helgen



roadtrip ner till stugan med livan! tog oss bara tre timmar att komma iväg och sedan tre timmar på vägen- var tvugna att stanna och äta någonstans, men sen så!





jennie den kreativa människan har byggt en djurpark åt zacken av stenar och trä. tyärr visar zack inget större intresse, wille desto mer. han gillar att vakta ormen.


premiärbadade i havet!



och åt världens godaste suhi på mings i halmstad. hade picnick på altanen i solnedgången. sedan drack vi varistt glas vin och somnade kvart i tio. alla 23 år börjar ta ut sin rätt nu kom vi underfund med..


sov ända till halv tolv. välförtjänta nästan 14 timmars sömn, under vilka man inte bara har fått trängas med träbjälkar som slår i huvudet i den pyttelilla avsågade 90-sängen, utan också trängas med wille som tycker att han har en självklar plats i sängen. det är tur att man är van att sova i kringelform.

fin helg! och ska bli bättre på att blogga, i promise! imorgon händer det dessutom grejer. först blir det att rapportera live från gothia cup, ironin i det hela har inte gått förlorad nej. kan verkligen INGENTING. vi får se hur det går. sedan ska jag på spåtantsbesök på kvällen med olivia och julia. lite skeptisk än så länge men kan bli intressant ändå. yäs oh yäs.

//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0