no one does it like you







ja så här ser det ut i vårat badrum under lördagkvällarna mellan ca 18-20 innan trägårn. extremt många sprayburkar, konstiga sminkgrejer och massiva klädhögar på golvet. samt konsiga ångor och dofter av alla dess olika slag. pappa kallar det kuvösen under lördagarna. yeah. kommer väl fler bilder, alma hade ju ny fin rosa kamera som användes flitigt.

trägårn var kul as usual..

är sjuktjävlaapa trött. måste stötta huvudet med en kudde för att orka hålla alla kroppsdelar på plats. åkte buss från tranemo halv sjuu imorses. bussen som tar två mysiga timmar att åka med. sen politik, regering och riksdag i tre timmar. hem och svimma i soffan. sover som djupast, sen ringer syster och säger att de har ringt från avista och hela studenthemmet i paris är fullbokat. jävla bajs. så nu får vi väl bo hos en underlig äldre farbror med alldels för många katter, eller i en inklämd studio i nån förort. jaja. så länge det är paris. och det kommer det ju bli i fem veckor. yeah!


Kommentarer
Postat av: Danielle

Det där Eiffeltornet har jag tittat på FLERA GÅNGER! Ah, men rosetten är inte min grej. Passar asfint på dig dock. Vill med ha ett minitorn så nära hjärtat, suck...

2010-03-30 @ 21:42:03
URL: http://heavenlycupcake.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0