chick lit.


IGÅR


vi hade som sagt inte råd med öl. men nu är skafferiet städat och rensat iaf. alltid nåt positivt.




matilda inredde som vanligt sitt stökhörn på två sekunder när hon vällde in. alltid alltid alltid belägrar hon mitt kökshörn och gör det alldeles omöjligt att använda när man behöver bänken för livsviktiga uppgifter som att göra kaffe.



like she gives a rats ass..





sedan gick det vilt till.



vi vaknade morgonen efter, svettiga och  inklämda i sängen, matilda med ett vrål av rädsla för att våga kolla sitt bankkonto. det visade sig att drinkarna kostade 170 kronor. styck. aj. 



gick ner till stan istället för att blidka våra redan tomma shoppingsjälar. lyckades hinna med den sista spårvagnen innan hela jävla stan invaderades av joggare. gud i himlen, varför vill man utsätta sig för nåt sånt, för med tanke på hur många amulanser som åkte i skyttetrafik så måste ju minst hälften dött av ansträngning. sommarvärmen ledde osökt till ett absolut behov att smörja in sig med diverse kokkos och jordgubbskrämer så det blev body shop. kokkosdoft på varm hud är sommar.


sushimania. det här måste få ett stopp snart, it's loco hur mycket sushi det går åt.


vasaparken. på nätterna kan man råka bli våldtagen där, men det förtränger man gärna på dagarna när man ligger och äter jordgubbar på en filt i gräset.




severina läser twilight utan att skämmas minsann!







fin dag. älskar att det är sommar i göteborg. det kan gärna vara det hela året.
fick cravings efter något smutsigt engelskt, så nu ligger vi i sängen och ska kolla på snatch. matilda och jag har lärt oss dialogerna utantill och brukar ha vår egen verson av filmen på repeat livet igenom, men det får lilla severinan stå ut med ikväll!

//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0