizzle dsagggggggggg surra runt i huvudet. så sorry för det jhär extremt onödiga inlägget som jag egentligen inte vet varför jag skriver, kan vara att mina fingrar har på helt egen hand komponerat något slags placeboberoende av att skriva på datorn eftersom det är det dom sysslat med i fyra timmar mellan elva och tre idag. bara för att jag tycker det är så extremt givande att skriva rapporter om en lektion i slang jag höll idag för 25 oförstående sjuor. det visade sig att jag och mitt ungdomsspråk är helt ute. och jag ser ut som en jävla oförstående lemur med höjda ögonbryn när kidsen försöker sig våga på att närma sig med sin fräcka slang. numera säger dom abuuuu, baxa, tvärsnyggt och diverse annat som jag bara trodde var gutturala felsägningar eller rapar som jag låtsades att inte höra. men det var alltså ett språk. tänka sig.

och på det en konferens. en evighetslång konferens som var så deprimerande med polisanmälningar, problem och skit  att jag funderar på om elever överhuvudtaget tillhör människosläktet. eller om de är en ny muterad version.

bra dag idag med andra ord. men då är det tur att man ska ner till andra långgatan snart, om jag orkar vet inte om min kropp tänker vägra order av ren djävulskap och trötthet, och dricka vin med mina fina vänner från litteraturkursen förra året. ska bli mysigt.
antagligen kommer jag dricka ett glas rödvin, bli jätteglad, för att i nästa stund somna över bordet. i can do that. det är en talang jag har.

RSS 2.0