whatever happened to my rock'n'roll


uuuähhha. det räcker väl att säga att det vi dansade vilt och högljutt ända till klockan fyra då sticky stängde och spårvagnarna slutade gå. tänkte att vi ska sammanställa en lista på trevliga saker man får höra om man har turen att vara av kvinnligt kön och klockan börjar närma sig tre sisådär. det finns häpnadsväckande saker som far ur sliskiga mäns munnar. men inte idag. det sparar vi till en annan dag. men det finns roliga saker att höra också, som att få en inbjudan till fest med bandet är ju aldrig fel.

efter att sovit i tre timmar hade duktiga matilda ställt klockan på nio, och pep ilsket från soffan att vi skulle upp. nu. sedan stapplade vi till egg & milk och beställde bagels. när dom var uppätna beställde vi blåbärspannkakor. man måste variera sin kost, jag har hört att det är viktigt.






vaknade precis ur soffdvala. tänker gå och inhandla kvällsmat, massa kött och choklad, mums. sedan horisontiellt läge på soffan resten av kvällen. tilda flängde iväg med tåget för att träffa lite vänner. mkt trevligt. inte så parteey för en lördagkväll perhaps, men det tas igen nästa lördag. då blir det kära gamla trägårn igen. var alldeles för länge sen nu. minst en månad sen. alla andra ställen verkar liksom för rena och fräscha. är golvet inte klibbigt och det luktar kiss och öl direkt när man kommer klockan tio, och toapappret tar slut innan nio, är det liksom inte hemma. word.


Kommentarer
Postat av: Paulvilje

i sow this site while i was looking for a site with uesful information it really helped me. nice job you are doing please keep it on.

2011-01-14 @ 15:16:42
URL: http://paulvilje.blogfuture.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0